jexy1005
Iskusan
- Poruka
- 5.258

moram da se nasmejem, e pa stvarno svasta.....
Ata

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

moram da se nasmejem, e pa stvarno svasta.....
Ata![]()

Jes svasta,nisu joj sinovi za zenidbu,a bice kada ONA odluci!
A kad je strefi neka raspustenica,sva sugava i izrabljena,sa tudjom decom,ima da se seti ovog pisanja.Bog te,raspustenice ko da su zarazne!
E,pa draga moja majko dva sina,moj sadasnji muz je bolji otac mojoj deci od njihovog bioloskog stotinu puta,a svojoj mami je zacepio usta pre nego je ista zinula za mene!
I eto vako razvedenu sa dva deteta ozeni me sin jedinac i mlogo se bre volimo!![]()
Ma bila sam u pravu.....sve tužne priče.......i hvala na dobrim željama ( a ovaj komentar za raspuštenice, izgleda da si sebe opisala) kažem ja sve tužne i nesrećne priče........Meni je vas žao...nije vam lako
Ma bila sam u pravu.....sve tužne priče.......i hvala na dobrim željama ( a ovaj komentar za raspuštenice, izgleda da si tačno sebe opisala) kažem ja sve tužne i nesrećne priče........Meni je vas žao...nije vam lako, probaću da vas razumem i ništa ne zamerim....

Ti rece da ides sa teme?
Ja sam sretna sto imam divnog coveka pored seba,koji nije zadojen predrasudama!
A meni je drago sto si ti iz prve nasla coveka koji ti odgovara,ali nikad se ne zna kada i da li ce kola krenuti naopako.I mnogo je nesretnih prica od kojih ti se ocigledno gadi,iako se trudis lepo da pises.Sta da si ti kao dete ostala bez roditelja,mislis da bi bila sretna u nekom Domu ili bi se nadala dobrim ljudima da te usvoje?
Znam jednog decka koji je usvojen i zaljubi se u devojku,moju drugaricu,zvezde joj je skidao sa neba,i napravio je veridbu,ali to rasturise njeni roditelji jer je on usvojen,i po njihovim merilima smatrali su da on ne moze biti dobar otac i suprug,i nikad se oporavio nije od toga!

Nisam u toku, zasto su tako ti ljudi okarakterisali nerodjeno dete? Posto pretpostavljam da ne postoji razlog, koji je povod?
))))....i rekli mu na konto toga kako ga ja lazem da je moje dete normalno i da cu da mu rodim psihicki bolesno dete.....on zivi sa nama od januara meseca i kao da je on lud i ne vidi da li je moje dete ok.....i sad mi je sve ovo toliko apsurdno da nekad ne mogu da poverujem da se to i desilo......Ona je prva počela......
Ti rece da ides sa teme?
Ja sam sretna sto imam divnog coveka pored seba,koji nije zadojen predrasudama!
A meni je drago sto si ti iz prve nasla coveka koji ti odgovara,ali nikad se ne zna kada i da li ce kola krenuti naopako.I mnogo je nesretnih prica od kojih ti se ocigledno gadi,iako se trudis lepo da pises.Sta da si ti kao dete ostala bez roditelja,mislis da bi bila sretna u nekom Domu ili bi se nadala dobrim ljudima da te usvoje?
Znam jednog decka koji je usvojen i zaljubi se u devojku,moju drugaricu,zvezde joj je skidao sa neba,i napravio je veridbu,ali to rasturise njeni roditelji jer je on usvojen,i po njihovim merilima smatrali su da on ne moze biti dobar otac i suprug,i nikad se oporavio nije od toga!
A ja nisam odrasla u nekom domu, naprotiv. Ja sam usvojena, imam roditelje, čije prezime nosim, imam brata ( imala sam dva brata, ali više nemam, i to je isto život, takav kakav jeste, ali je život ), imala sam babe i dede, imam tetke i ujake, braću i sestre od njih... ja imam porodicu, to rano detinjstvo je nešto čega se ni ne sećam, i te slike "odande" što blesnu ponekad ( tipično sećanje na detinjstvo - nepovezane slike
), često se pitam da li su autentična sećanja, ili izmenjena pod uticajem priča 
Ma bila sam u pravu.....sve tužne priče.......i hvala na dobrim željama ( a ovaj komentar za raspuštenice, izgleda da si tačno sebe opisala) kažem ja sve tužne i nesrećne priče........Meni je vas žao...nije vam lako, probaću da vas razumem i ništa ne zamerim....

Ona je prva počela......
Mogu li imati uvid u taj post jer ne uspevam da ga nadjem medju velikim brojem dugackih postova?
Ili bar reci otprilike na kojoj je strani.
))) missim, zena malko laze.....
Znam da sam rekla da moja noga nece tamo vise,da sam sa njima zavrsila..pfffffffffffffff..ipak mi je kad me bes prodje zao da sve bude tako sa njima.Stvarno zelim da imamo ok odnos,e sad kako ce proci ova moja mirovna 
Osmeh je najbolji način da pokažeš zube, i kad to prihvatiš, videćeš kako neće moći da se snađu na tvoju reakciju, svemogući osmehZene ja za par dana putujem kod svoj svekrve i svekra.Znam da sam rekla da moja noga nece tamo vise,da sam sa njima zavrsila..pfffffffffffffff..ipak mi je kad me bes prodje zao da sve bude tako sa njima.Stvarno zelim da imamo ok odnos,e sad kako ce proci ova moja mirovna
ekspedicija..
ajte neki savet..u trenutku kad mi strpljenje i dobra volja zahvale ja cu se setiti vas..moji jesu blesavii nemarni,ali ovde ima ljudi cije su svekrve azdaje,pa ce mi lakse pasti
p.s. kada budem dosla da se zalim samo mi lupite cusku/po sistemu ko te terao..
e od ovog posta je pocelo...njenog, ne mog....
Ovo je užasno što si napisala ( pomišljam da su njegovi roditelji u pravu)........i još u tu čudnu priču uvlačiš i dete koje još nemaš....užasno je koliko je mržnje u tebi....
))) missim, zena malko laze.....

A šta misliš, da li žena može biti dobra majka i supruga ako je usvojena?
Joooooj, majko moja, šta su mi samo radili... ustvari, ja to tada nisam shvatala, jednostavno nisam shvatala. Znaš kad si zaljubljen, pun planova, pun entuzijazma... ma verujem da znate šta pričam, sve smo nekad nosile tu venčanicu i bile zaljubljene i opijene...
Ali sada mi je jasno, tj. odavno mi je jasno. Ja sam se, glupača, smejala i shvatala kao šalu, i nije mi bilo jasno zašto se moj muž, tada verenik, ne smeje.A ja nisam odrasla u nekom domu, naprotiv. Ja sam usvojena, imam roditelje, čije prezime nosim, imam brata ( imala sam dva brata, ali više nemam, i to je isto život, takav kakav jeste, ali je život ), imala sam babe i dede, imam tetke i ujake, braću i sestre od njih... ja imam porodicu, to rano detinjstvo je nešto čega se ni ne sećam, i te slike "odande" što blesnu ponekad ( tipično sećanje na detinjstvo - nepovezane slike
), često se pitam da li su autentična sećanja, ili izmenjena pod uticajem priča
I onda oni, koji mi nisu niko i ništa, daju sebi za pravo da pokušaju da sruše ono što njihov sin i ja pokušavamo da izgradimo. Zašto? Zato što sam beogradjanka, ebte, koji je to kompleks ( bolje sine da si neku poštenu devojku iz nekog seoca okolo uzeo, od ove se 'leba nećeš najesti, a rogove ćeš imati kao kapitalac, pa do zločinačkih priča, tipa - kako ćeš sine da budeš siguran da radja tvoju decu, beogradjanka je to, a nije imala nikog svog da je uputi, da je nauči, to ti je sada iskvareno, a ko sa lanca pušteno ), pa sam jelte, usvojena, siroče, a najgore od svega je što sam najverovatnije i kopile! ( Deca u braku rodjena, i kako dolikuje blagosiljana, ne idu u te domove, idu samo kopilad, od Boga proterana, a ti ćeš to nama, sine, u kuću da dovedeš )... a ja ništa od toga tada nisam znala. Čula sam tek posle, i to iz osmog izvora.
I onda će da se pojavi neka Angelas, ili neki Mirko ili neko peti, i da priča ovde kako ne želi da me vredja, ali da se ne ponašam i ne pričam po normama i standardima, kako bre reče, zaboravila sam, i kako smo mi na ovoj temi ovakve i onakve, pune mržnje...
... a da pri tome pojma blagog nema kakav je moj odnos prema toj svekrvi i svekru! Ej, da mi kaže - ti si licemer, sa njima lepo pričaš, a ovde ih ogovaraš, pa da kažem - jesam,istina je, ali treba i ja negde da imam ventil. Ali ne, ćutim u kući, sve sa nadom da ćemo se odseliti, da ćemo otići odavde za godinu, dve, pa hajde, izdržaću, pa malo što ćutim u kući, malo što, kako vreme prolazi, čujem sve više i više toga u lice, jer ne igram kako oni sviraju i ne dam da moj muž bude njima na usluzi 24 sata ( baš me briga više kako će ko da razume, ali ajde, da kažem - nego šta nego će da im pomogne, nego ko će nego on, ali ne na štetu svoje porodice i njegova porodica mora da ima prioritet! ), znači malo sve to, nego kad se požalim ovde, onda ću opet da čujem kakva sam to ja, i to od strane onog ko me u životu video nije, ne zna ni kako se zovem, ali zna sve o meni i prosipa pamet nemilice, kao da joj sutra neće trebati!
Aj neka se pojavi još neko da me kritikuje da sam van normi, da sam puna mržnje, da sam nevaspitana, da sam sebična, da sam ovakva i onakva, ma ... puk'o mi balon, imače teta-Hellen da briše i deli packe...
Ej, bre, daje sebi za pravo da ti priča kakva si ti, a ne poznaje te, da prodje pored tebe na ulici, ne bi ni znala... ali zna kakva si snaja, kakav si čovek, kakva majka... i to sve negativno, naravno... a o svom životu ili ćuti, ili slavopojke... provaljena pesma, curice... ipak, ti najboje znaš kako živiš, zar ne?
Uh, bre, ala smo mi žene neki put veštice jedna prema drugoj, a zašto? Ebo miš kokoš ako znam...

Zene ja za par dana putujem kod svoj svekrve i svekra.Znam da sam rekla da moja noga nece tamo vise,da sam sa njima zavrsila..pfffffffffffffff..ipak mi je kad me bes prodje zao da sve bude tako sa njima.Stvarno zelim da imamo ok odnos,e sad kako ce proci ova moja mirovna
ekspedicija..
ajte neki savet..u trenutku kad mi strpljenje i dobra volja zahvale ja cu se setiti vas..moji jesu blesavii nemarni,ali ovde ima ljudi cije su svekrve azdaje,pa ce mi lakse pasti
p.s. kada budem dosla da se zalim samo mi lupite cusku/po sistemu ko te terao..
Da time je počela, čini mi se ničim izazvana. Ma mani je ženo, ne nerviraj se i zbog nje![]()
ma ne nerviram se....dugo sam ja tu i jako dobro znam cije misljenje cenim a cije ne....malko mi zabavno da se isterujem, nista vise