Svedok prevare?

Ćuti.
Rekao si svojoj ženi,tj olakšao si sebi teret čuvanja tajne, sad vas je dvoje u tome. :)

Ozbiljno-ćuti, sve se sazna pre ili kasnije, baš onda kada za to dođe pravo vreme.A I ako se ne sazna, nije ni trebalo da se sazna, tako nekako..
A, zet tebe nije video?

Upravo tako. Ako ne kažeš kriv si samo za to, ako kažeš bićeš kriv za sve ostalo što iz toga proistekne.

:ok:.

- - - - - - - - - -

Ćuti.
Rekao si svojoj ženi,tj olakšao si sebi teret čuvanja tajne, sad vas je dvoje u tome. :)

Ozbiljno-ćuti, sve se sazna pre ili kasnije, baš onda kada za to dođe pravo vreme.A I ako se ne sazna, nije ni trebalo da se sazna, tako nekako..
A, zet tebe nije video?

Prvi put jeste, sada nije. Možda kad sam odlazio, nemam pojma..

ja bih kad sam u drustvu zeta i sestre ispricala izmisljenu pricu kao kolega video da se svalera kum,pa rekao kumi ,pa ispala drama,pa onda pitas,sta bi ste vi ,rekli ili cutali,tj jel bi ste voleli da vam neko kaze ili da ne saznate

is bre, pa bolje onda odmah da kaže sestri nego da tu igra asocijacije...
providno i bezveze, meni bar, odrasli smo ljudi. sa svoje dve drugarice najbolje sam pričala o tim mogućim situacijama.jedna mi je otvoreno rekla da kažem ako ikada vidim njenog muža sa drugom tj da mi neće oprostiit prećutkivanje. fer inaf. druga neće da zna. ja sam neopredeljena po tom pitanju, po običaju :neutra:

Poslednja izmena:
pa da al tebi su one rekle kkako zele da se postavis.a on ne zna za sestru dal ona zeli ili ne zeli da zna
mnogi ne zele.svaleranje moze da traje mesec dva i da se razidju a neko zbog toga moze da se razvede.nije to tek tako ni reci a ni precutati

Ja bih rekla zetu da bira dal ce on da kaze ili cu ja.Koliko god on bio dobar prema tebi sestra je sestra.
Barem meni je porodica na prvom mestu i ne bih oklevala ni u jednom momentu da je zastitim.

pa da al tebi su one rekle kkako zele da se postavis.a on ne zna za sestru dal ona zeli ili ne zeli da zna
mnogi ne zele.svaleranje moze da traje mesec dva i da se razidju a neko zbog toga moze da se razvede.nije to tek tako ni reci a ni precutati

imam utisak da sestra dobro zna šta se dešava, ali da ne trpam i ja nos gde mu mesto nije. za ovo drugo si u pravu, svakako, i nije na nama da čuvamo tuđe brakove, ali ni da ih dodatno komlikujemo abronošenjem.

ma otkud znam, u stvari, to su osetljive teme i svako ima svoj ugao gledanja na to.

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

Muz tvoje sestricine?:think:
Pa ne vidim zasto ne bi rekao sestri, a ona ce onda reci kcerci ako bude htela i mislila da treba.
To posle nije tvoja stvar vec samo sestricina i donekle tvoje sestre.

Vidim da ces reci.

kasno Marko, očitala...

pa ima ono kad hoće da bude viđen i da se sazna i da ga baš zabole ko će da kaže jer nema on biiip da se izjasni, a raskantao bi brak jer mu je dosta, ne bi išao na mesta gde sreće poznate ljude već bi se sakrio negde,
a ima i da ti veruje da ćeš ga iz muške solidarnosti i bolećivosti prema sestričini, ipak si neki ujak majku mu, pokriti...
ćutala bih ja i čekala šta će se desiti, ne može to dugo da se vuče tek tako...

bas tako:)
a i ne vidim nista tako strasno;
mozda je njoj cak i lakse...znaju zeMske biti bas zanimljive:lol:

a mozda ona i zna, mozda ima i ona nekoga, mozda su se dogovorili tako da zive...hiljadu mozda koja nikoga ne treba da zanimaju...njihov zivot, njihova stvar

''mesanje'' ljudi sa strane podrzavam iskljucivo kada ima nasilja u nekom braku

Back