1.Pa sta?! I moj izlazi petkom, svakog petka...cilu zimu, liti imamo neke druge obaveze, ali zimi je petkom sa deckima na pivi i rostilju! Jel to znaci da je i moj muz los muz? To sto radi ko konj od ponediljka do petka, sto provodi vrime sa obitelji kad god ima trenutak vrimena , sto obezbedjuje i brine o dici....pravi ga losim muzem jer nije 3ure doma petkom uvecer!?
Konkretno moj muz nije na lancu jer nije pas, vec covik od 40 godina koji kad izadje zna koga ima i tko ga ceka doma! I ne... nemam problem sa njegovim izlascima, a ni sa brakom, zamisli!
Nije lako osobama kad ih partneri drze "na lancu" bilo kog da su spola!
2. Koliko ste skocile na zenu mislila sam da se rastavlja, ako nije lose napadati bezveze i govoriti kako je muz vara, kako je ovakav ili onakav samo zato sto se ona slaze sa svekrvom i muz joj izadje
petkom uvecer e onda ne znam sto je dobro!
3. A jesi ti pazljivo procitala moj post?
I jos nesto kad sam vec na ovoj temi!
Slazen se sa svekrvom ali svakako razumiim zene koje zbilja imaju problem sa svekrvama..i znam da mogu od braka, zivota napraviti nocnnu moru...ali ima i postova di kukaju jer im je svekrva presolila rucak pa drvlje i kamenje po njima, a to sto se zezala sa kuhanjem i skuhala bezbroj nepresoljenih ruckova..vise manje nije vazno.....:kafucino: