Eh dete moje,sve je izvodljivo ako brak vredi da se zrtvujes za njega.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam problem sa svekrvom em sto se stalno mesa u moj brak sada vec neko godina me napada da je ja kradem sve sam joj uyela i njene suknje i bluze,peskire,noz,dokumenta ma nema sta joj nisam uzela,izzamryivaca jagode visnje kaze mom muzu da sam ja bolesna zena kleptomanka ja koja imam vise nego ona ali sad neuzimam zato sto mi treba nego da bi je kinjila .Najnovije uzela sam joj pasos itd......nema kraja inace ona je iztripovana zena da je ja kradem ona zivi na jednom spratu ja na drugom ona svoj sprat zakljucava i drzi kljuc u dzepu ali ja sam duh koji ulazi na njen sprat i sve joj uzimam pa je promenila i stavila blindirana vrata i opet ulazim imam kalauze magnetne kartice itd.....i tako mi zagorcava zivot svaki dan kako ja da dokazem da sam nevina da nepipam njena vrata to je u njenoj glavi da li je ona bolesna ili sta je ovde u pitanju.
Nešto slično, ali u obrnutom redu ili tako nešto, mislim što se ključeva i zaključavanja tiče.
Juče sam bila kod frizerke, obradovah se da nema gužve, dođoh nenajavljeno na farbanje, idem samo svaka dva-tri meseca na šišanje i isto toliko na farbanje, pa se malko usput i ispričamo. Znam da joj se sin ne tako davno oženio, imaju i bebicu pa je priupitah kako su mladi, kako beba.
Pa vidi, reče mi ona, znaš da se snajka i ja baš ne ljubimo preterano (pojma nisam imala), ali ipak, moj sin ju je izabrao, njegova stvar, ovu kućerinu sam ja i samo ja izgradila (istina), kada su se venčali, ja se smestila ovde u prizemlju, meni dosta, garaža, moj salon, kuhinja, soba, kupatilo, uvrh glave, njima dadoh sprat i potkrovlje, neka im, mladi su, doći će deca. Beba ima 7meseci, snajka počela da radi kada joj je bilo samo 4 meseca. Ko će da čuva bebu???? njena majka NE SME, beba je mala i ona se boji, a žena nikad nigde nije bila zaposlena, domaćica, i ko će, pa ja, ajde rekoh ionako sam uvek tu, tu mi je kuća tu i salon.
Snajka i ja se nešto ne mirišemo preterano, onako na finjaka sve kao u redu ali daleko ti lepa kuća, kako njoj moja, tako i meni njena, sve funkcionisalo kako valja, ja ne idem gore, oni ne dolaze dole, samo kad kome šta treba, više telefonom, bebu ujutro kada pođu na posao donesu, kada dođu, odnesu i mirna Bačka.
Jutros u neko doba shvatim da mi nisu ostavili ni pelene ni flašice, nazovem snajku, kaže nema problema, idite kod moje mame (dve kuće dalje) ona ima ključ, daće vam sve što vam treba, eee, tada sam odlepila načisto, tu kuću sam ja i samo ja gradila i opremila, kuvaju u mojim šerpama, spavaju u mom krevetu, greju se na struju koju ja plaćam, ja nemam ključ a čuvam bebu, a njena majka ima ključ i DAĆE MI SVE ŠTO MI TREBA, a ceo dan češe dupe i poliva cveće i kad kiša pada, odnesoh bebu kod prije, rekoh šta je problem i odoh kući.
Sad ti meni reci da li sam bila u pravu?
Pa, rekoh, u pravu si 200% samo, ebiga, ja htela da mi obnoviš pramenove, ono, bili žućkasti i malko braonkasti, a ja ispadoh vrišteće crvena, šta ćemo sad???
Uh, huknu moja frizerka, znaš šta, dođi za dve nedelje na moj račun i više me nikad ne pitaj kako mi je familija.
Istina, ko me vukao za jezik![]()
Koliko se ti trudiš osvjetlat lice svake svekrve, bojim se da je tvojoj snahi najgore!![]()
![]()
Vidis, Afro, upravo takav moj stav je kod ove moje bivse svekrve stvorio netrpeljivot jer nije mogla podneti ignorisanje.
Sad ovih dana spremam CD kao izjavu na sudskom rocistu sa sve njihovim (svekrovim i svekrvinim) porukicama iz mobilnog, mojim pismima njima i snimcima njihovog kretenskog ponasanja. Sve cu to lepo predati sudiji i onda nece vise biti prilike da moja bivsa svekrva histerise tamo u sudu i upada mi u rec.A tek sto ce ih kostati moj advokat, taj lik dere...ma nisu imali pojma u sta se uplicu, ljakseri.
Držim palčeve![]()
Hvala, al verovala ili ne, iako mi komplikuju zivot, nekako mi zhao sto bacaju pare uludo. A lepo sam im savetovala da batale to debilisanje po sudu jer nista nece postici.
Sudu i kukuruzu ne veruj nikad,omane kad se najmanje nadas.
Jedina dva razloga za sud su imovina i starateljstvo,oba jako skakljiva pitanja.Oprez majka mudrosti!!!
Hvala, al verovala ili ne, iako mi komplikuju zivot, nekako mi zhao sto bacaju pare uludo. A lepo sam im savetovala da batale to debilisanje po sudu jer nista nece postici.
Secam se bas dobro toga sto si napisala i to mi je jedan od primera koji pokazuju da svako upecatljivo dobro ili upecatljivo lose iskustvo izvlaci iz nas sustinske osobine, kod nekih pozitivne, a kod nekih negativne.![]()
Da si samo video kako su se cudili svi u prostoriji kad su rekli da je njihov zahtev da im se dete vikendom isporucuje ispred zgrade.![]()
Najcesci razlog zasto uopste dolazi do konflikta je blizina.
Kad su u pitanju baksuzi nijedna razdaljina ih ne sprecava da ispoljavaju baksuzluk.
No, danas ja bila na sudu, advokat (inace dobar prijatelj mog pokojnog muza) pokusao je da ih ubedi da ne uskachu sebi u stomak daljim procesom i da se sa mnom dogovore o vidjanju deteta. Oni odbili i ladno se okrenuli i otisli ni ne pitavsi za dete i to tako sto je moja bivsa svekrva bocnula svekra kad je zakorachio napred, verovatno da pita za unuku i to. Na taj boc, on je poslusno krenuo po njenoj direktivi nazad i tako. Nastavice da se blamiraju sve dok im ne stigne misljenje Centra za socijalni rad, a onda ce lupati glavom o zid sto su se zaleteli. Losa im je ta kombinacija sto su i tvrdoglavi i kvarni.
Nisam znao da je tvoj muz preminuo,to bitno menja stvari.Baba i deda nemaju aktivnu legitimaciju ni da tuze,tuzbu sud treba da odbaci bez razmatranja.Gluposti nema leka,nista novo.
Kad su u pitanju baksuzi nijedna razdaljina ih ne sprecava da ispoljavaju baksuzluk.
No, danas ja bila na sudu, advokat (inace dobar prijatelj mog pokojnog muza) pokusao je da ih ubedi da ne uskachu sebi u stomak daljim procesom i da se sa mnom dogovore o vidjanju deteta. Oni odbili i ladno se okrenuli i otisli ni ne pitavsi za dete i to tako sto je moja bivsa svekrva bocnula svekra kad je zakorachio napred, verovatno da pita za unuku i to. Na taj boc, on je poslusno krenuo po njenoj direktivi nazad i tako. Nastavice da se blamiraju sve dok im ne stigne misljenje Centra za socijalni rad, a onda ce lupati glavom o zid sto su se zaleteli. Losa im je ta kombinacija sto su i tvrdoglavi i kvarni.
Sta samo misle da ce ostvariti tim budalisanjem, da mi je znati.
***, ne mogu da verujem da ova tema ima preko 370 stranica ovde.
Stvarno su izgleda oni ljudi koji nemaju takve i slicne probleme u manjini. Sreca moja. Iskreno mi je zao svakog ko mora da trpi taj teror, iz ovog ili onog razloga...nebitno.