bejbica
Domaćin
- Poruka
- 3.146
Volela si je, jer ti nije bila svekrva!
Sasvim prosta stvar!
Sasvim prosta stvar!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bila je prevodilac i imala je SJAAAJAN smisao za humor
I NIKADA mi nije tutorisala
Nikada! Ebote....izeš njega, baš bi smo se lepo družile
(zabranjivao nam je, smetalo mu!)bejbica:Ja sam vec razmisljala da ti kupim bubanju koliko uspesno lupas samo daleko mi je da ga teglim za Beograd!
Betty:e ovo stvarno nije u redu :? Da li si ti svesna da si TI BIRALA tog "kretena"? I da, ako je već odrastao, ne može da se izvlači na nesrećno detinjstvo s ludom kevom![]()
vec generalna opaska.
. njeni su je se odmah odrekli, jer napustila fax, onda je dosla kod svekrve. godinama je to bila psihicka tortura koje se ja secam. prvo se sve odvijalo kad je tata bio na poslu, pa su je pravili ludom, posle je to pocelo i pred tatom, ali sve tako napravljeno da je mama ispadala ta koja je kriva. onda su krenuli i na nas. kad tata nije bio tu , nisu joj dali da jede za istim stolom, da usisava, nego da brise metlom., redovno su kvarili masinu, da bi pelene prala na ruke. vrhunac je bio kad je tata bio na ratistu i kada su krili hranu od nas (dece njihovog sina) da bi oni kasno uvece jeli istu. onda se mama pokupila i otisla sa nama kod njenih. odmah su tati poslali pismo da je mama otisla kod svalera (tatinog najboljeg prijatelja). naravno da je tata poverovao mami, posebno ga je bocnula ta prica sa hranom. kad je dosao kuci, sve se promenilo. mama je imala mnogo vecu podrsku i sve je bilo drugacije. mada u i dalje ostali zli. onda je deda oboleo od raka. kad je bio na samrti, pao je u komu iz koje se probudio.nikod nije prepoznao sem moje mame, koja ga je jedina gledala, i nije umro dok mu nije oprostila za sve. ova vestica je i dalje ziva, ali je vise niko u kuci ne brise ni 2%. dodje na sprat kod nas, prica, gnjavi, kuka po komsiluku kako je nijko ne gleda, kako necemo ni primetiti kad umre, pa je zbog toga obilaza drugarice svako jutro u 6 i ispijeju kafe...ma uzas
oterali ste je u starački domzorab:bas dobro da se u ovom trenu upisem ovde. Nesto mi satisfeksn

e stasno vala......maksily:E moja je danas uhvatila muza i sina i odvela ih u pozoriste, a za mene nije htela da kupi kartu, sinu je rekla ako ne bude isao da ce ga iskljuciti iz testamenta i da nece vise nikad hteti da ga vidi, strasno. Mislim to sto ce ga iskljuciti iz testamenta to me uopste ne tangira, nek radi kako oce,meni to njeno i ovako ne treba, al da ga tako ucenjuje je jadno, da nece hteti da ga vidi, e dokle doseze njen mozak, jadnica! Obisla ceo svet i nista nije videla, ostala na istom nivou, da bi mi na kraju kad sam napravila picvajz rekli pa dobro ajd bas ako oces da vidis taj komad moze muz da ti kupi kartu na ulazu... ja nemam komentara kako neko moze da bude tako jadan, da li ste vi imali ovakva iskustva?!

AntunTun:13.11.2003., 10:17
zaista neiscrpna tema.......zhene su mahom tako...linearne...
merlinka:Zaista neiscrpna tema......ti si tako linearan !......po malo smešan dok razvijaš govorne mane izbegavajući lepa srpska slova kao č, ć, ž, đ ....ubeđen da ti zbog toga mozak raste a postovi iako šuplji deluju inteligentnije......po malo jadan zbog količine nevoljenja u sebi.......i vrlo, vrlo naivan ako misliš da će ti to proći........