ZoricaS.
Primećen član
- Poruka
- 619
pa dobro kad budes dolazila u srbiju, otvorices se valjda za poklon?:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Онда ћу ја да будем ноћна мора мојој снаји!Marge Simpson:Predpostavljam da znam kakve cemo svekrve mi biti. S obzirom da ni one nisu bile lose kao snaje, verovatno su lose jer ih lupa klimaks, a klimaks je po meni jedan dugacak period PMS-a. Dakle, kakve ste u PMS-u , takve cete biti i kao svekrve- verovatno.

muvalo:Sve sam procitala
Evo sta ne razumem: kako mozete da zivite sa njihovim sinovima, ako su one tako grozne? Iz mog iskustva, majke su obicno BOLJE od svojih sinova - iz prostog razloga sto su zene (uglavnom) gotivnije i pouzdanije od muskaraca i zato sto zanju sta znaci biti zena/necija devojka/supruga/majka/snaja itd.
Isto ne kapiram zasto vi mislite - a tako se cini iz ovog sto ste napisale - da se podrazumeva da svekrva treba da vam ustupi stan, postane vasa sluzavka i bejbi siter, da vam pegla itd. pa ispadne sebicna ako nece? Pa jel nemate vi majke? Ako vec ne vidite svekrvu, zar ne vidite svoju majku - da je sve starija i umornija i da je tek njoj tesko da sprema i pegla a mozda je i deca zamaraju? Mislim, dokle to roditelji treba da daju? Umorni su, jadni.
I isto mislim da ste bezobrazne jer nemate postovanje prema starijima: nema veze da li zena smrdi, da li je nepismena, da li previse prica, da li je prosta ili vas ogovara... nema veze, ona je starija, ona je majka vaseg muza i samo zbog toga, cak i da nema nikakve druge kvalitete, zasluzuje postovanje. Ljutite se na sebe sto ne mozete da zaradite, ljutite se na drzavu koja vam to otezava, al nemojte da se ljutite na neke penzionere. Nekako je... obesno.
p.s. moja je ok i jako je volim zbog svega divnog sto radi. sve sto mi na njoj smeta (a da zelim o tome da razmisljam, naslo bi se sve i svasta, naravno) ja automatski izbrisem i zaboravim.
Vi ovu temu mozda citate vec dve godine, ja sam je procitala u jednom dahu, pa su mi ostale u secanju samo ruzne stvari - a bilo je i sprdanja usput, nije da nije. Pozdrav 
Cini mi se da je pitanje vremena kad ces shvatiti da nije bas tako sjajna i da si ti ispala naivna. I ja sam mislila 5 godina da je moja divna sto danas ne mogu reci. One prosto snaje doyivljavaju kao konkurenciju, citiramČ Kad sam ja bila mlada sve sam stizala... Moje dete nikad nije prespavalo kod babe....i tako dalje usput je domacica citav zivot ...videces vremenom....muvalo:moguceVi ovu temu mozda citate vec dve godine, ja sam je procitala u jednom dahu, pa su mi ostale u secanju samo ruzne stvari - a bilo je i sprdanja usput, nije da nije. Pozdrav
![]()
Mozda zvuci cudno - ali je mnogo dobar recept za zivot! PozdravAJD NE SE..I MAJKE TI! STVARNO NISAM MOGLA DA IZDRZIM!!!!AUTOMATSKI KAD SAM OVO PROCITALA MORALA SAM DA IDEM U KUPATILO DA BACIM PEGLU!!!muvalo:Sve sam procitala
Da se ovde javila jedna ili dve zene i da se zalila na svekrvu, razumela bih - moze nekom da se zalomi neka kokoska, fufa ili priprosta zena... Ali ne mogu da verujem da sve imate toliko problema.
Evo sta ne razumem: kako mozete da zivite sa njihovim sinovima, ako su one tako grozne? Iz mog iskustva, majke su obicno BOLJE od svojih sinova - iz prostog razloga sto su zene (uglavnom) gotivnije i pouzdanije od muskaraca i zato sto zanju sta znaci biti zena/necija devojka/supruga/majka/snaja itd.
Isto ne kapiram zasto vi mislite - a tako se cini iz ovog sto ste napisale - da se podrazumeva da svekrva treba da vam ustupi stan, postane vasa sluzavka i bejbi siter, da vam pegla itd. pa ispadne sebicna ako nece? Pa jel nemate vi majke? Ako vec ne vidite svekrvu, zar ne vidite svoju majku - da je sve starija i umornija i da je tek njoj tesko da sprema i pegla a mozda je i deca zamaraju? Mislim, dokle to roditelji treba da daju? Umorni su, jadni.
I isto mislim da ste bezobrazne jer nemate postovanje prema starijima: nema veze da li zena smrdi, da li je nepismena, da li previse prica, da li je prosta ili vas ogovara... nema veze, ona je starija, ona je majka vaseg muza i samo zbog toga, cak i da nema nikakve druge kvalitete, zasluzuje postovanje. Ljutite se na sebe sto ne mozete da zaradite, ljutite se na drzavu koja vam to otezava, al nemojte da se ljutite na neke penzionere. Nekako je... obesno.
p.s. moja je ok i jako je volim zbog svega divnog sto radi. sve sto mi na njoj smeta (a da zelim o tome da razmisljam, naslo bi se sve i svasta, naravno) ja automatski izbrisem i zaboravim.
baki 75:Ja sam sveze vencana, i meni je moja napravila haos drugi dan posle vencanja, tako nas je posvadjala...dva dana sam bila na lekovima za smirenje...sad je iymedju nas dvoje sve ok, ali ovo joj nikad necu zaboraviti. Necu vise pisati , jer sam na poslu, a krenu mi suze cim pocnem da mislim o tome, slike mi se gade sa sopstvenog vencanja ybog nje... :-|
.Da te utešim...ima ih koje naprave srAnje i prvi danbaki 75:Ja sam sveze vencana, i meni je moja napravila haos drugi dan posle vencanja, tako nas je posvadjala...dva dana sam bila na lekovima za smirenje...sad je iymedju nas dvoje sve ok, ali ovo joj nikad necu zaboraviti. Necu vise pisati , jer sam na poslu, a krenu mi suze cim pocnem da mislim o tome, slike mi se gade sa sopstvenog vencanja ybog nje... :-|
ma iskuliraj svekrvu, čuvaj nerve...