Svedok prevare?

Ako si u baš dobrim odnosima sa sestričinom, onda popričaj sa zetom... reci mu da se priča po čaršiji da švrlja i da se malo uozbilji... da je ok to, ako je zahebancija, ali da rasturi to na vrijeme... ako nisi posebno blizak sa sestričinom ćuti, gledaj svoj posao... i takve stvari se nikako ženi ne govore!

Po ovom savetu se vidi ko je ozbiljan svaler :mrgreen:

Nego, nema sta da se ne rastura ako je njemu lepse sa svalerkom nego sa zenom. Taj to ili treba odmah da rasturi, ili da cuti kao pi.cka do kraja zivota, kao vecina muzeva.

Poslednja izmena:
Ugl, nije da štitim zeta, on je ona mutava bucmasta faca, sa malo progorenim loncem na vrh glave, celi život na dlanu jer su mu i roditelji iste profesije. I sada se zbog zvanja, polozaja ili čega već, ne sigurno zbog fizike, zakačila mala cirka 30, realno boljeg izgleda od moje sestre, vidi se da mu imponuje i prija njen pogled.
A žena, pa zgodna žena može okupati na suvo svakog muškarca, kamo li ne ovakvog bekana:(
Pusti ti njega,neka pegla zid glavom.Doktorke ne možeš da odbiješ,one prave ponude k'o iz krimi romana.

Nadjoh se jednom u takvoj situaciji kao tvoj zet, samo sam ja bio puno gori, ebg svi koji me znaju mogu da posvedoce da sam kao hobotnica kad sam na javnim mestima kraj cvetova mojih tajni, nije to zbog toga sto sam matori "zagor" nego zato sto sam emotivac, pa neverbalno iskazujem osecanja. :zkez: :rumenka: :malav: Svedok je bila neka tinejdzerka, furnula mala iz skole i nasla se u istoj kafani, kasno je primetih, ali brate bila je fer i korektna, ravnoteza straha valjda - neko ljubavise sa strane, neko bezi sa casova, pa kad se saberemo, oduzmemo, vidimo gde smo - ispadne detant.

Nadjoh se jednom u takvoj situaciji kao tvoj zet, samo sam ja bio puno gori, ebg svi koji me znaju mogu da posvedoce da sam kao hobotnica kad sam na javnim mestima kraj cvetova mojih tajni, nije to zbog toga sto sam matori "zagor" nego zato sto sam emotivac, pa neverbalno iskazujem osecanja. :zkez: :rumenka: :malav: Svedok je bila neka tinejdzerka, furnula mala iz skole i nasla se u istoj kafani, kasno je primetih, ali brate bila je fer i korektna, ravnoteza straha valjda - neko ljubavise sa strane, neko bezi sa casova, pa kad se saberemo, oduzmemo, vidimo gde smo - ispadne detant.

:lol: haha, dobra. Detant, sjajna reč:)

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

Bila tema.

Gasnik uvek nastrada. Radi sta hoces.

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

...ne govori nista, nego sledeci put kad ga vidis, posalji sestricini poruku da hitno dodje tu i tu...pa neka ona vidi sama i neka uradi sta misli da treba.....inace
rekla kazala,video ti, on se brani da nisi i da ne zna zasto ga mrzis, ide protiv tebe....

Back