leonaana
Ističe se
- Poruka
- 2.032
Auh, čoveče
Tebi, Zorice, svaka čast! Nema puno svekrva koje tako štite snaju i toliko na nju misle. I još jednom ti svaka čast, jer si prava baka svom unučetu! I opet svaka čast jer si prava mama svom sinu!
Samo, koliko je to za tebe dobro?Da se ti ne osećaš malo iskorišćeno?
Verovatno ni samoj sebi ne bih to priznala, ali verovatno bih se ja osećala iskorišćeno na tvom mestu. Iskorišćeno i ... paaaa... omalovaženo? zgaženo? Nemam pravi izraz...
Zaboga, pa temp je bila samo 37,5, od toga dete samo može da ojača imunitet. A snajka je ostavila bolesno dete, pa mogla je pretpostaviti da će mu možda i skočiti temperaturica.
Ja sam snaja. Da meni moja svekrva tako uradi, pa ja bih je izljubila i zahvalila joj i mislim da bih umela da cenim to što imam i trudila bih se da taj odnos negujem i održim. A ona viče... a zašto zaboga, pa viče? Što si joj negovala dete celu noć? Što joj muža nisi ostavila samog da se snalazi kako zna i ume sa bolesnim detetom? što si mislila na nju i omogućila joj da odleži bolest, a ne da se vuče kao crknuta i brine o malom? Što si dobra baka, majka, svekrva?
Jooooj, živote, što moja svekrva, makar trećinu, nije kao ti? I to onu trećinu koja se tiče ljubavi i pažnje prema unučetu, ove druge dve trećine nisu ni važne... Štooooo, što ja nemam takvu baku za svoje unuče? Ma, što bre, ja nemam takvu svekrvu, štooooo?Umela bih da cenim....
Hvala ti na komentaru što ja nemam takvu snaju baš mi je žao. Volela bi da imam snaju kao ti, ja sam za pomoć ali samo kada mi traže i da mi malo daju dete da ga prošetam a ne uvek u njihovom prisustvu da se poigram i ne očekujem da mi snaja viče hvala, hvala već po koju lepu reč.