zlopamtilo
Početnik
- Poruka
- 24
Sta je ovo sto se malo vas javlja na forum.Jesul vam to svekrve otegle papke

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta je ovo sto se malo vas javlja na forum.Jesul vam to svekrve otegle papke![]()
Ja malocas zbog svekrve popi neki blesuljak...situacija:svratilo moje dete iz skole kod babe i dede (inace su matori sinoc bili kod nas jer im sinu bio rodjendan, sve bilo ok, moji matorci takodje, samo svekrvu niko nije jebavao na njenu opasku da je dete nevaspitano i isto majka!!! Zakljucak donesen na osnovu toga sto joj dete reklo da je dosadna sto svakog dana zove da pita da li joj je sin stigao sa posla, svima se bre popela na glavu!!!Cudo da dete lici na majku, valjda teba na babu da lici!!!!!!!) ona napala dete kako ce da nam da otkaz iz kucejer sam ja u najmanju ruku debil, kreten..tako nekako rece, i kako nikada vise nece da dolazi kod nas!!!
Da napomenem da nikakvih novih "momenata" nema od kada je dolazila kod mene na ozbiljne razgovore i da mi kaze kako joj krivo sto je nikada ne zovem telefonom da je pitam za zdravlje....inace tu zenu sam uvek posmatrala prvo kao majku mog muza, naucena sam da je lakse i pametnije precutati, da je lako se svadjati ali to ne ide...postovala njene godine i trud da naprave kucu svojim sinovima...postovala tako sto joj zaista NIKADA nisam ni opsovala i ni jednu arogantnu rec rekla a imala sam razloga puno....
I onda sam razmisljala sta dalje? Da odem onako besna i pitam da sve ponovi pred svekrom (sto bi joj bio veliki samar), da zovem telefonom-nema efekta i nije kulturno....zovnem muza i pricam...a on ce onako kratko:Ma daj batali pa vidis da je poludela skroz!!!
I sad mi kao lakse, ali to trajno ne menja stvar....uhvatila pik na mene samo tako!
Moji matori sve znaju, znaju mene da nisam konfliktna osoba i ne mare za njene price!
Sta dalje!?

ne zanm ,ja sam sebe nekako izdresirala da me ne dotice sta lupeta,posto njoj spasa nema.Desi se da me i dalje ponekad izbaci iz takta,ali to je stvaaaaaaaarno sad retko.
Ona je imala te fore da cim makar i na sekund ostanemo nasamo,ona meni kao nesto preti na finjaka,pa sam je onda par puta dovela u neprijatnu situaciju,jer sam se nadovezala na tu pricu kad mi udje muz ili svekar,pa je bar za sad prestala to,pa je htele mom detetu da bude mama,pa joj je lepo svekar rekao da je to budalastina,pa sve neke lude fix ideje.
Sva je sreca u tome sto mi je muz divan i normalan,a svekar vec odavno zna s kim zivi tolikr godine
i naravno sto svako ima svoju kucu

Sta je ovo sto se malo vas javlja na forum.Jesul vam to svekrve otegle papke![]()

ah moja se vratila na posao a meni vratila mir i blagostanje....![]()
stavim otvorena vrata od kupatila,telefoniram s drugaricama po pola sata,ne operem sudove nego ih ostavim njoj,onda visim po sat vremena na ogledalo i na kraju se namirisem da ona cuje ono sssss!ssss!(pa da razmislja gde cu tako nalickana).Verujte mi,svekrve uzivaju u svadji,one se hrane s tim zato ne svadjajte se jer pravdu necete isterati one misle da su uvek u pravu,zato samo im vadite zivce sa postupcima od kojih im se dize kosa na glavi.Samo mirno i kod mene je bilo isto , ona sve onako "opsto pitam , majku mu da znam, nesme covek ni da pita" i to sve sa isto "najboljim namerama" ali meni te njene namere kakve god bile dosle preko glave . I nek pita ona sa kojom namerom hoce ja se vise nedam , to dete treba neko da cuva a ako produzim da joj se nerviram ima da me nadzivi. Evo juce dosla s posla i bez kucanja ulazi kod mene , ja u prsluku , sminkam se i ona a gde je dete , ja - spava ; a gde cete ? - ja - gde imamo posla ; ona pa samo pitam ; ja - pa dobro ; i ne okrecem se ; ja - gola sam udji i zatvori vrata; ona- a kad je zaspao ? pa nije odavno a uostalom sta je to toliko bitno ? ona- pa pitam ; ja - pa dobro ali produzish li pitati probudices ga . ona - uuuuuuuuuuuuuuffffffffffffff ( onako duboko ) . END![]()
Tvoja makar radi...A moja penzionerka ne zna sta ce od dosade,nego samo namislja kako da mi napakosti.Samo mumla u sebe ps ps ps...U pocetku sam ludela od toga i svadjala se koliko puta ali posto nije pomoglo,promenila sam taktiku,ne raspravljam se,samo radim stvari zbog kojih znam da ona puca!Nprstavim otvorena vrata od kupatila,telefoniram s drugaricama po pola sata,ne operem sudove nego ih ostavim njoj,onda visim po sat vremena na ogledalo i na kraju se namirisem da ona cuje ono sssss!ssss!(pa da razmislja gde cu tako nalickana).Verujte mi,svekrve uzivaju u svadji,one se hrane s tim zato ne svadjajte se jer pravdu necete isterati one misle da su uvek u pravu,zato samo im vadite zivce sa postupcima od kojih im se dize kosa na glavi.
Proveren recept!Moja ludi od tog pa zato kad ide da spava zalupi vrata kuca se trese,a jednom ispade kljuc iz vrati koliko je jako zalupila.I to zbog toga sto sam ja sela pored svog muza umesto(po njenom)da sednem na drugu stranu da bi on mogao lepo da se ispruzi.Ali njjemu to nije smetalo vec se ona tu uprtljavala,da zastiti sina od zle silePa vide da nece bit po njenom pa odlijepi zena
Istina-one nikada ne odustaju.Moja se ceo dan smeje cinicno,od muke,sta god da uradim ona ima taj podmukli komentar,a najradije bi me zadavila,kolko puta je uhvatim kako me gleda ispod oci ili napopreko,ne zna sta ce od mrznje,ma luda zena.Twigy, one nikada ne odustaju. Ipak im je duhovna hrana da nas nerviraju. I treba da imaš živce ko konj pa da zaista budeš cool. Mogu da glumim hladnokrvnost, ali uzalud, i meni se srce čuje do ulice kada počne da s....
I svima uvek kažem da sam najgora snaja na svetu. Kako li samo tako finoj ženi dopade ovakva rospija za snaju? I mojoj svekrvi nije jasno kako mi opstaje brak sa njenim sinom kada se na sve načine trudi da sve pokvari i rasturi. Šta ćeš kad žena nije čula za poverenje, lepu reč i zajedničke ciljeve. Tada ako nešto ponekad nije oprano, opeglano ili njie skuvan ručak nema veze ''ručaćemo keks i mleko''.

Mislila sam da se nikad necu upisati ovde. Ja se vama divim kako izdrzavate u zajednicama sa svekrvama. Ja sam sad sa mojoj provela 10 dana u istom stanu i doslo mi je da je zadavim. Jedno vece smo se svi skupa posvadjali ali je muz stao na moju stranu odmah i zaprepastio me reakcijom. Rekao joj je odmah i predamnom da je preterala. Ali je bilo tako neprijatno da sam htela u zemlju da propadnem.
Necu da ulazim u detalje ali moja svekrva se takmici sa mnom i to ne u kuvanju i slicnom nego ko je vise cool.Ovo deluje mnogo smesno ali stalno se pred mojim muzem predstavlja kao slobodni duh koji ne zvoca, sve moze, duva travu, pije ali kad dodje to neceg bitnog, onda podmece mene. Tipa njemu nista nikad ne prigovara a ono sto bi mu prigovorila kaze meni da uradim/kazem a ona lepo zavaljena u fotelji sa dzointom, gleda ga ocima punim divljenja a ja ispadam dosadna vestica
. Trebalo mi je vremena da provalim igru.
Onda, nudi mi travu a ja odbijem a ona meni "Ti si bas neka dosadna". Ne, zeno, moram da ustanem u 8 ujutro a i j.ebe mi se da duvam sa tobom! Ili se napije straobalno i onda postane arogantni idiot koga je stvarno odvratno slusati i gledati. A zena profesor na fakultetu, stvarno ima sta da kaze ali ne u tom stanju. Ako se ne napijem sa njom, onda sam dosadni kreten. A nisam u poziciji da joj odgovaram jer mi je, jelte, svekrva dok ona moze da kaze i radi sta joj padne na pamet.
A pocela je i da mi izvrce sve sto kazem. Dodje mi i kaze "Jao sto ti je ruzna kosa, kada ces kod frizera?". A ja bas htela kod frizera inace i kazem joj da bas idem sutra. A ona pocne elaborat o mojoj kosi kako je tanka i kako visi i tome slicno. I kaze mi da ce da me odvede kod jako skupog frizera. Zahvalim joj se, mislim se, super, korisna je ali mi malo nije jasno sto bas mora toliko da me vredja jer stvarno vodim racuna o svojoj kosi. Sutradan meni muz kaze "Koji je tebi ****** sa tom kosom, kaze mi mama da si se juce rasplakala kako ti je grozna kosa pa je morala da ti zakaze kod frizera" ???????
Znaci, ona pocela sa mojom odvratnom kosom a mom muzu prepricala nesto sto se nije desilo pa ja ispala ludak.
Da moram da zivim sa njom, to bi bilo nepodnosljivo.
Ah da. Dolazi mi muz kuci ne pijan nego razvaljen, znaci tako je vozio od cega se meni dize kosa na glavi. I ja popizdjena sedim a ona, boli je ******!! Ima drustvo za alkoholisanje i zabole je sto joj se sin vozio tako da je mogao da se ubije negde. I ja se naravno naljutim jer zaista nemam nista protiv alkohola ni droge, i sama i ih koristim ali nikad ne vozim u tom stanju i ne dicim se time kao da je to nesto posebno. A ona ga vidi u tom stanju i jos joj je smesno. Smesno!! I obraduje se sto ima nekog ko ce da brljavi sa njom. Covece, pa sin joj je, kako se makar malo ne zabrine? I onda ja opet ispadnem idiot sutradan kad kazem muzu da to nije cool sto radi i da je opasno. A ona stoji pored i smeska se. Jedno je biti boem a drugo alkoholicar, mislim da je pobrkala ova dva. I moja porodica je opicena, svi su uvek za dobru zaj.ebanciju, pice, zurke ali ljudi su dovoljno kulturni da uzmu taksi i znaju meru. A i malo mi je bolesno sto koristi sina u te svrhe, nek nadje sebi drustvo.
Bolest. Sad sam se tek iznervirala.![]()
zena je potpuno u out-u, ja je uopshte ne bih shvatala za ozbiljno.Al sreca ja zivim daleko od rospije...I deca ce mi biti daleko...nema shanse da joj vishe dozvolim prici blizu...A bila sma tako naivna u pocetku...Jel nekome svekrva rekla 'Pa ja te volim kao moje dete" BLJAK!!!!!!