EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
Abre, covek lepo kaze da bi progovorio na guzicu da moze.......dzaba vam vecanje...
Pa da, nekako bih joj rekao a ne smem, zato što mogu pokrenuti nešto što ne bi trebalo da me se tiče.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Abre, covek lepo kaze da bi progovorio na guzicu da moze.......dzaba vam vecanje...

Pa da, nekako bih joj rekao a ne smem, zato što mogu pokrenuti nešto što ne bi trebalo da me se tiče.

Upravo tako. Ako ne kažeš kriv si samo za to, ako kažeš bićeš kriv za sve ostalo što iz toga proistekne.
.Ćuti.
Rekao si svojoj ženi,tj olakšao si sebi teret čuvanja tajne, sad vas je dvoje u tome.
Ozbiljno-ćuti, sve se sazna pre ili kasnije, baš onda kada za to dođe pravo vreme.A I ako se ne sazna, nije ni trebalo da se sazna, tako nekako..
A, zet tebe nije video?
pa da al tebi su one rekle kkako zele da se postavis.a on ne zna za sestru dal ona zeli ili ne zeli da zna
mnogi ne zele.svaleranje moze da traje mesec dva i da se razidju a neko zbog toga moze da se razvede.nije to tek tako ni reci a ni precutati
prvi put jeste, drugi put nije![]()
.
- - - - - - - - - -
Prvi put jeste, sada nije. Možda kad sam odlazio, nemam pojma..
a jel on video tebe?

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali
Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovoriomorao sam
)

tudj brak uopste nije njegova stvar

bas tako
a i ne vidim nista tako strasno;
mozda je njoj cak i lakse...znaju zeMske biti bas zanimljive![]()

Stavite se u njenu situaciju,da li bi vi voleli da vam neko kaze da vas muz/zena vara ako je to video? Ja da,pa da okoncam brak sto pre.
Zasluzuje i ona nekog drugog a ne tog pacenika.