Svedok prevare?

Slazem se zabice da osete ali zaljubljena zena nije u stanju sebi to da prizna i da racionalno razmislja.
Zato treba neko da joj otvori oci,u ovom slucaju njen brat.On je sad svedok ali ako nastavi to da krije on je automatski saucesnik.

Ne znam sta bih radila. Jer poznajem zene ciji su se muzevi godinama javno vodali sa drugim zenama, a one nikada to nisu komentarisale, naprotiv - sve idealno, ako njih pitas. I poznajem one koje su na temu sta bi bilo kad bi bilo izjavile - dok sama ne vidim nikome ne verujem.
Imam rodjaku ciji je muz stalno kao na nekom putu, a ceo grad prica da ima stan gde je sa drugom zenom sve vreme "puta".

Mozda bi cekala da me prva pita znam li nesto. :confused:

Šta znam, možda bi bilo najbolje da sedneš sa sestrom i onako izokola kao neobavezno pitaš u fazonu Fato bona bil ti recimo voljela da ti kažu kad bi te muž varo il ne bi voljela, pitam nako.
Pa kako ti odgovori tako učiniš.

koliko ste preplaseni i operisani od osecanja odgovornosti! Nije ni cudo sto ima toliko onih slucajeva gde je ona zlostavljana i ceo komsiluk zna a niko nista jer nece da se mesaju.... To da gledate svoja posla dok neko cini nesto nemoralno je KUKAVICKI!

Ili recimo brate Indžoje, možda je ovo još i najbolji predlog koji ću ti dati - da zamoliš nekoga da kaže tvojoj sestri, nekoga ko ima hrabrosti za to. Možeš i nekoga sa foruma. Eto orhideu, zašto da ne. Može preko fejsa da je obavesti tipa ''ti mene ne znaš al ja tebe znam i ne znam što pričaju da si bezveze na ovim slikama, al ja sam došla ti kažem da te muž vara, pošto su svi kukavice tamo gde sam to čula''.

koliko ste preplaseni i operisani od osecanja odgovornosti! Nije ni cudo sto ima toliko onih slucajeva gde je ona zlostavljana i ceo komsiluk zna a niko nista jer nece da se mesaju.... To da gledate svoja posla dok neko cini nesto nemoralno je KUKAVICKI!

Na prvu, istog momenta bi ih uslikala i poslala joj fotku. Jer za sebe biram da i meni kaze sestra, drugarica, prijatelj...nebitno ko.
Ali kad se setim svih tih karaktera zena koje znaju, a zele da ne znaju i da svi ostali glume da ne znaju, jer ne zele da se suoce sa realnoscu, kako da ja bijem njenu bitku?!

Ili recimo brate Indžoje, možda je ovo još i najbolji predlog koji ću ti dati - da zamoliš nekoga da kaže tvojoj sestri, nekoga ko ima hrabrosti za to. Možeš i nekoga sa foruma. Eto orhideu, zašto da ne. Može preko fejsa da je obavesti tipa ''ti mene ne znaš al ja tebe znam i ne znam što pričaju da si bezveze na ovim slikama, al ja sam došla ti kažem da te muž vara, pošto su svi kukavice tamo gde sam to čula''.

I potpisacemo se, ako treba. :lol:

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

pa njemu bre treba biti neprijatno...ne tebi.osim ako te nije spazio
jeli bogati...ma shta cesh ti po kafitjima bez zene:lol:

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)

Ccccc ti musko? Umesto odmah da mu ocitas aperkatom, ides ko neka pic**ca da pitas sta da radis. A sta si ti radio u tom kaficu i sa kime se bio? Da tebi nije- necu da kazem njega jer moze on reci mene...pfff

Jednom sam video zenu mog prijatelja kako se vataci sa nekim tipom.

Odmah sam rekao prijatelju (ta on mi je prijatelj kako da cutim dok mu rade o glavi?)

A on se, budaletina jedna, naljutio na mene! :evil:

Kao da se sa mnom vatala, a ne sa nekim nepoznatim!? :besan2:

Ali, nije me to briga: ja rekoh i dusu spsoh! :mrgreen:

(i on je dr)

ne me zanima, ćutim.
što ne zna ne može da boli, odvratno ljigava fraza koja u prevodu znači: gurajmo pod tepih i pravimo se da je sve ok.
operisana sam od osuđivanja tuđih postupaka... možda zato što znam da i meni nekad i negde može da se desi.

(i on je dr)

Slusaj,bez dokaza ti nece verovati..naljutice se i ako kazes,a naljutice se i kad sazna da si znao,pa nisi rekao..Kako god okrenes,ti ima da na*ebes...

Dobro si postupio. Najbolje moguće. Žena će da kaže kumi u poverenju, kuma će da kaže frizerki, frizerka će da prenese dalje. Očas posla će da sazna i sestra, a dotle će da se zaturi trag odakle je došla informacija.

Ahahaha iskidah se od smeha...vrh! Al ti "pokvareni telefoni" nisu bas tako uspesni. Svako po nesto oduzme, doda..na kraju moze da ispadne da esa vara zena sa frizerkom.

(i on je dr)

zasto?

jel ti dugujes nesto muzu ili sestricini...?

ja bi lepo snimila ili slikala oboje sa fotoaparatom...

i iskreno da sam ti sestricina i da saznam da mi nisi reko pa odhebala bi te iz svog zivota...

po meni ti imas moralnu obavezu prema njoj a ne njemu ,cak i ako ti ona ne poveruje(al ko sto rekoh ako on tu cesto bleji moz dokaz da imas u vidu slika i snimka) i to ugrozi vase odnose ti valjda treba da uradis ono sto smatras da je isparvno za nju(a ona neka odluci sta ce sa tom istinom)..

msm ne znam dal bi se tako ponasao da saznas da ti tako cerku varaju,dal bi cutao???

*nadam se da ovo nije izmisljena tema....

Slusaj,bez dokaza ti nece verovati..naljutice se i ako kazes,a naljutice se i kad sazna da si znao,pa nisi rekao..Kako god okrenes,ti ima da na*ebes...

ja ne znam za vas al ja da znam tako nesto vezano za osobu koju volim ja bijoj rekla pa makar to znacilo da mi nece verovati i da ce to dovesti do moguceg prekida prijateljstva(tipa pre da veruje muzu nego meni),jer mi je vaznija njena sreca,a sreca nije u lazi...
a drugo isto tako da mi je do nekog stalo bi se napakovalasa dokazima ako ikako mogu,posebno ako na istom mestu vidjam istu stvar......

Back