AŠKI
Zainteresovan član
- Poruka
- 366
Malo podsećanje.
Tema nije -Pušenje ili zdravlje. O tome može da se raspravlja na topicu Zdravlje. Tema je odnos Svekrva-snaja.Dakle držimo se teme.
Moj doprinos ovoj temi bi bio u vidu čuvenih izjava kojima svekrve opravdavaju svoje mešanje.
Ne bih da se mešam ali,,,,,
Ja se samo brinem,,,,,
Kada sam ja bila mlada,,,,,
Moj sin je......
Ja samo hoću da pomognem ....( Par puta sam uhvatila sebe da je izgovaram.Moja se snaja samo nasmešila i nastavila razgovor.Zato je i volim.A ona mene voli jer mi se ovo vrlo retko dešava.Jako pazim da ostale izjave ne izgovaram Ali priznajem ova mi se ponekad omakne
)
Ti si mlada i još ništa ne znaš ...
Da si moja ćerka ja bih....
I moja svekrva je meni.....
Ja sam mojoj svekrvi....
Čuvene izjave snaja-
Najzad je otišla ( Ovo je moja-ma koliko volela svoju svekrvu
)
Opet to radi
Ona će meni...
Dokle će...
Ostalo dopunite same.
Moj savet snajama-Ne dajte se ali uvek zadržite dužno poštovanje.
Moj savet svekrvama-Pazite šta radite, Jednog dana će vam snaje itekako zatrebati.
Neću se više zadržavati na ovoj temi pošto spadam u srećnu manjinu koja nema nekih većih problema ni kao svekrva ni kao snaja.Samo sam svratila na kafu da vidim šta radite.
Sve vas pozdravljam

Moj doprinos ovoj temi bi bio u vidu čuvenih izjava kojima svekrve opravdavaju svoje mešanje.
Ne bih da se mešam ali,,,,,
Ja se samo brinem,,,,,
Kada sam ja bila mlada,,,,,
Moj sin je......
Ja samo hoću da pomognem ....( Par puta sam uhvatila sebe da je izgovaram.Moja se snaja samo nasmešila i nastavila razgovor.Zato je i volim.A ona mene voli jer mi se ovo vrlo retko dešava.Jako pazim da ostale izjave ne izgovaram Ali priznajem ova mi se ponekad omakne

Ti si mlada i još ništa ne znaš ...
Da si moja ćerka ja bih....
I moja svekrva je meni.....
Ja sam mojoj svekrvi....
Čuvene izjave snaja-
Najzad je otišla ( Ovo je moja-ma koliko volela svoju svekrvu

Opet to radi
Ona će meni...
Dokle će...
Ostalo dopunite same.
Moj savet snajama-Ne dajte se ali uvek zadržite dužno poštovanje.
Moj savet svekrvama-Pazite šta radite, Jednog dana će vam snaje itekako zatrebati.
Neću se više zadržavati na ovoj temi pošto spadam u srećnu manjinu koja nema nekih većih problema ni kao svekrva ni kao snaja.Samo sam svratila na kafu da vidim šta radite.
Sve vas pozdravljam