a boldovano mi je nesto najgore sto sam procitala..
njegova majka je mozda sebicna zena po karakteru, ali svog sina rodila i podigla..dosta od nje..njegov zivot nije poceo zenidbom..ocigledno je da je ziveo i pre toga..ja ovde samo citam moji roditelji su divni, a tvoja mama nije zasluzila ni casu vodu (cak ni da joj se rodjeni sin nadje kad je bolesna)..[/B]..
A otkud ti znaš ko je njega podigao? Možda baba i deda??? Čini se da imaš više podataka od mene o životu mm .

To njenom sinu a mom mužu nije dovoljno, inače bi on imao kakav-takav odnos sa njom. Nisu se nikad svađali, ali nisu se ni družili.
Nije svaka majka blizu onom idealu majke koji većina ima u mislima.
MM i ja smo dovoljno bliski da nema šta da mi "baci u lice" jer oboje znamo i razgovaramo o karakteru/ličnosti njegove majke, ne brini se ti za naš brak

onako kako se stvari odvijaju u vecini brakova, dobar razlog da to bude ono sto ces muz jednog dana da ti baci u lice..
Još nešto da dodam. Tvoja interpretacija je tvoja projekcija- ja stvarno ne znam šta se odigrava u većini brakova ali još manje ne razumem kako ti znaš šta bi mogao meni muž da prebaci. Niti ga poznaješ, niti naš odnos i nažalost, pričaš/pišeš samo da bi napisala nešto.
Projekcija: ako tebi muž nešto prebacuje ne znači da u drugim brakovima muževi prebacuju ženama. Postoje valjda i brakovi u kojima nema potrebe za pasivno-agresivnim odnosima.

Poslednja izmena: