Svedok prevare?

Poruka
22.458
Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)

Danas sam u omiljenom kafeu već drugi put u ćošku skontao zeta (muž od moje sestricne, prvo koleno) sa jednom devojkom, saputali su i izgledali veoma blisko. Dirala mu je i ruku dok su pričali:sad2:

Veoma nezgodna situacija, sestri ne mogu ništa reći, a saznao sam da je mala doktorica, samo sa drugog odela
(i on je dr)
Slična iskustva i vaša reakcija? Da li ste sutili kao i ja?
(Rekao sam ženi, ja bih na guzicu progovorio:sad2: morao sam :sad2:)
Poslala bih im šampanjac u kibli (znaš ono-od gospodina -pa diskretna pogled kelnera i tvoje mah -mah)
U zavisnosti od njegove reakcije zavisile bi i moje akcije.
:):lol:

Ne bi' ništa dirao.Neka se rađaju deca.

E ybt, znaš da sam komentarisao te njene dve faze, rastrojenost pa trudnoća, kao tipican primer resavanja problema u braku kod nas, i to pre dva, tri meseca

- - - - - - - - - -

I sada da se uozbiljim, lično ja ne bih bila glasnik, jer zna se kako glasnik okonča.

Pa to :sad2: A rod...

E ybt, znaš da sam komentarisao te njene dve faze, rastrojenost pa trudnoća, kao tipican primer resavanja problema u braku kod nas, i to pre dva, tri meseca

- - - - - - - - - -

Pa to :sad2: A rod...

Pa dobro se udala, bolje da joj se švalera muž dr. nego muž kondukter, šta sad, nije smak sveta. Doktori nisu umetnička branša i zbog društvenog staleža uglavnom se ne razvode.:lol:
A, kao drugo -muško si, pokaži tu mušku solidarnost na delu. Nisi neka žena koja filuje tračeve, insinuira bez dokaza.

Pa dobro se udala, bolje da joj se švalera muž dr. nego muž kondukter, šta sad, nije smak sveta. Doktori nisu umetnička branša i zbog društvenog staleža uglavnom se ne razvode.:lol:
A, kao drugo -muško si, pokaži tu mušku solidarnost na delu. Nisi neka žena koja filuje tračeve, insinuira bez dokaza.

Solidaran sam, da nisam već bih joj javio :(
I ona je dr. ybg, nije sa ceste. Na faksu su se i upoznali, jos uvek imaju duži staž hodanja od braka a zsjedno du sigurno 15 godina.
Al nije baš pametna za život kao za školu :(

- - - - - - - - - -

Dobro si postupio. Najbolje moguće. Žena će da kaže kumi u poverenju, kuma će da kaže frizerki, frizerka će da prenese dalje. Očas posla će da sazna i sestra, a dotle će da se zaturi trag odakle je došla informacija.

To mi je plan, samo da se ne izjalovi :rotf:

Al bez zeze, neću ništa reći, mogu naebati. Još ja vidim on joj zbombao drugo dete a kratko period pre toga vidim po slikama na Instagramu da je nešto izdilajisala i da nije dobra. Neću da se mešam, a znači, to je ćerka od moje tetke.

ja sam skapirala da je ona dete od tvoje sestre

- - - - - - - - - -

..
to ti klasika
pa posle ovako prodju

- - - - - - - - - -

ali ti znas! Ali sta ja pricam, neki ljudi imaju savest a neki ne.

ne radi se o savesti nego o tome da glasnik uvek najebe
ako onaj maher presanka zenu da to nije bio on, da se eshu ucinilo, bla bla...a ona bude guska pa poveruje....eto ti esha u nebranom grozdju

ali ti znas! Ali sta ja pricam, neki ljudi imaju savest a neki ne.

E ybg, savest. Nije ovo baš tako jednostavno, iako se zezam ovde ;)

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

to ti klasika
pa posle ovako prodju

- - - - - - - - - -

ako onaj maher presanka zenu da to nije bio on, da se eshu ucinilo, bla bla...a ona bude guska pa poveruje....eto ti esha u nebranom grozdju

E, a te njene slike primetila prvo žena, pita mene "Šta je sa. , stavlja svakodnevno po 5 selfija, i to takvih da ih pola izgleda kao da ide s branja kukuruza?"
I ono, znaš kada na licu vidiš nešto :(

- - - - - - - - - -

to ti klasika
pa posle ovako prodju

- - - - - - - - - -

treba uvek postupati po savesti. Ako najebe to nije do njega, nego je ona problem.

Back