Svekrve...neicrpna tema

Ucesnice koje su dugo ovde znaju da sve ono sto smatraju provokacijom, uvredom ili prepucavanjem mogu prijaviti jednostavnim klikom na uzvicnik koji se nalazi uz zvezdicu za reputaciju.
Novi ucesnici bi trebalo da su procitali pravilnik o ucescu na forumu.

Smatrajte da ste upozorene zbog prepucavanja i vredjanja na temi.

Hvala ti što si izbrisala sve one ružne postove od kojih čak i ova tema postade ogavna;) , nego što Ubrisa moja dva-tri posta kad sam samo pokušavala da učesnice u forumskom ratu stoleća lepo dovedem do mira:D

Smrtno sam se iznervirala .. sverkva je zvala opet mog muza da me ogoavara i da se svadja sa njim zbog mene i da LAZE tipa "ona je uradila ovo..ona se ponasala ovak itd ", a ja niti je nesto diram niti me vidja nit me cuje . Pukla sam i svadjala se sa muzem sto joj se uopste javlja na tel. Sada ja Vas ako neko moze da me posavetuje kako je najbolje da se ponasam a da pri tom ne ponizim sebe i ostanem mirna ? Prekinula sam kontakt sa njom vec dugo ali ona pokusava opet da mi napakosti i opet joj nesto fali . Samo da joj covek isece jezik . DA li je neko imao slicno iskustvo i kako izlazi na kraj sa tim ?

Smrtno sam se iznervirala .. sverkva je zvala opet mog muza da me ogoavara i da se svadja sa njim zbog mene i da LAZE tipa "ona je uradila ovo..ona se ponasala ovak itd ", a ja niti je nesto diram niti me vidja nit me cuje . Pukla sam i svadjala se sa muzem sto joj se uopste javlja na tel. Sada ja Vas ako neko moze da me posavetuje kako je najbolje da se ponasam a da pri tom ne ponizim sebe i ostanem mirna ? Prekinula sam kontakt sa njom vec dugo ali ona pokusava opet da mi napakosti i opet joj nesto fali . Samo da joj covek isece jezik . DA li je neko imao slicno iskustvo i kako izlazi na kraj sa tim ?

Reci svom muzu da joj trazi da iskljucivo pred tobom prica o tebi. Tako je moj pokojni muz resio tu situaciju i svekrva je uspela da se ponasa fer sa mnom sve dok nije umro, a nije skupila hrabrosti da mi se obrati licno sa zamerkama jer bi onda morala da ih kulturno formulise sto verovatno nije umela.
Dakle, on treba da zauzme stav prema opanjkavanju, a ne ti. Ti upravo treba da se klonis bilo kakvog opanjkavanja i da se ne ponasas isto kao tvoja svekrva.

Hvala ti što si izbrisala sve one ružne postove od kojih čak i ova tema postade ogavna;) , nego što Ubrisa moja dva-tri posta kad sam samo pokušavala da učesnice u forumskom ratu stoleća lepo dovedem do mira:D

Po pravilniku brisem uvredljiv post i post koji sadrzi citirani post. Pokusavajuci da smiris situaciju citirala si postove koji nisu prikladni i stoga morala sam ih brisati. :(

Reci svom muzu da joj trazi da iskljucivo pred tobom prica o tebi. Tako je moj pokojni muz resio tu situaciju i svekrva je uspela da se ponasa fer sa mnom sve dok nije umro, a nije skupila hrabrosti da mi se obrati licno sa zamerkama jer bi onda morala da ih kulturno formulise sto verovatno nije umela.
Dakle, on treba da zauzme stav prema opanjkavanju, a ne ti. Ti upravo treba da se klonis bilo kakvog opanjkavanja i da se ne ponasas isto kao tvoja svekrva.

U pravu si totalno . Ali ta zena je mene pre jedno par nedelja posle fizickih napada izbacila iz kuce i jos teze je to sto ja i mm nismo zajedno on je u inostranstvu i sada ona proba na sve nacine da "busi rupe " a mm je rekao da ostaje pri svome da je ona za njega mrtva , ali ako je tako zasto se onda javlja na tel ? Ja ne zelim ni da dodjem u kontakt sa njom i na ulici kad je sretnem ponasam se kao da je neka luda zena koja prica tako sama sa sobom , mozda stvarno nije ipak na meni da resavam situacije a mm je osoba koja moze da ignorise sve sto mu se ne svidi a ja sve to prezivljavam umesto njega. tu je najveci problem . Ta njeg majka cesto kaze " ona mene ne interesuje a ti si majkin sin i ja moram da binem za tebe , kakva zena ne postoji zena postoji samo majka " cista ljubomora . A ona uopste nije brizna kao sto prica,dok smo jos bili momak i devojka i dok je dolazio zbog mene ona nije htela ni sorc da mu opere nego je isao flekav nedelju dana.. Ne znam zasto je ljudima tesko da budu ljudi ,strahota . A ta tvoja svekrva i nije smela da ti se obrati , ja imam primer jedan u porodici kada je svekrva ratovala i vise od godinu dana jer snajka nije htela da kopa ! a onda je ostala sama i sin je bio protiv nje a sada je manja od makovog zrna ne sme ni da pisne ! Ocigledno treba da prodje dosta vremena i da dodje do otkacinjanja pa kada ostanu same da im se obija o glavu.

Poslednja izmena:
za mog muza bi bilo uvredljivo da ja kazem da sam ja nosioc braka i veze....on se bas trudi, podjednako kao i ja, samostalan je, zna sve u kuci da odradi i kdo nas se ne broji ko kad pere sudje....zajedno sve radimo, zajedno odmaramo....u prvom braku sam znala mnogo vise sta je klasicno zensko i podela poslova jer je gospodin bivsi imao udela u raznim biznisima i dobre izgovore da mi sto-sta natovari na ledja....i eto razvoda, izmedju ostalog.....ovako je mnogo lepse i lakse, i zna se itekako ko je muskarac iako i sudje zna da opere :)))))

p.s. kod nas i dalje mirno, zdrav razum ipak pobedjuje.....:)

za mog muza bi bilo uvredljivo da ja kazem da sam ja nosioc braka i veze....on se bas trudi, podjednako kao i ja, samostalan je, zna sve u kuci da odradi i kdo nas se ne broji ko kad pere sudje....zajedno sve radimo, zajedno odmaramo....u prvom braku sam znala mnogo vise sta je klasicno zensko i podela poslova jer je gospodin bivsi imao udela u raznim biznisima i dobre izgovore da mi sto-sta natovari na ledja....i eto razvoda, izmedju ostalog.....ovako je mnogo lepse i lakse, i zna se itekako ko je muskarac iako i sudje zna da opere :)))))

p.s. kod nas i dalje mirno, zdrav razum ipak pobedjuje.....:)
Tako i treba, ti si se bezrazložno kidala zbog njih(posebno drage sveki), ali ako vidiš da funkcionišete vas dvoje savršeno, šta te zabole za sve drugo:D

Kolko bre ode gluposti se našuketa,lele. Ovde bre ima par egzemplara kojima bi trebalo jedno godin dana klečanja na kukuruzu. Aj bre vi što samo kokodačete id'te spremajte neku zimnicu i štrikajte. :rtfm: Sledeći put kad dođem vučem za uši !:rtfm:

Ma vidi vraga, nasekirala te snajka sunce joj kalaisano, sad će oMa da je izgrdimo na pasja kola, cccc, Mileta da ne diraš jer će biti po guzi;););)

Kolko bre ode gluposti se našuketa,lele. Ovde bre ima par egzemplara kojima bi trebalo jedno godin dana klečanja na kukuruzu. Aj bre vi što samo kokodačete id'te spremajte neku zimnicu i štrikajte. :rtfm: Sledeći put kad dođem vučem za uši !:rtfm:

Moj profesor srpskohrvatskog jezika i knjizevnosti ( u moje vreme se taj predmet tako zvao ) me je naucio da covek sve moze reci svojim maternjim jezikom i samo kad hoce da se pravi pametan moze da koristi tuđe reči....:rtfm:

Poslednja izmena:
Moj profesor srpskohrvatskog jezika i knjizevnosti ( u moje vreme se taj predmet tako zvao ) me je naucio da covek sve moze reci svojim maternjim jezikom i samo kad hoce da se pravi pametan moze da koristi tuđe reči....:rtfm:

Ma ti ništa ne razumeš. Mile ume tako ponekad da snajke oplete, najčešće iz čista mira, ali ipak da budemo pošteni, ima tu i istine što se njegovih pisanija tiče. Ovaj put čini mi se da mu je dojadilo kukumavčenje snajki na svekrve, pa rešio da izvlači uši nevaljalim snajkama.
Ti ovde ne spadaš, pa nemoj ni da se uzrujavaš previše. Istina, ne spadam ni ja, bivša snajka, sada svekrva, ali se trsim da sam neki faktor, a Mile to voli da potkači, pa ajd da mu priuštimo to neko zadovoljstvo, duge su ove zimske noći, treba pomoći ljudima da ih prespavaju kako god znali i umeli;)

Ma ti ništa ne razumeš. Mile ume tako ponekad da snajke oplete, najčešće iz čista mira, ali ipak da budemo pošteni, ima tu i istine što se njegovih pisanija tiče. Ovaj put čini mi se da mu je dojadilo kukumavčenje snajki na svekrve, pa rešio da izvlači uši nevaljalim snajkama.
Ti ovde ne spadaš, pa nemoj ni da se uzrujavaš previše. Istina, ne spadam ni ja, bivša snajka, sada svekrva, ali se trsim da sam neki faktor, a Mile to voli da potkači, pa ajd da mu priuštimo to neko zadovoljstvo, duge su ove zimske noći, treba pomoći ljudima da ih prespavaju kako god znali i umeli;)

Ja sam samo prokomentarisala reč "egzemplar".......

majku mu, sta sam ja to ovde propustila (smajlistoseudarashakomuglavu)

Ta idi begaj, ništa pod milim bogom nisi propustila sem nekih bezveznih prepucavanja, a toga ima na ovoj temi kol'k'o vol'eš, propustiš dve tri strane pa kreneš ispočetka, opet isto, svekrve kučke, snajke anđeli:D Oma se upisujem u kučke jer sam sada samo svekrva, a moja snajka je anđeo, boli me uvo dal' će me neko popljuje ;) razume, podrži ili šta već. samim tim da sam svekrva, samoj sebi sam odvratna,(nema ni u kojem drugom jeziku tako odvratan naziv za ono što smo a jesmo), a moja snajka je bar iz mog ugla gledanja jedno divno-predivno stvorenjce:heart::heart::heart:

Tako i treba, ti si se bezrazložno kidala zbog njih(posebno drage sveki), ali ako vidiš da funkcionišete vas dvoje savršeno, šta te zabole za sve drugo:D

vreme cini svoje....i vidim da je mojoj svekrIvi :)))) sad zao sto je tako ispalo i sto nema uvida sta nam se u zivotu desava.....ali, sta ja da radim, trazili ste gledajte.....ja cu i dalje da se trudim oko porodice i podrzavam njega da bude s njima u dobrim odnosima (koji su sad bolji nego ikad) ali ja se ne mesam u to...

Hajde malo da se nasmejemo na ovoj temi :)
Jutros je malo falilo da "izmarširam" svekrvu na pravdi Boga :lol::lol::lol: Elem, odvela malenu u vrtić i polako se gegam nazad, uzbrdo, duša mi na nos izašla. Primičem se dvorištu i čujem neko čangrljanje oko kante za djubre. Pogledam - nema nikog. Uh, opet neka mačka ili ker, samo fali da prevrne jednu kantu, sve će da odu kao domine, a djubre i pepeo ima da se raspe po celom dvorištu. Već se to dešavalo :( A kanti ima nekoliko, dve velike metalne sa poklopcem, za pepeo, jer se grejemo na čvrsto gorivo, i dve ili tri, kako kad, za ostalo smeće. Djubretari dolaze jednom u dve nedelje i prazne, a baš sutra treba da dodju, znači - kante su pune, da punije biti ne mogu. I sve mi to u trenu prodje kroz glavu, opet pogledam - nema nikog, sigurno je neki pas. Zinula već i uzela vazduh u pluća, da viknem - MAAAAARŠ!!! Kad vidim glava moje svekve se podiže... ona prosula bila nešto, pa se sagla da pokupi :lol::lol::lol:
Meni uzvik već na usnama, vazduh već krenuo da izlazi iz pluća... ma već sam krenula da vičem na "kera"... i u deliću delića sekunde se snadjem - MAAAA ( srećom, isekla sam ono RŠ :lol: ), BABA, ŠTA VAM JE, JEL VAM DOBRO?!!! :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Pogledala me onako bledo, ko veli - šta se, bre budalo, dereš sa ulice, koji ti je vrag, jesi li sa planine sišla :rumenko::rumenko::rumenko: A ja, prvo mi neprijatno, a drugo... kada sam posle par sekundi shvatila komičnost situacije, pa kada sam počela da se smejem... a ona me gleda.... onako... :eek:
E, kada smo ušle u kuću i kada sam joj objasnila, cerekale smo se obe kao nezdrave :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Back