Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Dodju tako neki muškarci na ovu temu, koji misle da znaju o čemu pričaju, a u stvari pojma nemaju. Pisala bi možda i ja još na njoj, ali mi je muka da još jednom preživljavam sva srranja koja prezivljavam sa njom u stvarnom životu pa se trudim da ih potisnem i zaboravim.

- - - - - - - - - -
draga moja, dali znas da bebama koje sisaju voda samo opterecuje bubrege i nikako nije pozeljno tutkati bebi vodu ako ona nece....ponudis i to je to, moj sin ni sada pored 4 sisanja i 3 obroka nece vodu jer je dobije sasvim dovoljno kroz mleko koje je 90% voda....i ako ja to 5 puta objasnim, strpljivo i detaljno, i ona i dalje pokusava iza ledja da mu da vode, saceka da ja izadjem iz prostorije i nagovara i mog muza, zar je to dobronamerno???....ajde ti dobro razmisli, da li je dobronamerno terati svoje na ustrb zdravlja deteta?????
mislim, obozavam kada pametujete a veze sa zivotom nemate)))
ti si bre fangla

- - - - - - - - - -
osim što će ceo život biti tvom mužu tata i mama a tvojoj deci deda i babaja sam sa tim zavrsila, moj muz je shvatio poentu i sranja ce se sada sprecavati u startu, ipak oni ne zive sa nama niti iucemo zavisimo od njih pa je lako naraviti ciste i distancirane odnose....a i ja necu da cutim jer me je cutanje samo dovelo do toga da gubim energiju koje nemam za bacanje na njih umesto da dvoju dece koje imam....