Svako jaje izlazi iz nečijeg dupeta, što bi rekla moja svekrva. Elem, ako hoće da te prca, prcaće te kad god stigne i čime god stigne.
Ja ću uskoro (nadam se i bogu molim) biti dvostruka svekrva, moji momci rešili da dogodine naprave dvostruku svadbu, da nama uštede pare a i da se eto ožene u isti dan, njihove cure nemaju ništa protiv, meni i m.m. još bolje, društvo je isto kod obojice, a trošak će biti verovatno manji.
Volim obe devojke iz prostog razloga jer vidim da obe vole moje sinove, meni dosta, više me ništa ni ne zanima, dosta mi je šta sam preživela i nadživela, ne bih da i dalje taj krug ide "ukrug"
Kad se ova mlađa ofarbala iz plavo u crno, meni bilo muka, koja bre cura voli da iz plavuše (prirodne) pređe u crnku (da mi je znati), ali oćutah, kao prvo, nije moj problem, kao drugo, setih se kad sam se onomad (pre sto godina) ofarbala iz smeđe u crno, moja sveki digla celu ulicu na noge, kao: ***** se farba jer svoju narav ne ume da sačuva, Kad je ova starija ugradila silikone u grudi, samo sam se smejala, meni stvarno bilo smešno jer je moj sinak nju upoznao sa malenim sisićima, a eto, ona poželela veće, nije preterala, baš lepe sike napravila, a sad se oboje smeju, ona zadovoljna, on i dalje tvrdi da nije morala tako nešto da radi, ali je voli i sviđa mu se šta je i kako je napravila, opet se setih moje sveki, drugog sinka sam rodila carskim rezom, doca, naš kućni prijatelj mi odradio smanjivanje stomaka, 'nako iz ljubavi, ne smanjivanje stomaka, no mi onu kožuru koja nikom ne treba lepo odstranio, ispade da sam uradila luposukciju ili nešto slično, moja sveki negodovala, uhhhh, kako to majku mu, pa ona svoj ogroman stomak nosi već decenijama, a ja svoj ne smem, e, pa ne da ne smem, smem, ali što bih ako ne moram.
Sveki je sveki, glupa, luda, dobra ili loša, svedno, tu je i ne možemo ništa protiv nje, ali, tu su naši i vaši muževi, oni su glavni u vašim i svekrvinim zajebancijama, ako oni dozvole, ići će sranje do neba i nazad, ako ne dozvole, nema šanse da se vi svađate sa istim (svekrvama). Moj matori dozvoljavao, ja se ne dadoh, imali gomilu problema, voleli se i poštovali ali ipak, to što svekrva ume da napravi, teško da se može prenebreći, tek onako. Mi smo uspeli hvala bogu, bilo muka kojekakvih, ali ipak uspeli.