Svekrve...neicrpna tema

Ovo je užasno što si napisala ( pomišljam da su njegovi roditelji u pravu)........i još u tu čudnu priču uvlačiš i dete koje još nemaš....užasno je koliko je mržnje u tebi....

Jao, što vas bre volim ovako pametne i sveznajuće...iiiiih :mrgreen:
Vidi, ni seriju ne možeš da počneš da pratiš od 22 epizode, pa da odmah znaš celu radnju ( iliti fabulu, kako više voliš ;) ), nego se u priču ulazi postepeno.
E tako i ovde... da si se malo manje oslonila na svoju nepresušnu pamet ( ne dovodim pamet u pitanje, da udje u zapisnik!!!!!! nego kritikujem oslanjanje na istu, bez sagledavanja cele situacije!!! ), a malo više čitala prethodne postove, videla bi nešto više od cele priče... videla bi o čemu se radi od početka, a to je onaj mali deo koji si propustila... :mrgreen:
I jedno dobronamerno zapažanje - trebalo je da uzmeš nick angelas 212 :mrgreen:
Eh, da... i ona Ima dete... samo se u 22 epizodi, od koje si počela da pratiš, ono ne pojavljuje... :mrgreen:

Vidi, ni seriju ne možeš da počneš da pratiš od 22 epizode, pa da odmah znaš celu radnju ( iliti fabulu, kako više voliš ;) ), nego se u priču ulazi postepeno.
E tako i ovde... da si se malo manje oslonila na svoju nepresušnu pamet ( ne dovodim pamet u pitanje, da udje u zapisnik!!!!!! nego kritikujem oslanjanje na istu, bez sagledavanja cele situacije!!! ), a malo više čitala prethodne postove, videla bi nešto više od cele priče... videla bi o čemu se radi od početka, a to je onaj mali deo koji si propustila... :mrgreen:
Eh, da... i ona Ima dete... samo se u 22 epizodi, od koje si počela da pratiš, ono ne pojavljuje... :mrgreen:

:zcepanje: :lol: odlično ata :klap:

Nek si rekla

E curo moja, sto batina po tuđoj guzici nikad ne boli ko jedna po tvojoj, hoću reći, prvo sačekaj da i tebe neko ujede za srce, pa onda sudi.

bas nesto razmisljam, kako neko moze da ne razume tezinu takvog dela.....dirati u necije dete.....proglasiti ga autisticnim...znam da nas ima raznih ali zensko, potovu zensko, da ne moze da shvati koliko jednu majku moze da boli tako nesto.....

Malo je nezrela, i to ti je to. Znam kroz sta prolazis, jer su mojoj kevi govorilli "cerka nikad zavrsiti fakultet nece", doduse jesam bila napor od deteta u odredjenim periodima detinjstva, al sad sam magistar i keva samo ide okolo i zapusava im usta :mrgreen: Msm da bas uziva u tome. Neka je, zrtvovala se za mene, sad malo nek se hvali

Malo je nezrela, i to ti je to. Znam kroz sta prolazis, jer su mojoj kevi govorilli "cerka nikad zavrsiti fakultet nece", doduse jesam bila napor od deteta u odredjenim periodima detinjstva, al sad sam magistar i keva samo ide okolo i zapusava im usta :mrgreen: Msm da bas uziva u tome. Neka je, zrtvovala se za mene, sad malo nek se hvali

:) ja uvek polazim od sebe i znam koliko sam osetljiva na svoje dete i ne bih nikada taknula necije....setila sam se jedne situacije od pre par godina....moja koleginica je imala slicnu situaciju, sa kojom sam inace i privatno jako dobra iako je dosta starija od mene, i dobro da smo bili uz nju jer bi skroz poremetila odnose u porodici....naime, sin joj se spetljao sa zenom od najboljeg prijatelja, a bio im je i kum na svadbi....oni su bili u fazi razvoda ali moja koleginica i njen muz su bili sokirani....tu je bilo i malo dete ali on se nije obazirao....spakovao je stvari i odselio se kod kumice.....koleginica je bila toliko sokirana da nije znala sta da radi a njen muz je podivljao....i smirismo mi nju, da ne napravi gluposti i da je to ipak njegov zivot....i sve je to doslo na svoje.....oni lepo zive, tesko reci nisu izrecene i sad moja koleginica jedva ceka da joj sin dodje sa familijom....:)....i danas nam se zahvaljuje sto smo je odgovorili od gluposti da se posvadja sa sinom....

jako volim kad neko upadne pricu a nije se potrudio ni da procita ceo tekst a napada i vredja.....ja tebi predlazem da ti naucis da komuniciras pa te mozda uzmem i u ozbiljnije razmatranje za razgovor.....;)

A ti misliš da ja imam problema u komunikaciji?????..........Jeste da nemam vremena da napišem toliko poruka kao ti ( ja više volim da komuniciram u realnom svetu , da gledam ljude u uči kada razgovaramo).A što se tiče tvog razmatranja.......nemoj uopšte da se trudiš.......od takvih bežim glavom bez obzira

A ti misliš da ja imam problema u komunikaciji?????..........Jeste da nemam vremena da napišem toliko poruka kao ti ( ja više volim da komuniciram u realnom svetu , da gledam ljude u uči kada razgovaramo).A što se tiče tvog razmatranja.......nemoj uopšte da se trudiš.......od takvih bežim glavom bez obzira

ufff..
forum je mesto za virtuelnu komunikaciju..
mnogima od nas je posao i radno mesto vezano za racunar..dnevno provedemo i vise od pola dana, pa s vremena na vreme svratimo da bacimo pogled i odmorimo glavu..neki od nas sa postavljenim temama sebe rasterete razmisljanjem na glas o problemu koji sami na kraju resavamo - onako kako mislimo da je najbolje..

sta je tvoj motiv da se pojavis na temi na kojoj povrsno procitas post ( ne uputis se u sustinu) a onda mrsis sa nebuloznim komentarima,m?

ufff..
forum je mesto za virtuelnu komunikaciju..
mnogima od nas je posao i radno mesto vezano za racunar..dnevno provedemo i vise od pola dana, pa s vremena na vreme svratimo da bacimo pogled i odmorimo glavu..neki od nas sa postavljenim temama sebe rasterete razmisljanjem na glas o problemu koji sami na kraju resavamo - onako kako mislimo da je najbolje..

sta je tvoj motiv da se pojavis na temi na kojoj povrsno procitas post ( ne uputis se u sustinu) a onda mrsis sa nebuloznim komentarima,m?

Pravo da ti kažem , iritira me loša energija...Zar tebi ne zasmeta kad nako najavljuje da samo čeka da rodi dete i da će onda da kažnjava sve redom " ko nije dobar"

Pravo da ti kažem , iritira me loša energija...Zar tebi ne zasmeta kad nako najavljuje da samo čeka da rodi dete i da će onda da kažnjava sve redom " ko nije dobar"
pazi ovako, mozda i nije bas tako, meni je npr svekrva rekla da necu imati decu SIGURNO 100%, zato bi volela jednog dana kada pozelim da imam dete da ga i imam i da joj spomenem tu situaciju, jesam li ja zbog toga ruzna i zla, mislim da ne....

svojim ne citanjem citavog neizrecivinog posta upravo unosis negativnu energiju..
zena ima dete..koje je neko (samo zato sto njihov sin i brat usudio da udje u vezu sa razvedenom zenom sa detetom) okarakteriso kao bolesno..kao i svu mogucu buducu zajednicku decu..
a onda sledi nastavak..koji si ti povrsno procitala..
i ovde joj svi dajemo svoje misljenje, kako je najpametnije postaviti stvari da dodju na mesto a da se njen i odnos njenog buduceg supruga ne poremete u jednom trenutku zbog toga..

pazi ovako, mozda i nije bas tako, meni je npr svekrva rekla da necu imati decu SIGURNO 100%, zato bi volela jednog dana kada pozelim da imam dete da ga i imam i da joj spomenem tu situaciju, jesam li ja zbog toga ruzna i zla, mislim da ne....

Meni je moja rekla da će moja deca da se stide mene, zato što sam govorila bosanskim dijelektom ( a oni su ,bože moj, Beograđani 4 generacije)......pa šta . Ima pravo da kaže....Svekar je rekao svom sinu da je bolje da se ne ženi sa mnom , jer ja znam samo da se našminkam i ništa više...........pa šta.....doživela sam da mi kaže da je pogrešio i da se izvinjava. Sve je to ljudski u strahu da njihov sin ne napravi pogrešan izbor i ja sam to tako (nakon prve ljutnje) i shvatila.........Uopšte nisam zlurada u svojim komentarima.Pokušavam samo da kažem da nisu u pravu i da se svako srce možeš smekšati dobrim delima.
I još nešto ........potrudila sam se da zavolim njegove roditelje sa svim njihovim manama i uspela sam.....

Poslednja izmena:
svojim ne citanjem citavog neizrecivinog posta upravo unosis negativnu energiju..
zena ima dete..koje je neko (samo zato sto njihov sin i brat usudio da udje u vezu sa razvedenom zenom sa detetom) okarakteriso kao bolesno..kao i svu mogucu buducu zajednicku decu..
a onda sledi nastavak..koji si ti povrsno procitala..
i ovde joj svi dajemo svoje misljenje, kako je najpametnije postaviti stvari da dodju na mesto a da se njen i odnos njenog buduceg supruga ne poremete u jednom trenutku zbog toga..
Ti si donekle u pravu.....samo mislim da joj bolje može pomoći neko iz njenog okruženja........ko bolje poznaje njihovu situaciju, a ovako.... dali je priča 100% istinita ????Dali je nešto propušteno u priči???Ko to može znati????

Meni je moja rekla da će moja deca da se stide mene, zato što sam govorila bosanskim dijelektom ( a oni su ,bože moj, Beograđani 4 generacije)......pa šta . Ima pravo da kaže....Svekar je rekao svom sinu da je bolje da se ne ženi sa mnom , jer ja znam samo da se našminkam i ništa više...........p ašta.....doživela sam da mi kaže da je pogrešio i da se izvinjava. Sve je to ljudski u strahu da njihov sin ne napravi pogrešan izbor i ja sam to tako (nakon prve ljutnje) i shvatila.........Uopšte nisam zlurada u svojim komentarima.Pokušavam samo da kažem da nisu u pravu i da se svako srce možeš smekšati dobrim delima.
I još nešto ........potrudila sam se da zavolim njegove roditelje sa svim njohovim manama i uspela sam.....
kada god sam joj ucinila dobro delo, odalamila me tako da ne znam gde se nalazim, tako da sam morala da odustanem, jer mi ne bude samo krivo sto je bezobrazna, nego i sto sam ja dobra, tako da vise necu, nema smisla.
tako sam vaspitana i po inerciji krenem nesto da joj ucinim, pa se setim nekada na vreme, nekada ne, pa se ugrizem za jezik, pa kazem dobro bre Milice, j*bem mu mater, dokle, ali dokle... tu ne pali dobro se dobrim vraca, ovde vise radi ona i konj je dobar pa ga jasu....
moglo je lepo da joj bude samnom, ali je odabrala drugacije....

kada god sam joj ucinila dobro delo, odalamila me tako da ne znam gde se nalazim, tako da sam morala da odustanem, jer mi ne bude samo krivo sto je bezobrazna, nego i sto sam ja dobra, tako da vise necu, nema smisla.
tako sam vaspitana i po inerciji krenem nesto da joj ucinim, pa se setim nekada na vreme, nekada ne, pa se ugrizem za jezik, pa kazem dobro bre Milice, j*bem mu mater, dokle, ali dokle... tu ne pali dobro se dobrim vraca, ovde vise radi ona i konj je dobar pa ga jasu....
moglo je lepo da joj bude samnom, ali je odabrala drugacije....
Pa onda ona ne voli svoga sina.........

Ja imam 2 sina i naravno da ne bih baš bila srećna da se ožene sa ženama koje imaju decu...Pokušala bih da ih odgovorim i predočim probleme iz takvih veza...Ali onoga trenutka kad bi mi samo rekao mama ja nju Volim.......ja ne bih imala pravo više da kažem ni jednu reč....Meni je njihova sreća najvažnija , pa makar u miraz dobili i 3 dece..To je njihov izbor

Poslednja izmena:
Meni je moja rekla da će moja deca da se stide mene, zato što sam govorila bosanskim dijelektom ( a oni su ,bože moj, Beograđani 4 generacije)......pa šta . Ima pravo da kaže....Svekar je rekao svom sinu da je bolje da se ne ženi sa mnom , jer ja znam samo da se našminkam i ništa više...........pa šta.....doživela sam da mi kaže da je pogrešio i da se izvinjava. Sve je to ljudski u strahu da njihov sin ne napravi pogrešan izbor i ja sam to tako (nakon prve ljutnje) i shvatila.........Uopšte nisam zlurada u svojim komentarima.Pokušavam samo da kažem da nisu u pravu i da se svako srce možeš smekšati dobrim delima.
I još nešto ........potrudila sam se da zavolim njegove roditelje sa svim njihovim manama i uspela sam.....

Eto, lepo...pa uspećeš valjda i nas ovde, na ovoj temi da zavoliš jednog dana , jer mi tebi ne želimo ništa loše i sve smo ovde sa svojim problemima da ih ispričamo da nam bude lakše , pa nam baš ne prija kada nam neko tako gurne prst u oko i odmah etiketira da nismo u pravu.

Zene, moram podeliti ovo sa vama. Napokon je zakazano rociste za petak i predlozicu sve svedoke koji ce potvrditi da sam davala dete na vidjanje, a za svaki slucaj cu poneti i snimke toga tako da ne verujem da ce sudija pored snimljenog materijala poverovati lazima babe i dede. Ako ne pristane na snimke zbog tih nasih glupih zakona, onda ce svedocenja bar biti 100% istinita i 100% sa moje strane.

Stvarno sam jedva cekala da se napokon zakaze rociste u sudu kojim bi se situacija izvela na cistac. I naravno, sudija vise nikada nece biti Mirjana Rodic jer je na nju ulozena zalba i nijvisem nivou i ceracemo dalje ovu nebulozu od procesa.

Advokat kaze da nema sanse da ce mi naplatiti ovakve besmislice u koje sam upala ni kriva ni duzna a ni po slovu zakona. :D

I naravno, baba i deda ce posle ovoga uvek vidjati dete iskljucivo po sudskoj odluci, a o nasem odlasku kod njih kuci mogu samo da sanjaju do punoletstva moje cerke. Sami su to trazili. I bas nesto razmisljam ovih dana, ni ne zasluzuju vise od onoga sto im je sud odredio, a koliko sam primetila, ne umeju ni sest sati da sastave baveci se detetom jer su zaokupljeni svojim blebetanjem..

Poslednja izmena:

Back