Svedok prevare?

,,Prva se doživotno pamti" eto živa istina :zcepanje:
ne pominješ ove što ti dele crvene kartnočiće i banove, nego na svakoj temi o žutaću provučeš nešto. Da sam znala da će takve posledice ostaviti...Ne znam, šibnula bih odmah červeni :lol: na radost.

mislis da je to? ja koliko znam zene samo prve pamte, ja moju prvu, ne znam vise ni kako se zove, majke mi

mozda i ne bi pominjao da si mi dala crveni, to mi je isto, da docaram, ko kad mi musko udari samar a ne pesnicu, znaci nisam musko vec pickica, mozda je to dodatni razlog zasto pamtim taj zuti

a pazi prvi ban sam dobio od supermodlice, za provokaciju modlice, koja nije imala muda da me kazni, drugi na licni zahtev a treci jer sam preterao i izvredjao pivcetovu zenu a hteo sam njemu da spustim, al tako lakoumno sam izvredjao njegovu zenu, znaci zasluzan

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

Izmišljaš.
Da se to stvarno desilo polomio bi im ***** oboma, kao svaki normalni muškarac, ali budući da ili si šupak ili lažeš, pa biraj šta od to dvoje.
devil_smiley_007.gif

- - - - - - - - - -

Pročitam ponekad uvodne postove u tvoje "teme" kad se pojave na prvoj strani i mogao bih slobodno reći da si sklon neistini....
Nemam pojma koje zadovoljstvo ti čini laprdanje, ali ako je tebi lepo uživaj.

Izmišljaš.
Da se to stvarno desilo polomio bi im ***** oboma, kao svaki normalni muškarac, ali budući da ili si šupak ili lažeš, pa biraj šta od to dvoje.
devil_smiley_007.gif

- - - - - - - - - -

Pročitam ponekad uvodne postove u tvoje "teme" kad se pojave na prvoj strani i mogao bih slobodno reći da si sklon neistini....

Al "ako si normalan polomio bi." :rotf:
Što volim ove impotentne kad silje na kamen:malav:
Ćao lepoto :cmok:

Izmišljaš.
devil_smiley_007.gif

- - - - - - - - - -

To o lomljenju pic.ke muskaraca koji varaju je em sirovinski, em je besmislena glupost, em je cista laz, jer muskarci imaju precutni dogovor gde se svaleracije precutkuje, pa i da ti je zet najrodjeniji.

Ono, jeste da mi varas cerku, ali brate nemoj da se zaljubis u tu fufu, i nemoj da mi cerka sazna; u tom kontekstu je i pisao svarozic, koji je stvarno pravi svaler...

To o lomljenju pic.ke muskaraca koji varaju je em sirovinski, em je besmislena glupost, em je cista laz, jer muskarci imaju precutni dogovor gde se svaleracije precutkuje, pa i da ti je zet najrodjeniji.

Ono, jeste da mi varas cerku, ali brate nemoj da se zaljubis u tu fufu, i nemoj da mi cerka sazna; u tom kontekstu je i pisao svarozic, koji je stvarno pravi svaler...

ovo je tacno poznajem dosta slucajeva

i kad je zet napravio glupost i saznalo se ja sma ga licno pitao, sta ti je to trebalo, sad svi znaju
odgovor, boli me ***** i tast mi je isti

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

Kad si rek'o ženi ?
Ako je to bilo pre da sata, već pola grada zna !

ovo je tacno poznajem dosta slucajeva

i kad je zet napravio glupost i saznalo se ja sma ga licno pitao, sta ti je to trebalo, sad svi znaju
odgovor, boli me ***** i tast mi je isti

Pa ne moze neki muskarac da lupeta drugom muskarcu o sexualnoj prevari, kada je isti takav. To su potpune gluposti, i nemaju veze sa sustinom, ili sa bilo cime...

Mada, meni posebno idu na krac ti saveti 'Ok, samo nemoj da se zaljubis u tu fufu', ali to je druga tema.

Pa ne moze neki muskarac da lupeta drugom muskarcu o sexualnoj prevari, kada je isti takav. To su potpune gluposti, i nemaju veze sa sustinom, ili sa bilo cime...

Mada, meni posebno idu na krac ti saveti 'Ok, samo nemoj da se zaljubis u tu fufu', ali to je druga tema.

Ja najvolijem da pricam o tim temama sa ortakom koji je veran kao pas.

"Samo mojne da se zaljubis u fufu" nije savet nego prvi clan Ustava...nista ne znas, opet.

Ja najvolijem da pricam o tim temama sa ortakom koji je veran kao pas.

"Samo mojne da se zaljubis u fufu" nije savet nego prvi clan Ustava...nista ne znas, opet.

Tu si u pravu, to jeste prvi clan Ustava, samo je glup (glupost na nivou nase Preambule Ustava), jer bolje da se zaljubis u fufu, nego u svoju zenu, osim ako ona nije fufa. Fufe su zakon.

Moj stav je da nikada ne treba kriti prevaru neciju i da treba to saopstiti prevarenoj osobi pogotovo ukoliko nam je bliska. Zasto bi se zbog toga bilo ko lose osecao jer drugome otvara oci, osobi koja je zrtva prevare . Uvek treba istinu izneti na videlo i tako drugome pomoci da ga ne prave budalom.

Moj stav je da nikada ne treba kriti prevaru neciju i da treba to saopstiti prevarenoj osobi pogotovo ukoliko nam je bliska. Zasto bi se zbog toga bilo ko lose osecao jer drugome otvara oci, osobi koja je zrtva prevare . Uvek treba istinu izneti na videlo i tako drugome pomoci da ga ne prave budalom.

Niko ne voli da mu neko saopštava da je rogonja . I da si mu do tada bio prijatelj od tada ćeš biti onaj koji mu je saopštio da je rogonja .
Bićeš i sumnjiv i kao onaj koji će tu vijest prenositi drugima . Niko ne voli da ga žena ili djevojka vara ali ga još više ubija spoznaja da to znaju svi oko njega .
Žena mog najboljeg prijatelja se ebavala i uzduž i poprijeko . Znao je on to i sam a mnogi su ga zaebavali zbog žene .
Ja mu nikad nisam spomenuo da sam mu vidio ženu sa ovim ili onim i siguran sam da mi je bio zahvalan zbog toga .

Niko ne voli da mu neko saopštava da je rogonja . I da si mu do tada bio prijatelj od tada ćeš biti onaj koji mu je saopštio da je rogonja .
Bićeš i sumnjiv i kao onaj koji će tu vijest prenositi drugima . Niko ne voli da ga žena ili djevojka vara ali ga još više ubija spoznaja da to znaju svi oko njega .
Žena mog najboljeg prijatelja se ebavala i uzduž i poprijeko . Znao je on to i sam a mnogi su ga zaebavali zbog žene .
Ja mu nikad nisam spomenuo da sam mu vidio ženu sa ovim ili onim i siguran sam da mi je bio zahvalan zbog toga .

vecina mozda, al ne bi ja za sebe reko da je taj koji meni saopsti ako kaze na kulturan nacin da bi ja njega manje vrdovao, naprotiv jer ima muda, ja ne bi mozda imao muda da nekom to kazem..
nije isto kad svi znaju i podjebavaju ga a ti ga ne podjebavas i ne spominjes, nije to isto, lose poredjenje

Back