Svekrve...neicrpna tema

Ja uopste ne zelim da me voli. Imam moju mamu da me voli, samo da ne pametuje i da se ne penje na glavu svom detetu a konsekventno i meni. Ne mislim da sam njena zrtva, prosto, smatram da je smaracica.
Ja bih svasta drugacije na njenom mestu pa joj nikad nisam udelila savet. Gledam svoja posla.
Pa o tome pricam. Vase mame su neprikosnovene, mame vasih muzeva su smaracice.

Ne penje se ona njemu na glavu, nego zarad mira u kuci prihvatio je tvoje misljenje sto samo pokazuje da je postao papucar.

Zena zenu najbolje zna. Zato su vam svekrve uvek na meti. Znaju odmah kakvi foliranti mozete da budete. Na zalost vecina muskaraca potpadne pod zenin uticaj.

Najgore je kad te svekrva predstavi kao prvu zenu svog sina.:lol:
Да, ја сам била изненађена кад сам се први пут срела с тим феноменом. :lol:
Кад ми се женио најбољи друг, питам његову мајку је л'има трему, а она ми каже:
- Како да је немам, па први пут се жени!

Ili kad se posvađa sa sinom, pa i posle 25 godina našeg braka, po stoti put kaže "videćeš ti jednog dana kad se razvedeš od M..."

Каква посесивна мајка.
Ужас!

Немојте никад бити такве. Посебно не према мушкој деци.
Испадну килавци који нису у стању ни за шта да преузму одговорност.

Да, ја сам била изненађена кад сам се први пут срела с тим феноменом. [emoji38]
Кад ми се женио најбољи друг, питам његову мајку је л'има трему, а она ми каже:
- Како да је немам, па први пут се жени!

Каква посесивна мајка.
Ужас!

Немојте никад бити такве. Посебно не према мушкој деци.
Испадну килавци који нису у стању ни за шта да преузму одговорност.
A kakve ispadnu zene?! Strasno koliko ste kilave. Jos pogresno savetovane od zabrinutih mama.

Lepo kazu svekrve. Prvi put se zeni. Ostalo u nasem narodu da ako snajka ne valja ide se dalje. Danas sve naopako.

A kakve ispadnu zene?! Strasno koliko ste kilave. Jos pogresno savetovane od zabrinutih mama.

Lepo kazu svekrve. Prvi put se zeni. Ostalo u nasem narodu da ako snajka ne valja ide se dalje. Danas sve naopako.

Исто ужасне и несамосталне, стално вуку маму за сукњу.

Али нема ништа горе од мушкарца закаченог за мајку на тај један извитоперен начин.

Наравно, за све девијације тог типа криве су ко?

Па мајке. ;)

Исто ужасне и несамосталне, стално вуку маму за сукњу.

Али нема ништа горе од мушкарца закаченог за мајку на тај један извитоперен начин.

Наравно, за све девијације тог типа криве су ко?

Па мајке. ;)

Zasto je jedno gore od drugoga? i dalje nisi pruzila odgovor.

Zasto je jedno gore od drugoga? i dalje nisi pruzila odgovor.

Зато што је вама мушкарцима у природи да будете глава породице, а не дечкић везан за мамину сукњу.

Зато је горе. ;)

п.с. статистички, много је ређе болесно везивање између ћерке и мајке, него између мајке и сина. Сасвим логично.

Зато што је вама мушкарцима у природи да будете глава породице, а не дечкић везан за мамину сукњу.

Зато је горе. ;)

п.с. статистички, много је ређе болесно везивање између ћерке и мајке, него између мајке и сина. Сасвим логично.

...ne treba tu statistika to se vidi "golim okom" ...

Ne penje se ona njemu na glavu, nego zarad mira u kuci prihvatio je tvoje misljenje sto samo pokazuje da je postao papucar.

Zena zenu najbolje zna. Zato su vam svekrve uvek na meti. Znaju odmah kakvi foliranti mozete da budete. Na zalost vecina muskaraca potpadne pod zenin uticaj.

Bas tako. Cerka moje komsinice zivi sa muzem u kuci koju je napravio njegov otac. Dok je svekar bio ziv nije htjela da cuje za njega a da ne pricamo o tome da nije htjela da mu skuva ili nesto pomogne. Smjestali su ga u dom. Ma sto cuda. Ali zato njena mama visi u toj kuci,ide s njima na ljetovanja,cerka joj pomaze finansijski.

Poslednja izmena:
Bas tako. Cerka moje komsinice zivi sa muzem u kuci koju je napravio njegov otac. Dok je svekar bio ziv nije htjela da cuje za njega a da ne pricamo o tome da nije htjela da mu skuva ili nesto pomogne. Smjestali su ga u dom. Ma sto cuda. Ali zato njena mama visi u toj kuci,ide s njima na ljetovanja,cerka joj pomaze finansijski.

Ћерка твоје комшинице је екстремно неваспитана, а вероватно и лоша особа.

Зато је горе. ;)

Statistika nije tacna. Sta vise, pokazuje nezrelost devojaka i zena za porodicnim zivotom. Veliku sebicnost, nesposobnost da budu majke...

Lepo vas svekrve provale.

Dobro je da ti neces da neko osvetla obraz :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

jel' pomislite da ove dve teme, trenutno u vrhu bi trebalo da se zovu:
-svekrve u (mom) braku i
-prevare - neiscrpna tema :aha:
:lol:

pre kuknjava na svekrve.

- - - - - - - - - -

Kada si ovo spomenuo. Sta mislis sta je cesci slucaj? Da snaja nece da gleda svekrvu, svekra ili zet tastu, tasta?!

Statistika nije tacna. Sta vise, pokazuje nezrelost devojaka i zena za porodicnim zivotom. Veliku sebicnost, nesposobnost da budu majke...

Lepo vas svekrve provale.

Статистика коју сам изнела засигурно не лаже јер је сасвим у корелацији са природом односа мушког и женског пола.
Тако да ни за миленијум другачије неће бити.

Ћерке се више везују за очеве али очеви далеко ређе испољавају знаке посесивности као мајке.

Ево, чак и овде док пишете, ви мушкарци углавном стајете на страну свекрва.
То је чиста пројекција сопственог односа са мајком.

Back