Nazica
Obećava
- Poruka
 - 91

Dajte još takvih bisera, izdaćemo knjigu![]()
Kad sam ja bila trudana svekrva mi je govorila da ne sedim predugo na wc solji,da mi beba ne bi ispala:???:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad sam ja bila trudna,svekrva mi je govorila da ne sedim predugo na wc solji,da mi beba ne bi ispala:???:

Mene moja ispljuvala kako neću da mi ona čuva dete zato što se bojim da će nju više da voli nego mene
A tako je super u vrtiću, a ona ga pre vrtića čuvala godinu dana... Misliiim
Možda ni u školu ne bi trebalo da ide da se ona ne oseti uvređenom![]()
A sad njeni biseri, posto sam se toliko iznervirala, da prosto moram da se "ispucam"
-dete se povija tako sto mu se noge razdvoje, pa se svaka noga posebno umota u tetra pelenu skroz da bi bila prava ki strela,
-prvorotke koje jedu voce nece seci zato sto su elasticne,
-ma sad izrokaj decu, pa si posle slobodna,
-ma sad si odusevljena svojim detetom, a kad pocne da te zaj...va onda si ga naj...la,
-oduvek sam htela da studiram onu forezniku,
-nije mi dobro zato sto mi nedostaju minerali i jod,
-imala sam dva srcana infrakta, ali ne pijem lekove, jer pijem zodeks caj,
-ma ja sama sebi pravim minival,
-a sto mazes nokte kad si vec udata?
-opada ti kosa i treba da ides kod venerologa da utvrdis razlog,
-ne komuniciram sa komsijama jer ne volim da se ekspAniram,
-samo gomilas te papircine, pravis od kuce magacin, sta ce ti uopste to? (te papircine su za ispit)
-tvoj otac je bas, sto bi rekli vi mladi, ql do jaja...
-vidi sto imam lep bros, to mi je kupila od tvog muza bivsa devojka...

A sad njeni biseri, posto sam se toliko iznervirala, da prosto moram da se "ispucam"
-dete se povija tako sto mu se noge razdvoje, pa se svaka noga posebno umota u tetra pelenu skroz da bi bila prava ki strela,
-prvorotke koje jedu voce nece seci zato sto su elasticne,
-ma sad izrokaj decu, pa si posle slobodna,
-ma sad si odusevljena svojim detetom, a kad pocne da te zaj...va onda si ga naj...la,
-oduvek sam htela da studiram onu forezniku,
-nije mi dobro zato sto mi nedostaju minerali i jod,
-imala sam dva srcana infrakta, ali ne pijem lekove, jer pijem zodeks caj,
-ma ja sama sebi pravim minival,
-a sto mazes nokte kad si vec udata?
-opada ti kosa i treba da ides kod venerologa da utvrdis razlog,
-ne komuniciram sa komsijama jer ne volim da se ekspAniram,
-samo gomilas te papircine, pravis od kuce magacin, sta ce ti uopste to? (te papircine su za ispit)
-tvoj otac je bas, sto bi rekli vi mladi, ql do jaja...
-vidi sto imam lep bros, to mi je kupila od tvog muza bivsa devojka...
Na ove sam zaboravila. Posto je moja mama lekar, sveki stalno njoj objasnjava razne stvari iz sveta medicine, pa kaze:
- ne treba da se pije iz tetrapaka, jer mogu da se dobiju trepljaste amebe,
- krvnu grupu dete nasledjuje od strica,
- nekoliko puta za redom sam imala izbacivanje ploda (misli na spontani),
- imala sam grudni herpes, pa zato nisam dojila, a onda su mi skinuli u bolnici taj apces...

tkacio:

Sa mojom svekrvom sam samo jednom išla u takvu kupovinu, išao i mm sa nama. Ono je bio pakao. Htela žena da mi kupi ono šta je ona zamislila a nikako ono što se meni sviđa i što bih ja nosila. Sve je bila u fazonu vidi kako je ovo lepo, pa to je moderno.... Kada je videla šta se meni sviđa na sav glas je pričala prodavačicama kako njena snaja nema ukusa ni malo, kako ne zna šta je moderno i u trendu. A kao ona zna. I sve to ispred mene i mog muža. Nisam mogla da verujem svojim očima i ušima.
Samo smo izašli iz radnje i krenuli ka kolima. Ona se još čudila gde čemo bez nje, ali je on presekao kako se ružno ponašala i da ne želi da se više brukamo sa njom.
Ni nekoliko godina posle mi nije jasno da li je to namerno uradila ili jednostavno nema pojma ni o čemu. Kolika je to želja za kontrolom tuđih života da moramo da kupimo šta ona zamisli jer ona daje novac.tkacio:
![]()
. Mene moja ispljuvala kako neću da mi ona čuva dete zato što se bojim da će nju više da voli nego mene
A tako je super u vrtiću, a ona ga pre vrtića čuvala godinu dana... Misliiim
Možda ni u školu ne bi trebalo da ide da se ona ne oseti uvređenom![]()

......ma kupicu joj nesto lepo kad je vec neko pomenuo iznad , samo nek zivi u nadi ...........Kad sam ja bila trudna,svekrva mi je govorila da ne sedim predugo na wc solji,da mi beba ne bi ispala:???:

Kad sam ja bila trudna,svekrva mi je govorila da ne sedim predugo na wc solji,da mi beba ne bi ispala:???:

Ne kontam, to su babe mm, i idemo stalno kod njih.
tkacio: Naravno da joj nisam dozvolila, dete trazi mene, jedinu poznatu osobu u tom momentu u gomili novih faca koje joj se unose u lice.Maricicak, ja te razumem. I moja sveki pati od toga da uvek dominira situacijom
Sta reci kad moja sveki "otima" mi rodjeno dete iz ruku ( putovali smo skoro sa bebom od 3 meseca kod nje) beba se unervozila od gomile novih stvari u kratkom roku, i ja je uzimam u ruke , a ona mi je bukvalno otima sa recima "Ma sta ona zna ko je drzi "tkacio: Naravno da joj nisam dozvolila, dete trazi mene, jedinu poznatu osobu u tom momentu u gomili novih faca koje joj se unose u lice.
 Iskreno, ja razumem moju sveki da ona hoće da nosi svog unuka, na to ima potpuno pravo. Ali na taj način!![]()
Pa da mi je rekla:"Maričičak ja bih da ga nosim." Nema problema. Ko sam ja da se bunim. Ali tako...![]()
Izvinjavam se što se mešam, retko ovde postujem ali sam pročitala ovo pa sam u nedoumici, kako ona ima potpuno pravo da šeta tvoje dete tako malo, i da tebi određuje gde ćeš a gde nećeš ići?
Uz svo poštovanje ali ja to ne bih dozvolila ni rođenoj majci.
Ovo samo jos jednom...suze mi krenule...![]()
Dala bih poen svekrvi...![]()
Maricicak, ja te razumem. I moja sveki pati od toga da uvek dominira situacijom
Sta reci kad moja sveki "otima" mi rodjeno dete iz ruku ( putovali smo skoro sa bebom od 3 meseca kod nje) beba se unervozila od gomile novih stvari u kratkom roku, i ja je uzimam u ruke , a ona mi je bukvalno otima sa recima "Ma sta ona zna ko je drzi "tkacio: Naravno da joj nisam dozvolila, dete trazi mene, jedinu poznatu osobu u tom momentu u gomili novih faca koje joj se unose u lice.
tkacio: