MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
Mene moja iznervira veceras.
Kitim ja jelku i ona sedi mi na glavi i komentarise koliko nakita imam,te kako mi je natrpana jelka i sl.
Mm na kompu i ignorise je totalno.
A onda jao imate paucine na lusteru,jao dete udise prasinu.Onda joj on kaze da nas ostavi na miru i nista ona,nastavlja gde je stala.A ja jutros sve sredila.I onda jos,za slavu se sve mora sijati.Rekla sam da ne mora.Inace,ona je bolesno pedantna.Prasinu brise bukvalno tri puta dnevno.Usisava pre i posle jela.Mogu misliti koliko joj smeta sto ja nisam takva.Kad mi nismo tu ona udje u nasu dnevnu i spavacu sobu i sve prebrise,ispomera.Iako smo joj 1000 puta rekli da ne ulazi i ne rasprema.Sledeci put kad negde odemo cemo da zakljucamo i gospoja ce da digne nos do neba.
Kitim ja jelku i ona sedi mi na glavi i komentarise koliko nakita imam,te kako mi je natrpana jelka i sl.
Mm na kompu i ignorise je totalno.
A onda jao imate paucine na lusteru,jao dete udise prasinu.Onda joj on kaze da nas ostavi na miru i nista ona,nastavlja gde je stala.A ja jutros sve sredila.I onda jos,za slavu se sve mora sijati.Rekla sam da ne mora.Inace,ona je bolesno pedantna.Prasinu brise bukvalno tri puta dnevno.Usisava pre i posle jela.Mogu misliti koliko joj smeta sto ja nisam takva.Kad mi nismo tu ona udje u nasu dnevnu i spavacu sobu i sve prebrise,ispomera.Iako smo joj 1000 puta rekli da ne ulazi i ne rasprema.Sledeci put kad negde odemo cemo da zakljucamo i gospoja ce da digne nos do neba.

i milina, stvarno je bolje...

moja sad pokusava da izgladi ono sto su napravili ona i njen muz i muzevljeva rodjena sestra, ali moj muz zazire od svega, neprijatno mu je i izbegava da prica o mom stanju i o nama.....i ja sam u istoj situaciji, ne znam kako da se ponasam a znam da cu morati da imam posla sa njima jer ce uskoro imati unuce i ne mogu da im uskratim da ga vole i da brinu o njemu ako zele...kako cu to da poslozim u sebi, nemam pojma....i tacnos am znala da ce se njoj sve prelomiti preko ledja, ono dvoje boli uvo a verujem da su vise kumovali svemu nego ona....majke su ovek najje.benija sorta.....lakse mi kad psujem na ovu temu
je sledeca