Ti si rekla da si prilično naivna, sada ispada da ipak nisi, umeš sve dobro da preračunaš. Ne razumem zašto ste VAS DVOJE dozvolili da sve ide kako ide, da njegovi plaćaju sve pa na kraju da vam sole pamet kad i kako im se prohte.
Meni sve nekako liči na ono: aj se udam, a posle ću da razmišljam o posledicama. Ti očigledno imaš problem sa mužem, ne sa svekrvom, jer da on ima muda, do svega ovoga o čemu pišeš nikada ne bi ni došlo. On je očigledno razmaženko koji je navikao da roditelji za njega sve rade i sve umesto njega odlučuju, a ti to izgleda nisi znala. Lepo reče čičkava jedared, treba prvo upoznati i momka i njegovu porodicu da posle ne kukaš naprazno, jer sada možeš samo da kukaš čini mi se.
Moja deca su se venčala istog dana. Mi smo predložili da svi finansiramo svoje goste, ako ja pozovem za svoje dvoje dece 100 ljudi, a snajkina strana 100, pa zetova strana 100 znači svaka strana plaća trećinu, ili kako već. Svi smo se složili sem zetovih roditelja, oni su imali u planu da pozovu svojih 250 gostiju a da se troškovi dele na trećinu. Matori i ja smo odmah odustali i rekli da jednostavno za to nemamo love i da ne želimo da finansiramo TOLIKU SVADBU. Pitali smo decu kako oni žele, rekli su da će pozvati svoje prijatelje a mi ako hoćemo da se razmećemo, eto nam (misleći na roditelje sve tri strane) ali da poklone i lovu neće da dele NISAKIM. Kako mi je sin lepo rekao, što se njih tiče, ladno bi otišli u Opštinu sa kumovima, obavili venčanje i posle otišli u neki kafić da proslave sve o svom trošku, ali ako mi hoćemo narodno veselje, neka nam bude, ali i oni će postaviti svoje uslove.
Hoću reći, ti si ćutala i bila NAIVNA, a sada više nisi naivna, nije ti trebala velika svadba i razmetanje, ali ti trebaju pare od tog razmetanja. Ako su tvoji dali velike pare, zašto su bili toliko glupi da stave sve na račun gde i drugi mogu da gurnu prste. Sve je to velika zavrzlama do koje nikako nije trebalo doći da ste imali makar malo mozga, mislim na tebe i tvog muža, a sada kusate ono što nikako niste želeli.
Opet mi nikako ne ide uglavu zašto se tvoj muž ne buni i zašto ti bljuješ vatru na tu veštičaru od svekrve a ne na muža, mislimmmm