Svekrve...neicrpna tema

Kako da nije za smejanje, pa ja vrištim od smeha, sama samcita u kući :zcepanje::zcepanje::zcepanje: Mislim, ništa se od toga nije desilo, snašla sam se, posle smo se obe slatko ismejale, ali kad Neizreciva ovo reče, da sam mogla štapom na nju.... e, nemogu da prestanem da se smejem. Eto, iz najbolje namere, da sprečim kuče, mačku, već koju živuljku, da napravi pičvajz po dvorištu, za malo da izmarširam svekrvu, ni krivu ni dužnu... pa i štapom je mogla da dobije... :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
E, kad život i situacija tako režira... sreća pa je sve dobro ispalo :ok:

:)))) e moja je pocela da se vadi sa zimnicom, pa salje mom sinu cokoladu, pa ajvar....samo nek tako nastavi, mozda joj i oprostim....missim, jos koju teglu i tu smo...

Ako te ajvar i cokolada otkrave, hmmmm, kanda nisi ni imala probleme, kanda je ona narodna: ("dok sam bila snajka nije mi valjala svekrva,sad sam svekrva, ne valja mi snajka") istinita. Nekim snajkama ne valja ni kad se svekrve pokaju i priznaju grešku, ajmo da ih zakopamo tries metara, ne dva, malo je dva:
Ono što je tvoja sveki tebi rekla, a ne tebi već tvom detetu, nema tog ajvara koji bi to oprao, al' ajde de, bitno je da se kad-tad razumemo, mene samo buni da ti opraštaš zarad ajvara, ili sam ja nešto pobrkala lončiće, garant jesam:confused:

Ako te ajvar i cokolada otkrave, hmmmm, kanda nisi ni imala probleme, kanda je ona narodna: ("dok sam bila snajka nije mi valjala svekrva,sad sam svekrva, ne valja mi snajka") istinita. Nekim snajkama ne valja ni kad se svekrve pokaju i priznaju grešku, ajmo da ih zakopamo tries metara, ne dva, malo je dva:
Ono što je tvoja sveki tebi rekla, a ne tebi već tvom detetu, nema tog ajvara koji bi to oprao, al' ajde de, bitno je da se kad-tad razumemo, mene samo buni da ti opraštaš zarad ajvara, ili sam ja nešto pobrkala lončiće, garant jesam:confused:

:) ma zezam se bre, ova tema je podosta opterecena problemima i doslo mi da se nasalim, a vidi se i po smajlijima, ne????....ja sam to rascistila sa muzem i on zna moj stav....jedino kako cemo mi opet dospeti u komunikaciju je ako budemo imali zajednicko dete, jer to su ipak baba i deda i ne mogu da sprecim, i necu, da vidjaju unuce....ovako, nema sanse da cu im u kucu uci....:)

ja sam zbog moje popizzdela danas..nije mi dobro imam temperaturu,celu noc dijareju i povracanje..i ona koja zna sve to..kaze mi a sta si kuvala danas.E djoku marjanovog sam kuvala.I necu ni kuvati vise.Pita gde joj je sin ja kazem da je u Bg drzi seminare a ona ce..jooooooooooooj a da ne laze on tebe da ne ide kod nekog lekara?Covek mlad zdrav prav.Tu mi je puko film i odbrusih joj..rekla bih pre da ide kod neke svalerke nego kod lekara..svasta.Debilka.

Poslednja izmena:
ja sam zbog moje popizzdela danas..nije mi dobro imam temperaturu,celu noc dijareju i povracanje..i ona koja zna sve to..kaze mi a sta si kuvala danas.E djoku marjanovog sam kuvala.I necu ni kuvati vise.Pita gde joj je sin ja kazem da je u Bg drzi seminare a ona ce..jooooooooooooj a da ne laze on tebe da ne ide kod nekog lekara?Covek mlad zdrav prav.Tu mi je puko film i odbrusih joj..rekla bih pre da ide kod neke svalerke nego kod lekara..svasta.Debilka.

CCCC, strašno,ne zna se koja je veća luda od vas dve:zcepanje:

a sto ces pile morati? nemoj, nece ti biti prijatno, a sada treba da ugadjas sebi i radis samo sto ti se radi, da izbegavas nerviranja i sve sto donosi druzenje sa pomenutom :D

Ma ona je divno stvorenje (dosadno dozlaboga, ali divno) i htela bi da sve u životu funkcioniše kako Bog zapoveda, aj da je ne kritikujemo, ajmo da joj damo podršku, ja sam prva da se upljunem. Imala je sranja sa svekrvom, sada kanda sve kreće kako treba, ajmo cure, nije važno ko je u pravu, ko treba da popusti, važno da je naša devojka ostala trudna:heart::heart::heart: a i svekrva će konačno shvatiti da ima divnu snajku, sam' da joj ne bocka dete iz prvog braka, a tu smo mi da joj pružimo podršku, a svekrva ako mora da laje, ma, nek' se nosi;)

Ja bi joj rekla:''U pravu ste, možda ide kod psihijatra.'':mrgreen:

Ma ona je divno stvorenje (dosadno dozlaboga, ali divno) i htela bi da sve u životu funkcioniše kako Bog zapoveda, aj da je ne kritikujemo, ajmo da joj damo podršku, ja sam prva da se upljunem. Imala je sranja sa svekrvom, sada kanda sve kreće kako treba, ajmo cure, nije važno ko je u pravu, ko treba da popusti, važno da je naša devojka ostala trudna:heart::heart::heart: a i svekrva će konačno shvatiti da ima divnu snajku, sam' da joj ne bocka dete iz prvog braka, a tu smo mi da joj pružimo podršku, a svekrva ako mora da laje, ma, nek' se nosi;)

Nek proba sa klepetušom...:mrgreen::rotf:

ma znam ja istoriju i znam sta je pomenuta uradila, zato i tvrdim da ne treba da se petlja sa njom, nece ta nista shvatiti, veruj mi...
podrzavam je ja svakako, nego bih vise volela da se ne petlja sa svekrvom i da se druzimo na drugim temama
evo po jedno <3 <3 za obe :-* :-*

a odakle njoj da joj sin ide kod lekara?
što joj to pada na pamet uopšte?

tako je

:zcepanje::zcepanje::zcepanje: nasmeja me do suza...svaka cast.

Back