Svekrve...neicrpna tema

danas mi hvali, kuću na placu..kao je lepa i velika (nikada je nisam videla za sve godine)kako u njoj možeš da se izgubiš...jetrva mi je rekla da je kuća ko kasarna, bez terase, sve zatvoreno i ravno...
i onda kaže, doći ćete jednom, ali..kada je završimo.
(ista rečenica već deceniju...jednom kada završimo)
kao da je meni bitna ta kuća?
nikako da ukapira da imam u kvm dva puta više nego oni, a ne razmišljam o tome, i za razliku od njih, ne nosim metar da vidim ko će mi biti drug...

Mrzim kada mi neko stalno gleda u tanjir, frizider i prljav ves. A ona to non stop radi. Ne znam kako joj ne dosadi. I kako joj ne dosadi da stalno kuka kako joj nesto fali. Od zdravlja, hrane, novca, garderobe,pa i one stvari jer je davno razvedena.
Kako ne nadje nekoga ko bi je mogao trpeti duze od dve nedelje jer je to maksimum za ljude koji pokusaju sa njom.
Tuzno je kada zena od skoro 60 godina ne zeli da prizna da je toliko stara i da se pomiri sa tim da joj ne stoji ljubicasta kosa i da ne moze da nosi iste patike koje ja nosim i da je ruzno videti dekolte sa borama i visecim grudima...
Zivimo u istoj kuci ali u dva odvojena stana. Ima savrsen tajming da dodje 10 minuta od iskljucivanja aspiratora u kuhinji. To je vreme kada mi pocinjemo da jedemo, pa da nesto ne propusti. To mi bas smeta jer ja jako ne volim da bacam hranu pa spremim taman toliko koliko cemo pojsti, a kada se ona utrpa to nikom nije dovoljno. Nikad ne kaze spremi za mene, jescu i ja nego se necka a kad dodje onda joj to tako lepo mirise pa ce samo da "proba".
Eto to mi danas smeta, kada mi bude smetalo nesto drugo, ja cu opet napisati.

e pa to ti je taj nesklad između relanosti (kasarna) i njihove vizije (da se izgubiš u odajama, kao da je Čardak ni na nebi ni na zemlji :lol: ). To ti nešto govori. Treba da nam bud ejasno, kad se tako LEPO prikaže.
Ybt, ne znam da li sam se ikad požalila :lol: Keva od mog bivšeg je htela, kad smo se upoznale (videle recimo 2. ili 3. put) da "pozove na kafu nekoliko bivših devojaka, da ih ti upoznaš i s njima razgovaraš"

Šo bwe ? Šta ja imam od toga?! :shock: Šta VI imate od toga? :lol:

"Pa da vidiš kakve devojke on voli, da od njih nešto naučiš i saznaš o njemu " :mrgreen:

Pajče - majče, moš verovati??? :lol:

@Pajamaco
bas me nasmeja, :D al mislim da si bas bas besna danas na NJU :evil:
@Betty
meni to zvuci loooodo...mada priznajem ja sam malo staromodan tip kad su ljubavni odnosi u pitanju

ja moju nisam videla, a hvala bogu ni cula vec tri meseca...
od kad je napravila sranje zbog kog smo se nas dvoje prvi put posvadjali posle skoro 10 godina od kad smo zajedno, muka mi je kad joj vidim facu na slici, tako da sam smirena jer s njom nemam nista, a nadam se da je i ona jer ne vidja ni ona mene...

baki 75:
@@Betty
meni to zvuci loooodo...mada priznajem ja sam malo staromodan tip kad su ljubavni odnosi u pitanju

...

:lol: ma šta ćemo, draga, to su ti današnje moderne babe! Ne kao nekad - jedan na jedan u vezi, nego Sovjetovanje svih bivših sa mnom da mi ga predaju da ga čuvam i da budem fina...da naučim šta voli a šta ne...:lol:
(ko u nekim aboridžinskim plemenima, a? :shock: )
Kao da niej odrastao čovek, muškarac, nego neki dragi kamen koji treba sačiuvati za naredne generacije....ili, kako se zvao onaj film, kad padne s neba u selo domorodaca...šta ono padne, yebote :lol: Znate, kad ovi krenu da TO obožavaju ko svetinju....:lol: GUma od aviona ili tako nešto....

Betty:
e pa to ti je taj nesklad između relanosti (kasarna) i njihove vizije (da se izgubiš u odajama, kao da je Čardak ni na nebi ni na zemlji :lol: ). To ti nešto govori. Treba da nam bud ejasno, kad se tako LEPO prikaže.
Ybt, ne znam da li sam se ikad požalila :lol: Keva od mog bivšeg je htela, kad smo se upoznale (videle recimo 2. ili 3. put) da "pozove na kafu nekoliko bivših devojaka, da ih ti upoznaš i s njima razgovaraš"

Šo bwe ? Šta ja imam od toga?! :shock: Šta VI imate od toga? :lol:

"Pa da vidiš kakve devojke on voli, da od njih nešto naučiš i saznaš o njemu " :mrgreen:

Pajče - majče, moš verovati??? :lol:
strašno! koji bolid!

Betty:
:lol: ma šta ćemo, draga, to su ti današnje moderne babe! Ne kao nekad - jedan na jedan u vezi, nego Sovjetovanje svih bivših sa mnom da mi ga predaju da ga čuvam i da budem fina...da naučim šta voli a šta ne...:lol:
(ko u nekim aboridžinskim plemenima, a? :shock: )
Kao da niej odrastao čovek, muškarac, nego neki dragi kamen koji treba sačiuvati za naredne generacije....ili, kako se zvao onaj film, kad padne s neba u selo domorodaca...šta ono padne, yebote :lol: Znate, kad ovi krenu da TO obožavaju ko svetinju....:lol: GUma od aviona ili tako nešto....
flaša od koka kole - film je 'Bogovi su pali na teme'

Betty:
kako i zašto oguglate i kako ne počnete da prezirete svoje muževe? Ozbiljno pitam. Ne pada drvo daleko od klade, valjda?

joooj...ja sam u pocetku mislila da je "eto, zaboga, moj muz izuzetak od tog pravila"...
uzasno se uplasim kada kod svog muza prepoznam neke (dobro mi vec poznate!) osobine njegove mame ...

Ljudiiii !!!
Dobre vesti.
Moju svekrvu juce ujela sarka (za neupucene jedna od najotrovnijih zmija na nasim prostorima)
I - NISTA! :cry: :cry: Moja prva reakcija: a sta je bilo sa zmijom?? :confused:
Salu na stranu, stvarno se desilo i sreca zmija nije potrefila krvni sud pa otrov nije stigao do srca.
Zakljucak: Ne moze zmija zmiji nista

Back