Mene ova tema naprosto fascinira. Kada sam je prvi put ugledala, mislila sam da će pisati sve neke tete mojih godina, ali avaj, od matorih samo ja pišem, a više i nisam snajka

Neko napisa da je neka mama od svoje dece napravila totalne debile, moj matori je jedan od tih, mislim, nije debil daleko bilo, ali braco, evo prošlo trideset godina, "učim ga i učim"

ali nema teoretske šanse da ga ičemu naučim. Moja svekrva je bila tipična domaćica, muž, jedno dete, kuća, to joj je bila sva obaveza tako da kad sam se udala dobih muža koji očekuje da mu se sve pod dupe stavlja.
MIMIKAAAAAAAAAAAAAAAA, gde su mi čarape, gde su mi gaće, postavi mi tanjir da ručam, ma blagi užas. Moje dve devojke me kritikuju da sam ga previše razmazila ali ja jednostavno nemam snage za njegove zajebancije, lakše mi da mu izvadim odeću iz ormara nego da posle sat vremena pravim reda za njim, sve živo ispretura i samo nabaca nazad.
Zato sam decu vaspitavala prilično spartanski:
- tata naučio da spava u pregrejanoj sobi - deca spavala u sobi sa otvorenim prozorom,
- tata ne zna gde mu se šta nalazi - deca morala svoje stvari od prvog osnovne da ređaju u ormar,
- tata ne ume ni da podgreje ručak bez požara - deca od malena učila da kuvaju, peru sudove, čiste za sobom, i tako dalje i tako dalje.
E sad, uvek ima neko "e, sad". Kada su se snajka i sin doselili kod nas na neko vreme, nije prošlo ni dva meseca, jedno jutro mi snajka kaže da je momak bolestan i da mu skuvam koji čaj, ne ide na posao. Kvočka u meni se odmah probudila, mislila sam ako dete misli da treba da ga služim da je stvarno bolestan, odmah krenula sa čajevima, supicama, oblozima na čelo, ruke, noge, momak neko vreme trpeo uz blago čuđenje pa počeo da se buni, nemoj majko stvarno nije strašno, malo sam prehlađen, malo temperatura, ma nije strašno, ali kako rekoh, kvočka u meni se probudila i ne popušta. Odjednom, ustade moj sin iz kreveta i kaže: e, znaš šta, aj ti meni lepo namesti pelenu pa da završimo sa zezanjem.

Kasnije snajka telefonira da pita kako je, rekoh, ma dobro, nego sine aj ti brini o svom, a ja ću o svom mužu kako znam i umem