nikodija
Aktivan član
- Poruka
- 1.663
to je zato što si loša svekrva
Slažem se sa ovim što si napisala...ali nije bitno da se ja složim...jer ja se ne gložim...
Jeste ja cu biti jako losa svekrva

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je zato što si loša svekrva
Slažem se sa ovim što si napisala...ali nije bitno da se ja složim...jer ja se ne gložim...
Stvarno mi nije jasno koje si ti sorte kad oni treba da pridobiju tebe...ali u svakom slučaju sam siguran da je ta tvoja osobina, a ona spada u smrtne grehove - GORDOST verovatno najzaslužnija za tvoj osećaj da te svekrva ne poštuje dovoljno...
Ok je da muž ne zivka mamu svaki dan, ok je i da zivka...ne vidim ni u jednom ni u drugom problem...njihov dobar odnos ti kao njegova supruga treba da podržiš...(trebala si pošto je žena umrla)
POnavljam, tvoje očekivanje da se tvoj suprug emotivno otkači od roditelja je posledica tvoje "JA pa JA" osobine koju ovde vrlo aktivno neguješ...pitam se kao i kod neizrecive koja isto tako ima problem...da li si se ti otkačila od svoje mame...da li je i tvoja mama duduk koja ne zna ništa o gajenju dece...a ako jeste...da li te je valjano odgajila????
Ала си га надробио...
Имала сам потпуно нормалан однос са свекрвом, што у преводу значи - пристојан однос али на растојању. Никакво пајтање нити претерана блискост.
Такав однос има и мој муж према мојим родитељима.
a kad se setim, nedavno si napisala da je tvoj muž REŠIO PROBLEM i da ti problema nemaš...a ja sam ti rekao da ne može muž da ti rešava probleme u tvojim odnosima sa bilo kim...no, ti si rekla da je on pravi muškarac i da zna to da reši..i da je rešio...nije da mi je drago što vidim da si i dalje u problemu, ali da ti kažem...u tom odnosu TI SI NAJVEĆI PROBLEM...što pre shvatiš to, pre ćeš biti sretna i zadovljna...
a konstantnim teranjem svog muža da reši ono što je nerešivo, ne daj Bože, ali oteraćeš na kraju muža od sebe...svekrvu od njega NEČEŠŠ...
Ova neizreciva je primer kako ne treba...ali onaj školski...
Pustio sam je par meseci da sama donese zaključke oko "uspešnog rešavanja problema njenog sa svekrvom a od strane njenog muža"...što je naravno nemoguće...i sad bih se slatko smejao..ali mi žao njenog muža i njegove majke...
)) pa i jeste resio, ovo su sitnice i gluposti sa kojima mogu da se nosim, ne mogu ja njih da promenim ali mogu da ih lepo ogranicim i kazem sta imam...a svoje pametovanje ostavi za svoju zenu, missim, jel ona uopste tebe slusa kad imas potrebe ovde da drobis na zemskoj temi
....i za moj brak ne brini, sve je pod kontrolom
![]()
jeste, ali ti očigledno imašš veći problem sa 4 zida nego li svekrvom...cenim što se trudiš da objektivno sagledaš da i ti učestvuješ u tom odnosu...jer za svadju je potrebno dvoje što bi rekli...da je tebi kuća...pa komfor...pa kako si naučila...ovako puno promena u kratkom periodu...i eto nervoze...ali biće boljle, drži se...
hahaha...najviše volim domaćice koje se prave pametne...al ajde, neka ti...![]()
Vreme ce pokazati... Zato vise vremena provodim kod svojih..a i bebici je nekako lakse, jer oseca kada sam ja nervozna i ona jeZato mi treba malo prostora i slobode, da odmorim...imam i ja dusu
) ali oni to ne kapiraju...
Vreme ce pokazati... Zato vise vremena provodim kod svojih..a i bebici je nekako lakse, jer oseca kada sam ja nervozna i ona jeZato mi treba malo prostora i slobode, da odmorim...imam i ja dusu
ja sam ovih dana cula od muza kako moja sveki nije korektna ni prema svojoj rodjenoj cerki....kako onda ocekivati da bude korektna prema meni???....bilo bi zaista smesno
![]()
ja sam ovih dana cula od muza kako moja sveki nije korektna ni prema svojoj rodjenoj cerki....kako onda ocekivati da bude korektna prema meni???....bilo bi zaista smesno
![]()
To sto nisam vencana u opstini me ne cini manje vrednom samo u neku ruku drugacijom jer ja imam odredjene stavove u vezi potpisa.opet se skupljate vi bez svekrve?
Svekriive :-D
Moja se konacno seliii...jeeej :-) Moj dragi,bebica i ja konacno sami u miruu i slobodiii :-)
Moja se konacno seliii...jeeej :-) Moj dragi,bebica i ja konacno sami u miruu i slobodiii :-)