Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
...i konačno kada postanu ti sinovi zrele osobe i srećno se ožene?
Gospodjo, niste ni svesni koliko muskaraca se zeni, a nisu bili ni priblizno zreli za tako nesto.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...i konačno kada postanu ti sinovi zrele osobe i srećno se ožene?
vanbracne zajednice i razvodi su svetski trend ....
I ja sam to primetio. Kupimo sve "prave" vrednosti sa zapada.
Neka se razvode i zive u kakvim god zajednicama zele, ali neka ne prave decu reda radi, kao sto mnogi rade.![]()
Razvodi nisu trend, postojali su odvajkada. Moja baba je bila 1921 godište i u ono vreme udavana 2 puta sa detetom iz prvog braka. Deda takođe. Nisam pristalica braka pošto poto, a ni deteta jer tako mora. Ako me vanbračna zajednica sa čovekom koga volim čini srećnom i ako u jednom trenutku poželim da rodim dete imaću ga bez obaveznog papira i venčanja.
Mda....A ranije, ako mladica ne zatrudni prve godine, odmah je vrate mami i tati. Ja za brže i lakše od toga ne znam.
Ma jeste...a danas im se "desi" da zatrudne. Onda se brze bolje organizuje vencanje (da se ne rodi vanbracno dete, sramota jelte), pa se nakon godinu dana razj*be brak. Isto bolest kao i ovo sto si ti napisala.
Cinjenica je da se na zapadu razvodi svaki treci, ovde gde ja zivim cak svaki drugi brak. Kod nas u Srbiji je manje razvoda, ali se polako priblizavamo istom nivou. Valjda je i to jedna od evropskih vrednosti, na koje se moramo ugledati.
Ebg, ne znam šta b' ti rekla...smara me cela ta "zapad je zlo i za sve kriv" kukumavka koju u svaku temu udrobiš i gde ima veze i gde nema, dok i dalje ponosno na tom istom zapadu živiš. Ja da sam toliko kivna na pomenuti i "njegove vrednosti", odavno bih se vratila u Srbiju.
To sto ja ovde zivim, ne znaci da automatski sve u tom sistemu smatram ispravnim. Ja imam svoja pravila, bez obzira da li ziveo na severnom polu ili u Dzibutiju.
Ne znam sta ti nije jasno....mislim da ta modernica, koja je usla u drustvo u Srbiji itekako ima veze sa ovom pojavom. Nisam uopste kivan, samo sam konstatovao neke stvari.
A ti ako trazis nekog sa kim ces se svadjati - kod mene si na pogresnoj adresi.
Ako imas neke konkretne argumente, iznesi ih. Ako nemas, nema smisla da pises o mom ponosnom zivotu itd.
Ne može.Au, ebote. Znaci samo na ovom forumu su fensi ribe, srecne zene i likovi, a u pravom zivotu su svi bolesni od neke psihicke bolesti? Dobro, izvinjavam se, nisam znao da je tako. Mislim, ima i ovde par psihickih bolesnika, ali da su bas svi pukli nisam primetio.
Sta ja tolerisem, a sta ne - to prepusti meni. Te suplje price o gastarbajterima isto pricaj nekom drugom, posto ja nemam veze sa istima (da ne objasnjavam po stoti put ko su gastarbajteri).
A sad da se vratimo na svekrve ako moze.![]()
Neko ko u ovu priču ne ulazi plitko i demagoški bi se potrudio da pročita šta piše.Nemamo pare, pa se razvodimo. E to je za nekog ko je plitak, kao sto sam ja, vec visoka filozofija, u koju se ne usudjujem dublje da ulazim.
Ti ces meni da objasnjavas razloge zasto se razvode brakovi. 99% bi ostali zajedno da je finansijska situacija bila o.k - po tvojoj prici.. Pa eto moj brak je onda jedan od onih 1% koji se nije raspao zbog toga.
Ja sam se osvrnuo na ovo ispod. Smatram da je to tacno. To je sve. O psihicki bolesnim gradjanima Srbije, o gastarbajterima itd. ne bih dalje. Hvala na razumevanju.
Original postavio tehduduk
vanbracne zajednice i razvodi su svetski trend ....
A tvoj brak i razlog za razvod me iskreno i ne zanimaju, obaška što pričamo o brakovima i razvodima u zemlji gde je jednu od najvećih panika izazvala vest da će bensedin biti uslovljen lekarskim receptom.Za 99% razvedenih parova koje znam mogu da potpišem da bi ostali zajedno da im je finansijska situacija donosila manje stresa.
Ti u toj zemlji nisi odrastao, nisi živeo i tvoj slučaj ide u neku tuđu statistiku.
Ne bavim se statistikom, tako da ne mogu reci koliko procentualno zauzima razvod braka iz razloga prevare a koliko iz nekih drugih...
Tvrdim samo da u Srbiji, para igra veliku ulogu u zivotima mnogih... ima i onih drugih ali se ne krecem mnogo bas u tom krugu ljudi.
I da u Srbiji mnogi cute i trpe jer znaju da posla ne mogu naci na svakom cosku...
Ostaju im i ostala trpljenja koja sam navela, svekrve, taste, i ostala rodbina..
Pare, pare... svuda se mesaju.
I ovo provereno znas, ili lupetas napamet?
Prosto zracis nekim besom, ebote. Iskuliraj malo. Zapali jednu.![]()
p.s.: cisto da znas, ja sam rodjen i zivim u Austriji, i isto sam u 30-im godinama.
Ništa ne znam provereno, ako lažeš ti, lažem i ja
I šta da ti ka'em, dosta mi je usranih demagoga na tv-u, ne moram to još i na forumu da čitam![]()
Život u zajednici je smrt za svaki brak. Svako ko može sebi da priušti stan odvojen od roditelja već je u plusu da počne da gradi život i odnos kakav želi sa osobom koju voli. Problem je što ovde roditelji "uče" decu da treba da budu uz roditelje do smrti jer kako će pobogu sami, mali, mamini sinovi i tatine ćerke...Onda ide mešanje sa svih strana.Lično priznajem da što sam starija odnos sa roditeljima mi je lošiji nego pre i da sama ne bih mogla da živim sa njima da ne moram, a kamo li sa njegovim roditeljima da imam dečka.