Dobra je ovo tema ,ima gde i mi nesrecne "snahe "da se izjadamo!

Meni se raspao brak zbog svekrve (a i svekra)!
Ja i moj muz smo se upoznali pre tri i po godine,godinu zabavljali a zatim poceli zajedno da zivimo.Dok smo jos bili u vezi shvatila sam da njegova majka ima dosta uticaja na njega,ali opet mislila da to i nije tako strasno i da cu se izboriti sa tim...Medjutim..
Kada smo poceli da razmisljamo zajednickom zivotu dogovorili smo se oko nekih osnovnih pitanja,izmedju ostalog, i o tome gde cemo da zivimo....Naravno ,odlucili smo da zivimo sami...Iznajmili stan i poceli zajednicki zivot!Od samog pocetka smo imali probleme sa njegovim roditeljima,mesali se u sve ,od toga kako cemo da uredimo stan ....do,recimo,gde cemo i sa kim za docek Nove Godine...To me je uzasavalo...Ipak se nisam svadjala sa njima,trudila se da imam korektne odnose prema njima i pokusavala da ih drzim na distanci.Kad su shvatili da ne mogu da se mesaju u neke svere naseg zivota,poceli su da vrse pritisak na mog muza da se vratimo kod njih.Ja naravno nisam zelela ,a mislila sam ,ni moj muz.S druge strane u toj kuci nije ni bilo mesta za nas ,s obzirom da je tamo ziveo i njegov brat sa zenom...Dve godine smo se nervirali zbog njih,bili pod stalnim pritiskom,koristili su i najniza sretstva pretili ,ucenjivali nas...I pored toga mi smo bili zajedno,voleli se, lepo se slagali...nismo imali ni jedan drugi problem.
Iste stvari su se desavale i njegovom bratu koji je ziveo u njihovoj kuci...On i njegova zena su preziveli pravi pakao i da bi spasili brak iselili se iz kuce...iznajmili stan i otisli sami da zive..
Medjutim,nas pakao je tek poceo...Pritisak da se vratimo kod njih je dobio na intenzitetu,molili su,obecavali,pa opet pretili, ucenjivali,obecavali...Mislila sam da cemo i dalje da se odupiremo tome...Pokusavala iskreno da razgovaram sa muzem ,sta on misli o tome,odgovor je uvek bio isti ..."...ja se nikad ne bih vratio tamo..." Sve to nije dugo trajalo.
Ja sam otisla da posetim moje roditelje,on je trebao da dodje za dva dana...Ni sada ne znam sta se desilo...Pozvao me je telefon i postavio uslov ili se vracamo kod njegovih roditelja ili se razilazimo.Osecala sam se kao da me je pogodio grom,ni jednog trenutka nisam slutil da tako nesto moze da se desi,zivela sam sa njim ,verovala mu...
Vratila sam se u stan i pokusala da razgovaram...nije vredelo...On je odlucio da se vrati kod roditelja, sa mnom ili bez mene.Pokupila sam stvari i otisla...On se posle dva dana iselio iz stana i vratio kod roditelja...To je kraj price!