FLORENA
Aktivan član
- Poruka
- 1.153
Patrijrhalno sam vaspitana -moju decu tako nisam vaspitala
Mojoj svekrvi se najzad ispunila zelja i uspela je da mi razori brak
Celog zivota je sizela,vikala,olajavala,namestala mm zenske i td...
Sad mi je zao sto se nisam drugacije postavila,gde li su mi bili zubi?
Moj savet je ne dozvolite tim matorim frajlama da zalaze u vasu intimu.
One jesu rodile vase muzeve ali nisu vas.Mozda oni moraju da slusaju ali vi ne.
Vi ste se udale za vase muzeve ali ne iza celu familiju.
Toliko od mene za sada ,kad budem spremna dodacu i ja neke moje teske trenutke sa njom ali za sada ne mogu

Mojoj svekrvi se najzad ispunila zelja i uspela je da mi razori brak
Celog zivota je sizela,vikala,olajavala,namestala mm zenske i td...
Sad mi je zao sto se nisam drugacije postavila,gde li su mi bili zubi?
Moj savet je ne dozvolite tim matorim frajlama da zalaze u vasu intimu.

One jesu rodile vase muzeve ali nisu vas.Mozda oni moraju da slusaju ali vi ne.
Vi ste se udale za vase muzeve ali ne iza celu familiju.
Toliko od mene za sada ,kad budem spremna dodacu i ja neke moje teske trenutke sa njom ali za sada ne mogu

.. nemaju svi tu vrstu senzibiliteta da znaju kako da se postave u svakoj situaciji..

da bi mi danas sveki rekla kad sam je zvala da je pitam koliko mesta da rezervisem u restoranu (misleci na minimum 5 ili 6 za muzevljevu porodicu) a ona mi kaze "Pa znas, deda (svekar) mozda ne dodje. Znas ti kakav je on ne voli da ide u Bg. A druga snajka isto mozda nece, ne da joj se. Tako da cemo doci sinko (muzevljev brat) i ja"
za jetrvu me bas briga dal ce doci ili nece, tako da sam lepo muzu rekla sad da ako mu se otac ne pojavi na krstenju da cu se stvarno naljutiti jer mislim da nije u redu da tako iskulira i mene i dete i da cu onda ja lepo njega da kuliram ako do toga dodje! Ionako mi od kad ga znam nista nije pruzio, prosto su oni takvi distancirani od svoje dece, jos i bivsi alkos, samo svoje dupe gleda... ma besnaaa saaam... 

dodje mi sve da zabranim!