cokoladic@
Zainteresovan član
- Poruka
- 397
Suzy:-Cokoladice-...mislim da bi, u situaciji da se neko od mojih roditelja -istresao- na mog muza ili nekog njegovog roditelja....sigurno mi se on ne bi smeskao vec bi mi zamerio...JA nedozvoljavam mojima da trunku nepostovanja pokazu prema njemu i njegovima...prema tome , i te kako je i on kriv (mozda i najvise) sto je matora -uzela maha- .Ako cu u nasem domu da se tresem od nje...neka hvala....ja se za nju nisam udala i nemam nameru od nje to da trpim a posebno ne moja majka..koja sigurno zbog necijeg komentara nece prestati da pusi...previse je ona , draga moja, starija i od tebe i mene da bi joj neko solio pamet i pricao sta da radi pogotovo sada.
Tako da -koliko god ona -ima prava - u nasoj kuci da vristi na mene i moju majku, imam valjda i ja prava da to prenesem muzu, jer necu kao mula da cutim.Dosta vise cutanja i trpljenja.Uzasava me stav da zensko samo treba da cuti i trpi.Uzas.
A naravno da vodim racuna i provetravam ...i to daleko od decije sobe....
I veruj mi i to da NEMAM NAMERU JA da se nekome u ovoj situaciji jos i izvinjavam.....svasta....
Suzy,drago mi je, sto imate tako veliku kucu, da dim cigareta ne stigne do decije sobe, i sto imas tako lepo vaspitano dete, da se samo igra u sobi, dok ti i tvoja mama pijete kafu i pusite.
A sa svekrvom... Kako dajes, tako ti se vraca.
), umiri se, kad imas trenutak slobodnog vremena, citaj nesto smesno, pomazi se sa svojim (malo smusenim) muzem, prosto izgradi svoj ritam i nemoj da se previse obazires na gluposti ... Mislim da bi, jednostavno, trebalo da das sebi vremena da izgradis odnose u kojem mozes ( i zelis) da zivis, a i ljudima iz okoline - muzu da se pronadje, svekrvi da shvati da njena nece biti poslednja u svemu.