neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jeste me imenovao ako nisi primetila....
Uh.. Sad videh temu. Ko zna kakva li ce moja svekrva da bude.. Jooooj..![]()
pa vi ako ne cenite svoj mir, vas problem...ja ga cuvam i meni niko nece banuti zato sto mu je tako doslo ako ja nemam uslova da ga ugostim, ni ja to drugima ne radim jer ih postujem....uostalom, ko ne brine o sebi, niko drugi nece....i opet pitam, koji je vama q kad dodjete ovde da komentarisete i sudite na temi koja sluzi za kukanje i jadanje, kao da je meni stalo do vaseg misljenja
????....
Eh, tvoje postove sam najredovnije pratila i iščitala, kako si se trudila da te sveki i svekar prihvate, pa sve ostalo, a sad ti muka ako dođu u nenajavljenu posetu, izvini, čini mi se da si baš kontradiktorna svojim uverenjima, ili grešim.
P.S.
Pročitaj svoje postove od unazad nekoliko stranica,
ako nisi shvatila kad si vec tako redovno citala, ja sam zbog njihovih zluradih komentara imala zelju da ih poljunem ali to nisam uradila zbog mog muza, on bi tu najvise istrpeo...presla sam preko toga, dala im vremena da se opamete i promene stav i kad se to desilo normalizovali smo odnose koji ce uvek biti na distanci, neko ko je sposoban za takve komentare, da napada tudje dete, nevino u celoj prici, nije dobar covek...a to sto ne dam da mi smetaju niti da se mesaju, to ce svakako ici i sad i nadalje...nedam to nikom pa ni njima....nit ja njihov luk jedem nit mirisem da bi mi oni krojili....postovace nas kao porodicu kao i mi njih a to znaci, izmedju ostalog, doci u kuci najavljen i kad neko moze da te primi a ne kad ti se cefne....kod nas je takav red, takav obicaj, nisam ja to izmislila....i ja tako drugima radim, i mojima...missim, zato postoji telefon, ne???
p.s. uostalom, ponudjeno im je da se presele u nas drugi stan i da budu u istom gradu sa nama, vidjali bi unuce cesce, ali oni to nisu zeleli....
mislim da projektujes....ja nikom ne bih noge prala pa ni njima....jesam otisla kako dolikuje, sa dobrom voljom da imamo normalan odnos, bila otvorena kao i sa svima, jer ne mislim u startu da su ljudi losi a oni su napali na moje dete jer su se bojali za sina...naravno, da ja to nikada ne mogu da zaboravim, jer su tu pokazali kakvi su kao ljudi, ali sam spremna i dalje da budem korektna zarad muza, deteta i sebe u krajnjoj liniji....a bice po mome i to nema sanse da popustim, uostalom, ovo dete niko za ova tri meseca nije okupao a muz je presvukao mozda 3 puta, tako da imam sva prava ovog sveta, s obzirom da niko nece ni da se potrudi, da radim kako je za dete i mene najbolje....to sto oni dodju i naprave samo frku i dramu, ok nek dodju, lepo cu da ih docekam, ali kad nama kao porodici odgovara....
Ja od svega shvatih samo to da ni muža nisi uspela da prevaspitaš, i on ostade u nekoj vukojebini sa svojim roditeljima, sve ostalo mi nekako dođe da ajmo da se kecamo pa ko koga nadigra, a ti dobila dete koje si želela sa sadašnjim mužem, kad ono, ni on nije ono što si očekivala, šta su sada svekar i svekrva tome svemu krivi da mi je samo da shvatim.
Falim te bože da ove cure od mojih sinova ni u snu ne žele nikakve intiminizacije sa nama niti sa svojim roditeljima po pitanju: "kad se orodimo i decu dobijemo", svima su nam dale do znanja, njihova deca, njihova briga, mi samo po pozivu, a ne aj da prvo navatamo muževe i rodbinu, pa ćemo posle da vam mamu maminu, baš lepo da se unapred sve zna, svima lepo čini mi se, a ne kao ti, aj prvo da se orodimo a posle ćemo da se pravimo ko smo šta smo, odvratno.
meni bi sutra bilo uzasno zao i krivo i tuzno da dobijem ovakvu snajku ili rodim ovakvu cerku...
..............................................................................................
e zeno, nemam ja muza koji je ostao u vukojebini sa svojim roditeljima niti muza kojim nisam zadovoljna, debelo si me pobrkala sa nekim.....svoje frustracije izbacuj na drugu stranu i ne mesaj me sa svojim slucajem....
a inace moja sveki nije dosla a tako je zelela da vidi bebu, toplo joj je, evo vec tri nedelje se nateze oko toga i na kraju nisu ni dosli....a jako bi dobro bilo da smo mi mogli po vrucini da vozimo 3 mesecnu bebu kod njih, bebi nije toplo.....))....aha, kako da ne....
Ne znam koliko ti je stara svekrva, ja još malko pa punim 52 leta, i ovih dana umirem, a umreti ne mogu, a da imam unučiće verovatno bih želela da ih vidim po cenu da umrem.
P.S.
I moji malci su bili bebe i veoma dobro su podnosili i vrućine i veoma velike hladnoće, uostalom kao i sve bebe, oni se mnogo brže i lakše prilagođavaju temperaturama od nas odraslih.
Bićeš svekrva i to dvaput (zasad) promisli malko i o drugoj strani, kako oni shvataju neke stvari, ako misliš samo na sebe i svoje potrebe, valjda ne moram više ni da pišem na ovoj temi, a kunem se Bogom da ću je izbegavati u širokom luku zarad tebe i tebi sličnih.
Želim ti sve najbolje
Ne znam koliko ti je stara svekrva, ja još malko pa punim 52 leta, i ovih dana umirem, a umreti ne mogu, a da imam unučiće verovatno bih želela da ih vidim po cenu da umrem.
P.S.
I moji malci su bili bebe i veoma dobro su podnosili i vrućine i veoma velike hladnoće, uostalom kao i sve bebe, oni se mnogo brže i lakše prilagođavaju temperaturama od nas odraslih.
Bićeš svekrva i to dvaput (zasad) promisli malko i o drugoj strani, kako oni shvataju neke stvari, ako misliš samo na sebe i svoje potrebe, valjda ne moram više ni da pišem na ovoj temi, a kunem se Bogom da ću je izbegavati u širokom luku zarad tebe i tebi sličnih.
Želim ti sve najbolje
i opet se pitam, kad ce ova tema da bude ono sto jeste....da se jadamo a bez toga da tu dodje neko da soli pamet drugima...missim, o da toga nemamo dovoljno u RL
)))