Nikodija, drago mi je što postoje žene koje razmišljaju kao ti...bravo..ali suština je da svi imaju neki komentar, ne samo svekrve...ali je mladim snajkama 21. veka samo svekrvina "zlonamerna"...
.
Kad su mlade snajke u pitanju nije mi ni cudno ni strasno.
Mladost cesto ne trpi autoritete pa i sa rodjenim roditeljima ima slozene odnose kad im se cini da namecu svoje stavove, ali kad se "nafrndulje" na svekrve zene koje su godinama blize da budu svekrve nego mlade snajke onda mi to bas ide na zivce. Valjda u na pragu pete decenije zivota shvatis koliko je malo potrebno da se vazni medjuljudski odnosi odrzavaju bez mrznje, nervoze i svega onoga sto stvara lose osecanje kod ljudi koji su bitni. Ako ni tada, na pragu starosti ne znas da muskarac ne sme i ne treba da bira izmedju majke i zene onda ni nista drugo nije nauceno, jer cak kad se ucini da je stao na jednu stranu to nije tako, strana je zauzeta ali srce ostalo ili sa grizom savesti ili sa prazninom.
Ovde nije rec o ekstremnim slucajevima majki koje su napustile dete ili su mu nanele neko zlo.