NenaS
Zainteresovan član
- Poruka
- 403
Ma sve je to lepo i krasno ali...ma stani i Ti malo na loptu...Shvati da tom JA-pa-JA filozofijom neces daleko dogurati.. Sama prebroji koliko si puta u svojim postovima rekla: JA, MENE, MOJE...Stavi umesto toga MI i razmisli i sama da li i tvoj muz u tom, VASEM domu treba da ima neka prava - recimo da ga doceka mir i raspolozena zena, kad dodje kuci - a ne naroguseni vojnik u (pravednom?) krstaskom ratu protiv NJEGOVE MAJKE...Svidjala se tebi ona ili ne - to je ipak njegova majka, zena koja ga je rodila, menjala mu pelene, ucila ga da hoda i govori, radovala se i strahovala zajedno sa njim...Sve sto ces i ti raditi sa svojim detetom...Ne znam je li beba decak ili devojcica - ali ako je decak razmisli i sama, kako ces se osecati ako za 20-30 godina i pomislis da ga njegova zena okrece protiv tebe?! Mozda ona nije imala snage da "prekine pupcanu vrpcu" na vreme, mozda ces ti biti 1000 puta bolja svekrva od nje, ako imas sina...a mozda i neces...Sve se u zivotu vraca...Ne zaboravi to...Suzy:-Cokoladice-...mislim da bi, u situaciji da se neko od mojih roditelja -istresao- na mog muza ili nekog njegovog roditelja....sigurno mi se on ne bi smeskao vec bi mi zamerio...JA nedozvoljavam mojima da trunku nepostovanja pokazu prema njemu i njegovima...prema tome , i te kako je i on kriv (mozda i najvise) sto je matora -uzela maha- .Ako cu u nasem domu da se tresem od nje...neka hvala....ja se za nju nisam udala i nemam nameru od nje to da trpim a posebno ne moja majka..koja sigurno zbog necijeg komentara nece prestati da pusi...previse je ona , draga moja, starija i od tebe i mene da bi joj neko solio pamet i pricao sta da radi pogotovo sada.
Tako da -koliko god ona -ima prava - u nasoj kuci da vristi na mene i moju majku, imam valjda i ja prava da to prenesem muzu, jer necu kao mula da cutim.Dosta vise cutanja i trpljenja.Uzasava me stav da zensko samo treba da cuti i trpi.Uzas.
A naravno da vodim racuna i provetravam ...i to daleko od decije sobe....
I veruj mi i to da NEMAM NAMERU JA da se nekome u ovoj situaciji jos i izvinjavam.....svasta....
A inace, drage moje, izogovarasmo SVEKRVE uzduz i popreko - neke su boga mi to itekako zasluzile...ali sta je sa TASTAMA? Jesu li nase majke bas uvek bezgresne i uvek u pravu? Ajde, budite sad iskrene i objektivne (?) kao do sada..