T
trachara
Gost
e pa nevena, cini mi se da se ponekad bas i ne slazemo, ali ovo gore ti je bas na mestu.
svaka cast tvojim roditeljima!
svaka cast tvojim roditeljima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena s greskom:Ma oni ce uvek imati zelju i nalaziti razloge da vam komanduju a na vama je da im to dopustite ili ne...
Ma ne znam, nego nazalost iz iskustva.....HEBEHA:Kako znas sta ocu da kazem?

HEBEHA:Mozda grijesim, ali mislim da je obaveza roditelja da pomaze svome djetetu. Nisu oni zavisni od nje zato sto su nesposobni nego je ona sebicna. Zasto ne digne ruke od svega i kafic (kako bi prilicilo) prepise na svoju djecu. Ne! To su likovi uvjereni da nikada nece umrijeti (Kako rece jednom drug Tito "AKO jednom umrem...").
Zasto nisu pomogli sinu da kupi kamion i rekli mu "Alal bilo, nas je posao da ti pomognemo da krenes!". Nego ga sve stiskaju i vezuju za sebe tako sto su mu nadlezni. Bolesno i sebicno.
Moji roditelji imaju firmu. Sada radimo svi zajedno, a za koju godinu odose da uzivaju u onome sto su sijali, a firma se u potpunosti prepisuje potomcima. Uvjek ce biti savjetnici ako zatreba savjet, ali nikada nece dozvoliti da sijedi i stari izigravaju komadante u SVOJOJ firmi. Za koga su stvarali (i moji i roditelji tog covjeka) ako ne za svoju djecu?

onaona:Cokoladice, pa mi smo pisali u isto vreme!![]()
)))trachara:pa moze, naravno, samo u svakom slucaju bolje biti sam, nego sa bilo kim.
ma nista ne brini, sad ce i brat u tu ogromnu kucu da ti dovede jetrvu, pa ti krece veselje!![]()

Ma mozda ja i nisam u pravu... koce ga znati... sigurno mi je lakse nego zenama kojima svekrve "izjedaju dzigerice"... Jao, samo da mi je da nadjem neko drustvo ovde, nista vise mi ne bi trebalo u zivotu... 

cokoladic@:Nevena, ne mogu da se slozim sa tobom.
Obaveza roditela je, da izvedu decu na pravi put i nauce jih, da zive samostalno i nezavisno od roditelja. Pomoc je dobrovoljna, a ne obavezna.
Ti si verovatno svojim roditeljima dokazala, da si vredna poverenja, da si odgovorna i samostalna, pa ce ti predati porodicni posao. A sta je sa onima, koje su roditelji razmazili, pa danas ne pokazuju znake zrelosti? Da li i njima treba da roditelji ostave svoje teskim radom ostvarene firme? A sta kad te firme vise ne bude? Cime ce onda da pomognu deci?
Nece, ne boj se. Ako ima osecanja prema sinu kakva ima posto mu zagorcava zivot, ni prema unucetu nece nesto da se "pretrgne". Ne kazem da nece voleti unuce, samo sumnjam da ce preuzimati inicijativu. Budi mudra pa ako ti ponudi pomoc, a ti nemoj da joj trazis pomoc oko bebe, vec joj kazi da ti rasiri i opegla pelena, opere bebine stvari koje su finije i nisu za masinu, itd. Sve ce doci na svoje mesto samo treba vremena.zjaka:Hvala vam puno na razumevanju i savetima! Situacija je stvarno uvrnuta, i da mi je neko rekao ranije da ce mi se takve stvari desavati , ne bih mu verovala.Ali,sta je, tu je,izboricu se vec nekako.Samo me plasi kad beba dodje,da ne preuzme za sve ona inicijativu,posto ona sve najbolje zna....E,tu ce vec biti gadno,osecam..