merlinka
Zainteresovan član
- Poruka
- 252
ma on je srce jedno od čoveka tj.od TEQTJINE.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AntunTun:dokaz 1 :
merlinka
evo obetjavam da tju ti dati konretan odgovor na temu o braq s razvedenim mushkarcem...samo da razmislim...evo koliko sutra veche...taman da pitam ljude shta oni misle o tome..
???????AntunTun:dokaz 1 :
merlinka
evo obetjavam da tju ti dati konretan odgovor na temu o braq s razvedenim mushkarcem...samo da razmislim...evo koliko sutra veche...taman da pitam ljude shta oni misle o tome..
Slicno sam davno pitala na ovoj temi.Betty:Ne pada drvo daleko od klade, valjda?
maksily:E samo da cujete jos ovu teoriju, posle par godina braka "ja sam napravila njenom detetu dete" i prevarila ga na kvarno, kad sam obajsnila "magistru bioloskih nauka" ili ti mojoj svekrvi da je muskarac taj koji pravi decu zeni, ona je rekla da to nije istina i da ne pricam gluposti, khhh... samo sam se slatko nasmejala i okrenula, zena nije za komentar zar ne?!
Uopste ne mogu da je uklopim u pricu s mojim muzem, ko dva sveta da su, mada joj je jako privrzen ume da vidi dobro i njene mane i da ih prizna...ipak treba se izboriti!
a komšijino....