Ja malocas zbog svekrve popi neki blesuljak...situacija:svratilo moje dete iz skole kod babe i dede (inace su matori sinoc bili kod nas jer im sinu bio rodjendan, sve bilo ok, moji matorci takodje, samo svekrvu niko nije jebavao na njenu opasku da je dete nevaspitano i isto majka!!! Zakljucak donesen na osnovu toga sto joj dete reklo da je dosadna sto svakog dana zove da pita da li joj je sin stigao sa posla, svima se bre popela na glavu!!!Cudo da dete lici na majku, valjda teba na babu da lici!!!!!!!) ona napala dete kako ce da nam da otkaz iz kuce

jer sam ja u najmanju ruku debil, kreten..tako nekako rece, i kako nikada vise nece da dolazi kod nas!!!
Da napomenem da nikakvih novih "momenata" nema od kada je dolazila kod mene na ozbiljne razgovore i da mi kaze kako joj krivo sto je nikada ne zovem telefonom da je pitam za zdravlje....inace tu zenu sam uvek posmatrala prvo kao majku mog muza, naucena sam da je lakse i pametnije precutati, da je lako se svadjati ali to ne ide...postovala njene godine i trud da naprave kucu svojim sinovima...postovala tako sto joj zaista NIKADA nisam ni opsovala i ni jednu arogantnu rec rekla a imala sam razloga puno....
I onda sam razmisljala sta dalje? Da odem onako besna i pitam da sve ponovi pred svekrom (sto bi joj bio veliki samar), da zovem telefonom-nema efekta i nije kulturno....zovnem muza i pricam...a on ce onako kratko:Ma daj batali pa vidis da je poludela skroz!!!
I sad mi kao lakse, ali to trajno ne menja stvar....uhvatila pik na mene samo tako!
Moji matori sve znaju, znaju mene da nisam konfliktna osoba i ne mare za njene price!
Sta dalje!?