Ni ne sudim joj niti razmisljam o njenim motivima niti se emotivno uzivljavam u njeno ophodjenje prema meni (a nisam ni pre). Ljudi prema kojima nista ne osecam, ne mogu me povrediti emotivno, ali vodim racuna o eventualnom uticaju njenog ponasanja na dete jer ona apsolutno ne obraca paznju na prisustvo deteta kad je uhvati zhuta minuta, a u stanju je da sama sebi podgreva histeriju svojim blebetanjem sve do kljucanja cak i kada svi oko nje cute. Inace, njeno ponasanje nema nikakve veze sa smrcu sina. Oduvek je pokvarena ko mutjak. I premlada je za demenciju. A toliki je egoista da je vise puta bila u stanju da sakrije od svih (a posebno od svog muza) mnoge svoje propuste na stetu deteta samo da bi ostala cista pred njim.
Jeko i ja krecem u slicnu pricu kao tvoja!Naime,iz prvog braka imam dve cerke,razvela sam se 2002g,i zbog fizickog i psihickog maltretiranja sam se sa decom preselila u drugi grad.Nisu me maltretirali dve godine,dok nisu saznali da imam ozbiljnu vezu,koja je urodila brakom i imam jos jednu ceru.E,onda je krenulo raznorazno tuzenje,jer dok sam bila u prvom braku moja mama je kupila stan,ali se vodio na njeno ime i mi smo u njemu ziveli.On tada nije radio,ustvari svih 9god braka on nije radio vec ja,a moji su davali i sakom i kapom.Renovirali smo jednu terasu i napravili za dete sobu,i kada sam se odselila,mama prodala stan,on je tuzi kako je ulagao u njen stan....i da ne davim vise uglavnom non stop stizu neke tuzbe od njihove strane.Na kraju sam njegovoj majci i njemu napisala jedno pismo u kojem sam im rekla da me ostave vise na miru,mene i moje roditelje,da se aman okrenu svojim zivotima!Ali stize meni tuzba za preinacenje Sudske odluke o starateljstvu,tj gospodin trazi da mi se oduzme starateljstvo,jer se ja svrckam po inostranstvu a dete ostavljam kod drugarice.A upoznt je rzlogom mog putovanja u Nemacku,javili su mi da moram doci po dementnog oca koji je tada bio u bolnici,jer bi ga u suprotnom poslali tamo u Dom.Crke su ostale sa mojim sadasnjim muzem,sa kojim sam 7god.Na Sudu nije mogao da se seti godista svoje dece,a hoce starateljstvo,i naglasio je Sudiji da je zabrinut jer se plasi da mu dete nije cak i sexualno zlostavljano!

Najstarija je punoletna,ali on trazi starateljstvo i za nuj,trazi da se detetu oduzme putna isprava,pa i meni,i u CSR mi je Soc.radnica rekla da ima prava na to do njenog punoletstva,i da baba i deda mogu da me tuze zbog nevidjanja deteta!Kakva glupost!Cera od kad sam dobila tu tuzbu nece da ide kod njega,jer se boje da je nece vratiti,ali sluzbenica insistira da MORA da vidja i oca i babu!Pa necu valjda dete koje ima skoro 11god da teram na silu da ide tamo!?Mada i kad je kod oca,ona je ustvari kod babe,jer ovaj danju spava,nocu se opija.
Ah,da kada sam dovela oca,nakon tri meseca sam morala ponovo za Nemacku jer sam od njihovog Suda dobila poziv,jer sam bila privremeni staratelj da se pojabim i donesem dokumenta gde se moj otac nalazi,tada sam isla sa muzem jer on govori odlicno nemacki,a cerka je tih nedelju dana ostala kod moje prijateljice sa cijom cerkom ide u skolu.A treci put smo isli svi zajedno,rekoh dete da vidi Nemacku i sad se postavlja pitanje da nisam smela da je ostavim kod prijateljice,a nisam htela da odsustvuje iz skole,a sa druge strane ne valja ni to sto sam je vodila iz zemlje bez njegovog odobrenja!Cemu onda sluzi starateljstvo,da brisem dupe sa njim,ako moram traziti odobrenje od njega i njegove mame?U Supu su mi za dete izdali putnu ispravu na osnovu resenja da sam staratelja za trecu ceru je morao i muz potpisti.Mislim nije mi jasno,sad ce dete i mene maltretirati i drzati u zemlji do njenog punoletstva?Cisto,jer mu se moze?Pa ko tu onda koga zlostavlja?