Ma, ne razumete vi muški to nikako. Mlada žena se uda i očekuje da sa porodicama živi u slozi, da se međusobno posećuju i pomažu, da se nedeljom druže na ručku ili da se iz kuće u kuću pošalju kolači i tako neki normalan tok Međutim, njegova familija sa sve sestrama i tetkama i sveki te analizira i pretresa stalno, ni po kom osnovu nisi dostojna negovom veličanstvu sinu, mada se iz aviona vidi da brak cveta i da je on sretan.Ma šta uradiš, za njih nije dovoljno dobro i tačka. Proliješ potoke suza, osećaš se isfrustrirano, ne znaš kako više da se postaviš, smaraš muža, svađaš se i opet ne vredi. Onda jednog dana staneš pred ogledalo, sagledaš svoje kvalitete, shvatiš da te boli uvo za njihovo mišljenje i počneš po svom.Čuvaš svoju malu porodicu, a babetine neka pričaju i ispiraju usta, ionako će. Ja sam buduća svekrva i dobro pamtim tako da ću dati sve od sebe da ne budem takva.Meni je stvarno svanulo, i život mi se promenio onog momenta kada sam prestala da se trudim, da im podilazim, da tupim o pekmezima i štrudlama, kada sam zauzela stav da mi je njihovo mišljenje u rangu lanjskog snega. I pali! Već 15 godina!