pa kad ne ide
onda doticnoj ili doticnima objasnis da tako nece ici
****** zivot ako treba da ga provedes u klanju sa bilo kim
jednostavno osobe sa kojima se nikako ne moze i koje su takvi ljudi treba eliminisati iz zivota
svi imamo drugacije nacine, naravno, nekome je lakse da sve propusti kroz sistem, da ne obraca paznju
nekome je lakse da prekine svaki kontakt
pa ako im ikada dodje iz guze u glavu, onda se moze pricati o nekoj normalnoj saradnji i suzivotu...
ali mislim, ostati u kao nekim 'normalnim' kontaktima, i svakodnevno trpeti vredjanje ili vredjati nekoga
praviti od zivota pakao, zasto bi?
ajd da ne govorim uopsteno
nego kad sam ja u pitanju
ja sam stvarno osoba koja daje puno kredita i imam dosta strpljenja i kod mene je sve polako
i stvarno cu se svojski potruditi za svaki odnos (nekad mi se to i obije o glavu, al sta da radim, jace je od mene, bar mi je savest mirna)
ali kad doceras cara do duvara onda je vec crvena zona
sa mnom ako ne mozes ili ako ja ne mogu sa tobom, posle brojnih pokusaja, nece biti nikako
ne volim te polu-odnose kao nismo dobri, a pijemo kafu jednom nedeljno zato sto je neko rekao da tako treba...
nema toga, ili cemo se svi potruditi da zivimo ko sav normalan svet
ili necemo nikako
jer sta ce bilo kome tenzija...
msm, ja ne znam jel veruje neko ovde u horoskop
al ja sam bik/devica
dupli zeljnai znak, i stvarno nas treba dugooo driblati da bi nam puko film zapravo, u stanju smo mnogo da progutamo u svakom odnosu...
hehe, jedan zanimljiv podatak i moja sveki je devica
znas kad nas dve sednemo ujutru da pijemo kafu, ono kad smo isli kod njih, svi ostali spavaju
a nas dve nikad kraja prici, omiljena tema kuhinja i porodica

i njoj mogu sve da klazem za mog dragom, ali sve sto me nervira jer znam da ce da stane na moju stranu
posto njemu ne mozes drugacije objasniti sem ako mu vise ljudi ne potvrdi da gresi