- Poruka
- 20.599
Pa kockice dijeca su ponekad pametnija od nas odraslih!
Njima je i potreban neko ko ce da ih uputi kako ce da se ponasaju!
Dobro si uradila sto si skrenula paznju i baki i dijetetu,ipak moraju da se nauce malo da postuju a i bake da sve ne popustaju!
Moja sveki jos malo pa ce traziti da je unucad persiraju,toliko je hladna i prema njima a kamoli da im popusta! Ma svakakvih nas ima stvarno!
Joj a sta ce biti kada poraste i vidi da ne moze biti gospodar svijeta!
Kako znamo da upropastimo dijecu,to je strasno!
Da ima svakakvih i mama i baka i svekrvi... ali ja sve smatram nismo vise deca, valjda smo i mudriji i odrasli i pametniji pa ne dam bas da mi dete skace po glavi bez potrebe bilo moje (nadam se da cu ove principe i zadrzati kad Maki dodje na svet!) ili tudje...bejbisitovala sam mnogooo dugo i niko nikad nije zamerao mojim metodama vaspitanja, iako je stvarno uvek bilo glupo sto ja vaspitavam tudju decu... ali ne volim da vidim kad su raspustena banda... isto tako i svekrve treba poduciti i nauciti, vremena se menjaju, deca nisu vise kakva su bila, ne moze isto da se ponasa... plus sto ja znam da je ona bila strozija majka prema mom muzu i njegovom bratu nego sto je prema Tashi... ok prva devojcica razumem, ali opet ne treba od nje napraviti razmazeno, nevaspitano deriste... iako to vec jeste...
ma kad mi Maki dodje necu vise imati ni vremena da se bakcem sa Tashom ili svekrvom... ko hoce da mi pomogne na nacin na koji meni prija dobro dosao je, a ko nece cao dovidjenja... 
Ja ne bih mogla dopustiti da mi dete odgaja svekrva ili moja mama.. Znam slucaj gde je jedna zena vanbracno rodila dete, i to detetnce je uvek, ali, UVEK sa njenim roditeljima ( plus zive kod njih) Ja nju ni jedan jedini put nisam videla sa malim. I sama njena mama kaze da je njoj bitno da joj je kuca cakum-pakum, da briska, da licka, a za dete su zaduzeni oni...
naravno dobila je Ishijas i morala da provede u bolnici 5 dana + je i beba bila sa njom u bolnici, da bi je ova mogla dojiti...
a baka odmah
... 

)))