Gost 131338
Domaćin
- Poruka
- 4.399
Ma meni je nje zao ali zao mi je i muza jer vidim da mu jako to jako tesko pada 
A i mene mi je zao.

A i mene mi je zao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni je moja to stalno govorila i ocekivala da ja nju volim kao majku.A pri tom je jos htela da mom detetu ona igra ulogu majke a ne ja. Jednom se naljutila zato sto sam mami rekla, prilikom jedne njene posete, da sam bila u banci da vidim za kredit. Boze moj kako to prvo nisam njoj rekla. Toliko je bilo razmirica da sad ne mora nista da mi kaze, dovoljno mi je da je pogledam pa da se iznerviram. ne mogu sa njima da sedim ni minut u istoj prostoriji. A to je jako tesko jer svi zivimo zajedno pa moramo da se vidjamo.:mad:
najgore je sto mom suprugu punio glavu za mene a samnom je sva fina. Joj, poludecu!

tkacio:Ako neces da se svadjas a ti joj na finjaka spusti, ali tako da ne moze da ti odgovori, a ako ti ipak odgovori a ti joj uzvrati ostro!

Je l da kretenski? Ponekad mislim da umisljam.![]()
Pozdrav svima, evo nekoliko zadnjih bisera moje svekrve:
dosla je da me poseti sa prijateljicom kao iznenadjenje posto sam otvorila butik pa kao da ga vidi. Ja ih lepo ugostila, kao i uvek, a onda je ona na moj uzas izvadila cigaretu sa namerom da je upali tu u butiku. Ja sam lepo rekla uz smesak: "Nemojte molim Vas ovde, garderoba ce upiti" nasta se ona sarkasticno nacerila i zapalila i ispusila tri cigarete!!! dok je njena prijateljica lepo izasla napolje i ja sa njom da joj pravim drustvo i ispusila normalno napolju. I? Sta sam trebala da joj kazem: "Mars napolje!!" Mislim stvarno. Iskulirala sam, jedva cekala da ode, i posle celi dan luftirala radnju i molila se da garderoba nije upila! Zatim dodje posle Nove godine na nase insistiranje da uzme poklon koji sam joj ja kupila 9 to joj je bio drugi ili treci put da je dosla za tri godine - (mada hvala bogu na tome) i onda naravno scene jer gospodja nece da se izuje dok se u njenoj kuci naravno izuva!!
A tek kad mi je u lice sa sve smeskom rekla kako ja treba da budem sretna sto imam njega jer ja dobijam vise??!!
Kada sam pitala zasto ja dobijam vise ona mi je odgovorila da nisam neka manekenka, jedna prosecna devojka sa fakultetom koji danas, po njenim recima zavrsava svako. Jos je on mladji od mene itd.
prava sam srecnica (mislim ja i jesam jer ga volim a i on mene i lepo nam je ali.. sto se tice nje...)
i ponekad se tako pitam, boze da li je moguce da je on tako dobar kad je ona takva...
Meni se nesto cini da njegova majka vishe gotivi mene nego njega. A on je pomalo ljubomoran...ali ko mu je kriv kad ne zna zeni da pridje i da razgovara s njom.I tvrdoglav je ko mazga i nece nikako da se poveze s njom i da je razume...
Ajd sad vi meni recite, ja nisam pametna. Kako da eskiviram dotičnu kada se ponudi sledeći put da čuva dete a da ne budem providna.
Već sam pokušavala pa me muž provalio.
Da li je pametno da to njemu kažem? Sinoć sam bila toliko besna da sam bila na granici da mu kažem sve, ali sam ipak iskulirala.
Zelim da vam kazem da sam JA najgora snaja, dobila sam karakteristiku da sam MONSTRUM, da,da,....i da moj muz tvrdi da ona uopste nije svesna tezine tih reci....a kada je svekar saznao da su moji matori sazanali za to , hteo je da je zadavi....sramota coveka sa kim zivi!!
Inace se setila nekog sintisajzera kog je kupila unucetu pre x godina za rodjendan (kineski, ali je od srca i dobar kao neprskane jabuke)..i ljuti se kako sam ga bacila...pa jesam jer je dete do sada dobilo jos nekoliko istih koji 5 para ne vrede, ali je za nju njen ipak najvredniji!!!
I da, setila se kako sam joj za vreme bomradovanja rekla jedne noci da ne kaslje, a stvarno je to trajalo nocima i nocima,danju pusi tri kutije a celu noc niko ne moze da spava od nje, nas 12 u podrumu spavalo, moje dete imalo 1.5 godinu, njena dva sina mobilisana a ona sakrila svoju guzicu u podrum i da prostite od straha nije ni u wc isla, svu nuzdu je danima obavljala u nekoj kanti.....ma imala bi ja celi roman da napisem njenih bisera....
Sva sreca da mi je muz OK na mojoj strani,isto mislimo,ali je tesko njoj dokazati mnoge stvari....
Uzdravlje, vec pocinjem da se nerviram....ali volim da vas citam, pa mi onda lakse kada vidim da je vecina svakrva ista....
Ja ne verujem...Gde ti zivish i s kim? Ja bih pobegla odatle glavom bez obzira!
ako to izdrzavas, mogu da zamislim koliko ga volish...ma ne , ipak ne mogu...ja bih pobegla ...sto dalje...
tkacio:
Ja izbegavam da se otvorim pred mamom jer ona odmah poludi pa bude gora od mene
tkacio:jer ona je isto tako puno trpela od njene svekrve pa zna kakve su one.hahaah! Meni moja kaze 'Jel vidish shto imash lepog muza?"
Ja budala nisam znala da odgovorim, posle bih vrishtala 'Ima i on lepu zhenu'....
al nishta rekla nisam, i jede me to...
tkacio:!!!Meni je moja jedno vreme stalno pričala kako je moj muž imao ranije mnogo lepše devojke od mene i da joj nije jasno kako je baš mene izabrao.![]()
Ne zivim sa svekrvom. Zivim u Juznoj Americi, trenutno sam u New Yorku poslom, malo duze. Svekrva zivi na Karibima, odatle je.
Izgleda je "svekrva" globalna pojava.
Meni je moja jedno vreme stalno pričala kako je moj muž imao ranije mnogo lepše devojke od mene i da joj nije jasno kako je baš mene izabrao.![]()
Sto je ovo zarazno...Ja izbegavam da se otvorim pred mamom jer ona odmah poludi pa bude gora od mene
tkacio:jer ona je isto tako puno trpela od njene svekrve pa zna kakve su one.
A nije mi jasno sto si dozvoljavala da ti svekrva stavlja dete silom na nonu.To je tvoje dete ne njeno!Ali razumem,svi mi gresimo i popustamo dok se ne opametimo.Moja je isto bila vestica kada sam se ja porodila.Moje dete je imalo grceve pa nismo spavali po celu noc samo malo preko dana,i to mesec dana sve tako,a ona gundja "kad ti dete spava ti namiri"a znaci kad je dete budno oko deteta a mene ko sisa,dok je sinu svaku noc nudila njenu sobu da ga odvoji,posto dete place,da mu ne smeta.Uh,kad se setim...Imao bi roman.....
A kad je sin pod uticajem roditelja to je samo znak njegove nezrelosti.Nije mi jasno sto se tvoj ne odvoji,njegova mama nije sama,i to mi ne ulazi u glavu,kako njemu ne smeta da zivi s roditeljima,ja sam zensko pa ne ih mogla zivet s mojim roditeljima i muzem zajedno.Bljak koja kombinacija