Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Nisam primetio.Ona i njeno pisanje mi izgleda prefinjeno osim u slučajevima kada to nije slučaj.
mozda sam ja samo preosetljiv, posto mi ona prvi zuti karton udelila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam primetio.Ona i njeno pisanje mi izgleda prefinjeno osim u slučajevima kada to nije slučaj.

Pa šalji romantična pisma, udvaraj se, pokušaj da budeš zabavan.Žene to uvek vole.mozda sam ja samo preosetljiv, posto mi ona prvi zuti karton udelila![]()
Bićeš nagrađen.mozda sam ja samo preosetljiv, posto mi ona prvi zuti karton udelila![]()

na radost.Pa šalji romantična pisma, udvaraj se, pokušaj da budeš zabavan.Žene to uvek vole.Bićeš nagrađen.

,,Prva se doživotno pamti" eto živa istina
ne pominješ ove što ti dele crvene kartnočiće i banove, nego na svakoj temi o žutaću provučeš nešto. Da sam znala da će takve posledice ostaviti...Ne znam, šibnula bih odmah červenina radost.
Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali
Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovoriomorao sam
)
Izmišljaš.
Da se to stvarno desilo polomio bi im ***** oboma, kao svaki normalni muškarac, ali budući da ili si šupak ili lažeš, pa biraj šta od to dvoje.![]()
- - - - - - - - - -
Pročitam ponekad uvodne postove u tvoje "teme" kad se pojave na prvoj strani i mogao bih slobodno reći da si sklon neistini....
Nemam pojma koje zadovoljstvo ti čini laprdanje, ali ako je tebi lepo uživaj.

Bolje na kamen nego na cicak.![]()

Izmišljaš.
Da se to stvarno desilo polomio bi im ***** oboma, kao svaki normalni muškarac, ali budući da ili si šupak ili lažeš, pa biraj šta od to dvoje.![]()
- - - - - - - - - -
Pročitam ponekad uvodne postove u tvoje "teme" kad se pojave na prvoj strani i mogao bih slobodno reći da si sklon neistini....
Nemam pojma koje zadovoljstvo ti čini laprdanje, ali ako je tebi lepo uživaj.
To o lomljenju pic.ke muskaraca koji varaju je em sirovinski, em je besmislena glupost, em je cista laz, jer muskarci imaju precutni dogovor gde se svaleracije precutkuje, pa i da ti je zet najrodjeniji.
Ono, jeste da mi varas cerku, ali brate nemoj da se zaljubis u tu fufu, i nemoj da mi cerka sazna; u tom kontekstu je i pisao svarozic, koji je stvarno pravi svaler...
Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali
Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovoriomorao sam
)
ovo je tacno poznajem dosta slucajeva
i kad je zet napravio glupost i saznalo se ja sma ga licno pitao, sta ti je to trebalo, sad svi znaju
odgovor, boli me ***** i tast mi je isti
Pa ne moze neki muskarac da lupeta drugom muskarcu o sexualnoj prevari, kada je isti takav. To su potpune gluposti, i nemaju veze sa sustinom, ili sa bilo cime...
Mada, meni posebno idu na krac ti saveti 'Ok, samo nemoj da se zaljubis u tu fufu', ali to je druga tema.
Ja najvolijem da pricam o tim temama sa ortakom koji je veran kao pas.
"Samo mojne da se zaljubis u fufu" nije savet nego prvi clan Ustava...nista ne znas, opet.
vi svaleri imate iskustva
Ne´am ti ja veze. Ja ono uopsteno pricem, rekao mi drugar i tako to. Znas vec sam kako to hoda.

meni drugar to nikad nije reko
ja sam jedina budala koja nije varao u braku
a i da sam, sigurno da nikad niko ne bi doznao

Ja najvolijem da pricam o tim temama sa ortakom koji je veran kao pas.
"Samo mojne da se zaljubis u fufu" nije savet nego prvi clan Ustava...nista ne znas, opet.
Moj stav je da nikada ne treba kriti prevaru neciju i da treba to saopstiti prevarenoj osobi pogotovo ukoliko nam je bliska. Zasto bi se zbog toga bilo ko lose osecao jer drugome otvara oci, osobi koja je zrtva prevare . Uvek treba istinu izneti na videlo i tako drugome pomoci da ga ne prave budalom.
Niko ne voli da mu neko saopštava da je rogonja . I da si mu do tada bio prijatelj od tada ćeš biti onaj koji mu je saopštio da je rogonja .
Bićeš i sumnjiv i kao onaj koji će tu vijest prenositi drugima . Niko ne voli da ga žena ili djevojka vara ali ga još više ubija spoznaja da to znaju svi oko njega .
Žena mog najboljeg prijatelja se ebavala i uzduž i poprijeko . Znao je on to i sam a mnogi su ga zaebavali zbog žene .
Ja mu nikad nisam spomenuo da sam mu vidio ženu sa ovim ili onim i siguran sam da mi je bio zahvalan zbog toga .