Svedok prevare?

meni neko da slika muza sa svalerkom,prvo bi mi bilo smesna zelja da to neko snimi da bi meni podneo dokaz
pomislila bih auuu pa ova osoba je bas uzivala i kad je videla a i sad kad mi potura dokaze pod nos

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

moram da pitam sad kad citam ovo ponovo sta si ti tacno video?
koliko je to blisko jel su se zvalaili jel ovo jel ono?jer mogu ja da izadjem sa nekim likom da krenem da ga muvam da mi se smeska al da na kraju kaze e pali imam ribu,,doduse ti si ipak rekao da si ih u vise navrata video....tako da sumnjam da je stalo samo na dodirivanju ruke..u svakom slucaju sl put da snimis ono moderno doba:)

meni neko da slika muza sa svalerkom,prvo bi mi bilo smesna zelja da to neko snimi da bi meni podneo dokaz
pomislila bih auuu pa ova osoba je bas uzivala i kad je videla a i sad kad mi potura dokaze pod nos

ja ne bi..ja bi pomislila ona je to snimila jer je znala da cu da budem u konfliktu kome da verujem...
da li bi ti samo na rec verovala bez snimka..?posebno ako se radi o nekome koga volis,a o njegovim gresima ti govori osoba koju ipak manje volish...

koliko je to blisko jel su se zvalaili jel ovo jel ono?jer mogu ja da izadjem sa nekim likom da krenem da ga muvam da mi se smeska al da na kraju kaze e pali imam ribu,,doduse ti si ipak rekao da si ih u vise navrata video....tako da sumnjam da je stalo samo na dodirivanju ruke..u svakom slucaju sl put da snimis ono moderno doba:)

ne verujem šta čitam...

:dash:
ma ko si ti ili bilo ko drugi bre da nekome otvara oči?
da se uopšte meša u tuđ život... alo, ljudi, jeste li normalni?

ja se nadam da jeste.
ti mene zezas..pa ako volis nekoga tvoja DUZNOST jeste da mu se 'mesas' u zivot(jer si ljbavlju i dugotrajnim odnosom umesan odmalena),kad se drogira kad se davi kad je u nepilici da mu pozajmis pare,kad vidis da neko pravi budalu od necijeg citavog zivota i povredjuje nekog,pa da mi moja najbolja drugarica ne pomogne tj ne kaze tako nesto pa to bi za mene bila najveca gnjida na svetu i uzasno bi me povredila....

niko ništa ne bi saznao da je gledao svoja posla.
al ''bez dokaza'' mi je vrh intelekta... :eek:

Da,nazalost,vrh intelekta prevarene strane..Ja sam to dozivela pre par godina,kada sam rekla drugarici da je vara muz,a ona meni rekla-DOKAZI!!!! :eek: I tako,ja ostala bez drugarice,ona ostala sa muzem prevarantom.Jeste da su se opet razveli zbog prevare,ali,ko je bio grbav?Ja...

ti mene zezas..pa ako volis nekoga tvoja DUZNOST jeste da mu se 'mesas' u zivot(jer si ljbavlju i dugotrajnim odnosom umesan odmalena),kad se drogira kad se davi kad je u nepilici da mu pozajmis pare,kad vidis da neko pravi budalu od necijeg citavog zivota,pa da mi moja najbolja drugarica ne pomogne tj ne kaze tako nesto pa to bi za mene bila najveca gnjida na svetu i uzasno bi me povredila....

tvoja duznost je da gledas svoja posla a ne da guras nos gde mu nije mesto

Ne znam zasto je potrebno slikanje?
To je jako pogresno. Treba reci, ali sve je dalje na toj osobi...

- - - - - - - - - -

i pazi ti recenicu, ti si duzan kad se drogira da mu pozajmis pare :dash:

Pa nije na to mislila.:lol:

tvoja duznost je da gledas svoja posla a ne da guras nos gde mu nije mesto

super vi se odnosite prema drugim ljudima kako hocete al meni nema ni lj od ljubavi ako dozvolim da mi neko povredjuje osobu koju volim,vasa definicija ljubavi je ocigledno drugacija..meni je to vase ponasanje samozivo,i smatram da treba
i da preuzmem rizik da ce nase prijateljstvo umreti ako tu postoji i 0,0001 % sansa da ona bude manje povrdjena.......

ti mene zezas..pa ako volis nekoga tvoja DUZNOST jeste da mu se 'mesas' u zivot(jer si ljbavlju i dugotrajnim odnosom umesan odmalena),kad se drogira kad se davi kad je u nepilici da mu pozajmis pare,kad vidis da neko pravi budalu od necijeg citavog zivota i povredjuje nekog,pa da mi moja najbolja drugarica ne pomogne tj ne kaze tako nesto pa to bi za mene bila najveca gnjida na svetu i uzasno bi me povredila....

U pravu si i ovo je stvarno lepo od tebe, ali znaj da se ne treba PREVISE mesati u neciji zivot.

Da,nazalost,vrh intelekta prevarene strane..Ja sam to dozivela pre par godina,kada sam rekla drugarici da je vara muz,a ona meni rekla-DOKAZI!!!! :eek: I tako,ja ostala bez drugarice,ona ostala sa muzem prevarantom.Jeste da su se opet razveli zbog prevare,ali,ko je bio grbav?Ja...

zapitaj se i zašto..- ako ćemo već o nekim vrhuncima intelekta, ovo bi trebalo da ti je izazov.

:dash:
da li si normalna,to su dva odvojena,primera,kad se neko drogira treba da mu pomognes da se skine,tipa doktori ovo ono,dugovi su odvojeni primer.....
kako si napisala, tako sam i shvatila

:eek:
jel ti živiš njegov život?

druga je priča ako ti neko zatraži pomoć ili vidiš da mu treba... ali zabadanje nosa u tuđ život je sasvim druga dimenzija.

Back