kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
Ali postoje samo dobri muskarce. Medju nama nema zlih, samo da se zna. Kako je sve to prosto, a mi se mucimo bezveze.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali postoje samo dobri muskarce. Medju nama nema zlih, samo da se zna. Kako je sve to prosto, a mi se mucimo bezveze.![]()
Pominjala sam vam vec jednom jednu svoju dragu stariju prijateljicu za koju mislim da je divan drugar, al ne do mi Bog takvu svekrvu. Site smo se ispricale i u svemu slozile pijuckajuci kaficu celo popodne iako je ona osula paljbu po snajki, a ja po bivsoj svekrvi. Jedino se nismo dotakle onog pitanja koje su granice njenog mesanja u zivot svoje dece, a koje su granice mojih zahteva u odnosu na ponasanje svoje bivse svekrve. Mozda smo se zato i slozile u svemu ostalom.![]()
meni treba pomoc oko moje svekrve i zaove ne znam sta da radim sa njima. kada se sastave samo gledaju kako da me ponize.mnogo sam besna na njih dve. zaova kad dodje samo dize poklopce da vidi sta ima da se nosi i da jede.to me nervira. a kad dodjem kod nje ona je navodno umorna nece ni kafu da skuva nego kaze meni skuvaj ti kafu ja ne mogu . a kad dodje kod mene samo otvara frizider trazi nesto slatko da jede i gleda sta ce iz zamrzivaca da ponese.svekrva je u tome podrzava.a kod zaove da pojedes nesto slatko nemoze....ili da otvoris frizider. kada dodje neko od svekrvine rodbine samo gleda kako ce da me ponizi... da bi se oni smejali.a ona se topi...hocu da se pojedem zbog toga i samo placem ka me niko ne vidi... i sto je najgore od svega sto vili da ogovara druge a pogotovo mene... i to me izludjuje.... molim vas pomognite mi sta da radim dajte mi neki savet.......![]()
meni treba pomoc oko moje svekrve i zaove ne znam sta da radim sa njima. kada se sastave samo gledaju kako da me ponize.mnogo sam besna na njih dve. zaova kad dodje samo dize poklopce da vidi sta ima da se nosi i da jede.to me nervira. a kad dodjem kod nje ona je navodno umorna nece ni kafu da skuva nego kaze meni skuvaj ti kafu ja ne mogu . a kad dodje kod mene samo otvara frizider trazi nesto slatko da jede i gleda sta ce iz zamrzivaca da ponese.svekrva je u tome podrzava.a kod zaove da pojedes nesto slatko nemoze....ili da otvoris frizider. kada dodje neko od svekrvine rodbine samo gleda kako ce da me ponizi... da bi se oni smejali.a ona se topi...hocu da se pojedem zbog toga i samo placem ka me niko ne vidi... i sto je najgore od svega sto vili da ogovara druge a pogotovo mene... i to me izludjuje.... molim vas pomognite mi sta da radim dajte mi neki savet.......![]()
Moja je izuzetno navalentna i radoznala te se kada razgovaramo osecam kao da sam kod istraznog sudije. Po mom iskustvu moras biti direktna(ja sam naucila posle 5 godina braka) jer se pravi da ne razume sve sto pokusavam da joj saopstim indirektno.
Ovo rece DUSKO RADOVIC u Zenskim razgovorima:
НАЈВЕЋА МУ ЈЕ МАНА - МАЈКА!
Све бих му опростила, само да нема мајку! Мајка - то је највећа мана сваког ожењеног мушкарца! Не може, то је искључемо да један човек може да има и мајку и жену! Искључено! Или или...! Или ћеш да будеш мамин син или муж! То двоје не може никад да иде заједно! Чини ми се, лакше бих га делила са неком другом женом него са мајком! Не могу! Тачно је, све нас је мајка родила, то није мала заслуга. Али, дође време да и ми рађамо своју децу. Није моја мајка последња мајка. И ја сам мајка, па ће, данас-сутра, и моја ћерка да буде мајка... То је нормално. То захтева сам живот. Верујте, радије бих га послала у кафану него код мајке. Пре се отрезни пијан човек него онај кога мајка учи и трује! То је познато, из науке. Мајка је као звер и она не да своје младунче. То је јасно, али кад се младунче ожени, кад постане муж и отац... извините, то је сад нови живот, то је нови круг живота. Не може сад цео живот да стане, све да се укочи због моје или твоје мајке! Цео свет је имао мајку... свака јој част! Па нико није стао, сви су гурали напред. Па и та наша мајка, и она је имала своју мајку, па ни она није остала да чучи и плаче него се удала, основала нову породицу. Према томе, ако гледамо конкретно и практично, за ожењеног мушкарца нема веће мане него што је мајка! Свака друга мана је и мања и лакше се подн
Nije normalno to, ali nije normalno ni da izabereš da se udaš za očiglednog debila.
Nije normalno to, ali nije normalno ni da izabereš da se udaš za očiglednog debila.
citav gogine postove i ne zalim je ni malo jer mi ovaj boldovani dio nije jasan.
moglo se u toku veze vidjeti ko kosi a ko vodu nosi i ako tad nisu podvukli granicu nece ni sada kad su u braku.
Ebt, kad bi se moja braća rugala mom mužu tako iza leđa, pa ili njih ne bi bilo ili, ako mislim da su u pravu i smešno mi je sve to, ne bi bilo muža.A oni njega niti malo ne poštuju, ponašaju se kao da je retardiran (moja braća mu se rugaju, kad samnom pričaju) pa imaju i pravo.
Ma meni je ovo nekako najviše...pa bljak.
Ebt, kad bi se moja braća rugala mom mužu tako iza leđa, pa ili njih ne bi bilo ili, ako mislim da su u pravu i smešno mi je sve to, ne bi bilo muža.
Mislim, svi mi kažemo svašta za svoje muževe/frajere, pogotovo kad smo besni, ali neka granica treba da postoji.
Kad se ta granica pređe, moje jedino pitanje je "Koji ćeš moj u toj kući, toj porodici i tom braku?"
znala je sigurno jer je dovoljno par puta da se sretnu sve troje da se vidi ko je ko u toj prici.
cek se ne moraju ni sresti, zakljucis po prici, njegovom ponasanju preme njima..
znam jer imam jednog takvog. koji mi je na svu srecu samo momak..
Gogo, tvoj muz je kandidat za "pobednika teme"![]()
citav gogine postove i ne zalim je ni malo jer mi ovaj boldovani dio nije jasan.
moglo se u toku veze vidjeti ko kosi a ko vodu nosi i ako tad nisu podvukli granicu nece ni sada kad su u braku.