MKMONTENEGRO
Obećava
- Poruka
- 57
Moj svekar je bio super,bas onako fin covjek.A jadan nije smio od nje ni da normalno sjedne na trosjed da ne bi spali prekrivaci koje je ona cim neko ustane redovno podizala...eto ona jadna uredna,pa ne mozes ni sjesti normalno...Kad nam je starije dijete pocelo hodati u dubku,na jedvite jade je,i to tek kad je svekar rekao pristala da se iznese iz dnevne sobe jedna fotelja koja je tada postala suvisna a ionako je manji stan.Naravno,niko nije htjeo da je baci,samo da je skloni,al ona je siktala na mog muza kad god bi je fino pitao,jer zivjeli smo zajedno u tom stanu.Stalno je govorila da je odnesemo u nasu sobu,muz i ja smo imali jednu sobicu s malom terasom u kojoj su bili samo ormar,krevet i krevetac za bebu,a na terasi i u sobi nije bilo mjesta sem da fotelju stavimo na krevet...Al kad je svekar odlucio ucutala je i pristala.Znam da je malo i glupa ova prica s foteljom,al je ona tako izgledala kao da ce neko da joj nesto otme,tako je s nekom zlobom pricala,kao ono,moj stan pa se ja pitam...Kad joj je cerka radila u skoli govorila je za nju da je najbplji profesor,znam da svako voli i cijeni svoju djecu,al pusti nek drugi hvale,za roditelje je to normalno da je njihovo dijete najbolje.Al ona zapela i tačka,a imalo je ljudi koji su tu radili i po 20 godina...a ona tek počela pa najbolja,ma daj...Pa kad je ćerkica položila vozački,isto komentari tipa svaka joj čast,sve to preda mnom i mužem,prave se torte i sve to...ma razumijem ja sve,al ne razumijem da neko odvaja svoju djecu,kod nje je očigledno da više voli ćerku nego sina,ja to bar ne bi pokazivala....Sad u stanu drži zetovu i ćerkinu sliku sa vjencanja,kupuje im poklone za godisnjicu braka,nase se i ne sjeca,al mi se i ne sekiramo zbog toga.Meni je vazno da se muz i ja slazemo,udala sam se za njega ne za nju.Pa je jednom odvalila,u stvari rekla ćerki,a ja sam slučajno čula,da je njen pokojni muž,a moj svekar,rekao da voli zeta kao sina...U to ne vjerujem,zet i nije loš,ali se ne može voljeti kao rođeno dijete,al to je rekla valjda da bi ćerkici udovoljila....Ma sta da vam pricam,odahnula sam sad kad smo se odvojili,jeste da smo podstanari al mirna sam...
A Maksily svaka ti čast,samo nastavi da se boriš za sebe i svoju porodicu...
A Maksily svaka ti čast,samo nastavi da se boriš za sebe i svoju porodicu...

, bas sam se ismejala. posmatraj to sa pozitivne strane: ona gora od toga tesko da moze da bude, ti znas na cemu si, situacija je bar kristalno jasna. cuvaj se i ne nerviraj se i odmaraj koliko god mozes. bas je teska zena