Em.
Buduća legenda
- Poruka
- 27.545
Vala tačno.
Šta misliš da postoji žena;
"Usta ima, jezik nema"
Svi bi se otimali za nju.
Otkada sam na forumu, shvatila sam da nisam žena. Nisam brbljiva, ali se ni ne otimaju za mene. Aljkavuša nenašminkana.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala tačno.
Šta misliš da postoji žena;
"Usta ima, jezik nema"
Svi bi se otimali za nju.

Gledaj pozorište u kući i uživaj.Repriza nti put.Daco, svaka ti je ka u Njegoša
Ne petljam se![]()
Slab ti je rad nogu.Otkada sam na forumu, shvatila sam da nisam žena. Nisam brbljiva, ali se ni ne otimaju za mene. Aljkavuša nenašminkana.![]()
Otkada sam na forumu, shvatila sam da nisam žena. Nisam brbljiva, ali se ni ne otimaju za mene. Aljkavuša nenašminkama.![]()

Ako si u baš dobrim odnosima sa sestričinom, onda popričaj sa zetom... reci mu da se priča po čaršiji da švrlja i da se malo uozbilji... da je ok to, ako je zahebancija, ali da rasturi to na vrijeme... ako nisi posebno blizak sa sestričinom ćuti, gledaj svoj posao... i takve stvari se nikako ženi ne govore!

Pusti ti njega,neka pegla zid glavom.Doktorke ne možeš da odbiješ,one prave ponude k'o iz krimi romana.Ugl, nije da štitim zeta, on je ona mutava bucmasta faca, sa malo progorenim loncem na vrh glave, celi život na dlanu jer su mu i roditelji iste profesije. I sada se zbog zvanja, polozaja ili čega već, ne sigurno zbog fizike, zakačila mala cirka 30, realno boljeg izgleda od moje sestre, vidi se da mu imponuje i prija njen pogled.
A žena, pa zgodna žena može okupati na suvo svakog muškarca, kamo li ne ovakvog bekana![]()
Svedok je bila neka tinejdzerka, furnula mala iz skole i nasla se u istoj kafani, kasno je primetih, ali brate bila je fer i korektna, ravnoteza straha valjda - neko ljubavise sa strane, neko bezi sa casova, pa kad se saberemo, oduzmemo, vidimo gde smo - ispadne detant.Otimaju se za tebe
Je l te ikada neko navatao u paralelnoj vezi?

Sve je to Kaminjo forum doradio u edukaciji![]()
Pusti ti njega,neka pegla zid glavom.Doktorke ne možeš da odbiješ,one prave ponude k'o iz krimi romana.
Nadjoh se jednom u takvoj situaciji kao tvoj zet, samo sam ja bio puno gori, ebg svi koji me znaju mogu da posvedoce da sam kao hobotnica kad sam na javnim mestima kraj cvetova mojih tajni, nije to zbog toga sto sam matori "zagor" nego zato sto sam emotivac, pa neverbalno iskazujem osecanja.![]()
![]()
Svedok je bila neka tinejdzerka, furnula mala iz skole i nasla se u istoj kafani, kasno je primetih, ali brate bila je fer i korektna, ravnoteza straha valjda - neko ljubavise sa strane, neko bezi sa casova, pa kad se saberemo, oduzmemo, vidimo gde smo - ispadne detant.
haha, dobra. Detant, sjajna reč
Da ti pravo kažem, ne verujem da bi iko ovde rekao NE. Komad ipo
Ako je on takav, kakvim si ga opisao, ko zna šta ona ima na umu.Neka ga, vratiće se kući k'o i svaki pas.Kao što znamo, žene uvek hoće sve.Da ti pravo kažem, ne verujem da bi iko ovde rekao NE. Komad ipo
Otprilike, ni sekunde ne preuvelicavam
Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali
Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovoriomorao sam
)
Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali
Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovoriomorao sam
)
Ohoho...Otprilike, ni sekunde ne preuvelicavam
Pogledajte prilog 372609

Kaci sise i dupe, koga ovo zanima....

Čoda, na Krsti ima lepotica.Manekenke bez šminke i kad se probude su krš ako nisu jako mlade.Ohoho...![]()
Sad cu ja kao u onom vicu kad zena komentarise svalerku - nasa je lepsa...![]()
Ybg, zalepim se za glavu, volim lepe žene![]()
Ybg, zalepim se za glavu, volim lepe žene![]()