Pa naravno da je nista - nije ga ona naucila!
i kako onda da odemo na onu "obrnutu " temu
 ja ne bih da se silujem
 ja ne bih da se silujem  ......na dobre svekrve mislim
  ......na dobre svekrve mislimDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da je nista - nije ga ona naucila!
 ja ne bih da se silujem
 ja ne bih da se silujem  ......na dobre svekrve mislim
  ......na dobre svekrve mislim
I moj je jadan smrsao, kao da ga tamo nismo hranili... Uzas!!!!

i kako onda da odemo na onu "obrnutu " temuja ne bih da se silujem
......na dobre svekrve mislim

Pa to nesto sa svim svekrvama izgleda.. Da nije neka prelazna bolest?u ovo nesto nije u redu,vec 10 dana se vidjam sa svekrvom,cuvala mi je dete,skloni se kad treba,pomogne kad treba,dala mi kintu za rodjendan(nece da pogresi sa poklonom) bas nista nemam da napisem u temu
 Epidemija dobrih svekrva? Fenomen, nema sta...
 Epidemija dobrih svekrva? Fenomen, nema sta...

dobra fora mackice...
 dobra fora mackice...

, a ono ima jos takvih mama tj baba...
, a ono ima jos takvih mama tj baba... Stvarno mislim da sve ima svoj kraj ali ljudska glupost je beskrajna ! Mislim da je vreme najbolji pokazatelj i da se na kraju uvek iskristalise ko je u pravu a ko nije i da svako od nas treba da se zapita kad negde nije bio pravedan sta ce se dogoditi kad ista stvar zakuca na njegova vrata!
 Stvarno mislim da sve ima svoj kraj ali ljudska glupost je beskrajna ! Mislim da je vreme najbolji pokazatelj i da se na kraju uvek iskristalise ko je u pravu a ko nije i da svako od nas treba da se zapita kad negde nije bio pravedan sta ce se dogoditi kad ista stvar zakuca na njegova vrata!Ma znam da je istina, nego dobro si joj odgovorila, dobro si se snasla... I moja mama ima taj obicaj da pita kako mi je dete, ali njoj odmah bez oklevanja kazem da to nije njeno dete. I nema ljutnje, dok b i sveki digla nos do neba...
A oslovljavate li svekrve sa "mama"??
Meni je to nenormalno.. Mislim, jednu majku imam.. A možda se to zadržalo u nekim ruralnim sredinama?
Ja imam taj običaj, od malih nogu, da mamine vršnjakinje, tj. njene prijateljice koje su mi drage i sa kojima imam prisan odnos oslovljam sa ''teta''.. npr. ''teta Marija'', a muškarce sa ''čika'', npr. ''čika Zoran''..
Kada sam počela da se zabavljam sa svojim sadašnjim suprugom, takođe sam i njegovu majku oslovljavala sa ''teta'' jer mi je bilo normalno, imamo super odnos. Znači, njoj se obraćam sa Vi, a kad treba da izgovorim njeno ime nikada ne kažem npr. Zorka je to uradila, daj Zorki, Zorka dodaj mi, već sa prefiksom teta..
Jednom prilikom me je suprugova rođaka ispravila, ''nije ona tebi teta'', nakezivši se pritom, u stilu, treba da je zoveš ''mama''.
Ja sam je ljudski iskulirala i rekla, ''ma ja ne mogu da je zovem samo imenom, nepristojno mi je, a oslovljavam je i sa Vi, tako da mi je glupo da umećem svekrva Zorka''..
I tu sam je poklopila..
Kakva su vaša iskustva sa ''mamama''?

A oslovljavate li svekrve sa "mama"??
Meni je to nenormalno.. Mislim, jednu majku imam.. A možda se to zadržalo u nekim ruralnim sredinama?
Ja imam taj običaj, od malih nogu, da mamine vršnjakinje, tj. njene prijateljice koje su mi drage i sa kojima imam prisan odnos oslovljam sa ''teta''.. npr. ''teta Marija'', a muškarce sa ''čika'', npr. ''čika Zoran''..
Kada sam počela da se zabavljam sa svojim sadašnjim suprugom, takođe sam i njegovu majku oslovljavala sa ''teta'' jer mi je bilo normalno, imamo super odnos. Znači, njoj se obraćam sa Vi, a kad treba da izgovorim njeno ime nikada ne kažem npr. Zorka je to uradila, daj Zorki, Zorka dodaj mi, već sa prefiksom teta..
Jednom prilikom me je suprugova rođaka ispravila, ''nije ona tebi teta'', nakezivši se pritom, u stilu, treba da je zoveš ''mama''.
Ja sam je ljudski iskulirala i rekla, ''ma ja ne mogu da je zovem samo imenom, nepristojno mi je, a oslovljavam je i sa Vi, tako da mi je glupo da umećem svekrva Zorka''..
I tu sam je poklopila..
identichna situachija kod mene.A oslovljavate li svekrve sa "mama"??
I tu sam je poklopila..

Moja mamam je svog svekra i svekrvu zvala ''ćale i keva'' .... heheheh .... našla žena kompromis, s obzirom da se udala sa 17, pa nije baš mogla da se mnogo suprotstavlja
Ono teta ne ubacujem, ne znam, to sam radila kad sam bila devojka, a kako sam sad i sama zena glupo mi je da je zovem teta S... ..
 i tako redom..
 i tako redom..U braku sam dve godine i ne zivim sa svojom svekrvom. Imam brata koji je u braku 8 meseci i majku koja zivi sa njima u zajednici. Mislim da sam dovoljno kompetentna da ovu neiscrpnu temu pogledam i prokomenterisem i sa jedne i sa druge strane. Moja svekrva smatra da nije duzna da nam bilo sta pomogne jer ni njoj niko nije pomagao ( mislim i na finansijski i bilo koji drugi nacin), da smo mi sami sposobni da se snadjemo i resimo nase stambeno pitanje, kupimo auto, planiramo porodicu..... Mi imamo skromna primanja, zivimo sami i sami planiramo nasu buducnost svesni da cemo imati onoliko koliko budemo mi ulozili i onoliko koliko se mi budemo trudili. Ponekad se mesa u stvari koje se nje ne ticu, misli da zna bolje od mene, vise stiti i pomaze drugog sina zato sto on ima neke probleme i ima jos dosta stvari koje radi ..... Ne govorim joj nista, ne vredjam je, ne ocekujem od nje nista ona je majka mog muza i on je voli kao sto ja volim svoju majku i ja to postujem. Sa druge strane moja snaja koja u svom zivotu nije zaradila nista ocekuje da sve dobije na tanjiru, gotovo, servirano, da ima uslove kao da je kraljica a da za to ne pomeri prst, da niko ne sme da joj kaze ni rec i da pri tom ne priznaje da joj je moja majka nesto kupila ili stvorila jer to nije dovoljno za nju. Niko od nas joj ne odgovara ali zato sa druge strane njena porodica je savrsena, oni su najbolji. Mislim da je glavni problem mali stepen samostalnosti i pre svega zrelosti, jer da i ona i slicne "zrtve" nesto rade i da imaju razloga da se brinu za svoju buducnost ( tipa da li ce na kraju meseca moci da plate sve racune) ne verujem da bi imali vremena da primecuju gluposti i da zbog njih vredjaju druge. Svi oni koji zive u zajednici i ne odgovaraju im svekrve mogu da spakuju torbe i sklone se iz te nezdrave sredine, mogu da kazu sta im smeta i da to nece da tolerisu. Mislim da bi mnoge snaje najvise volele da su im svekrve u nekoj stranoj drzavi da ih vide jednom godisnje a da svakog meseca dobijaju od njih par stotina evra, tada im verovatno ne bi smetalo njihovo povremeno zvocanje. Ako samo mogu sebi da priznam da nisam savrsena, da niko koga poznajem nije savrsen, da zivot nije savrsen da oko mene ljudi imaju takve probleme da se pitam kako uopste i zive zasto bih se opterecivala nekim glupostima. Sve ove nazovi zrtve ogovaraju svoje svekrve, ovakve su onakve, ne znaju da im cuvaju decu a udale su se za njihove sinove, kako nisu znale da primete da je to dete koje neko nije znao da cuva pa da se ne udaju za takve muskarce? Posle svadje sa svekrvama svojim muzevima "daju malo" da pridobiju muza da bude na njihovoj strani......Stvarno mislim da sve ima svoj kraj ali ljudska glupost je beskrajna ! Mislim da je vreme najbolji pokazatelj i da se na kraju uvek iskristalise ko je u pravu a ko nije i da svako od nas treba da se zapita kad negde nije bio pravedan sta ce se dogoditi kad ista stvar zakuca na njegova vrata!
 Ako o tebi prica lose, ne postuje te, nece da ti pomogne i ima zlobne komentare... ne pitam se da li je moguce da se i ja jednom u future tako ponasam, i ne znam zasto bi se tako nesto meni dogodilo kad mi sinovi odrastu:???:
 Ako o tebi prica lose, ne postuje te, nece da ti pomogne i ima zlobne komentare... ne pitam se da li je moguce da se i ja jednom u future tako ponasam, i ne znam zasto bi se tako nesto meni dogodilo kad mi sinovi odrastu:???: