mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
I ja sam mojoj svekrvi napravila rođus i klopu i kupila sam joj cveće koje ona voli i poklon koji joj je baš trebao. I napravila i spakovala i za drugog sina i porodicu da nose (pošto oni uvek nose kući klopu koja ona pravi). I druga snajka rekla samo da joj nisu lepi moji kolači i uvredila se kad je njen sin rekao - strina stalno nešto pravi
Missim šta da vam kažem; ako sam sa svekrvom u redu nervira me ostatak familije. To je ona ista što me pitala zašto ne postim uskršnji post kad sam bila trudna i koja me ubeđivala da ishrana nema veze sa dojenjem. A žena pedijatar
Elem, pitala svekrva kako sam znala i za cveće i za poklon, a ja reko' spomenuli ste pa se ja setila.
I bilo joj drago, hvalila se posle okolo.
Baš ima sreće
Missim šta da vam kažem; ako sam sa svekrvom u redu nervira me ostatak familije. To je ona ista što me pitala zašto ne postim uskršnji post kad sam bila trudna i koja me ubeđivala da ishrana nema veze sa dojenjem. A žena pedijatar
Elem, pitala svekrva kako sam znala i za cveće i za poklon, a ja reko' spomenuli ste pa se ja setila.
I bilo joj drago, hvalila se posle okolo.
Baš ima sreće
ma ne pada mi napamet ako nece nemora ali za mene ona vise ne postoji i tu je kraj price
ops: