Svedok iz DB: Drašković hteo da se ubije u Budvi

Vuk uopšte nije Crnogorac... Ajde malo da ubacimo i malo istine u ovu temu....

Tvojih i njegovih istina je vec previse da bi sam ti bez njega mogao da napises novu srpsku istoriju od Urla i Karpata do Balkana......

DOS-ove fasisoidne-propagande meni je vec dosta jer sam je procitao jos posle 4-5 meseci po uspostavljanju diktature 10.05.2000.g.

Sva sreca sto danas, posle skoro 10 godina, 80% Srba vidi koliko je ovo postalo samozaludjivanje, ali nazalost ima i ona velika manjina placenog srbosmrada koja misli da joj je sve dozvoljeno da moze i dalje da vlaci i razvlaci sa Srbijom koliko hoce i sta hoce.
U toj manjini vuku je obezbedjeno pocasno mesto a gde je tvoje razmisli dok je jos vreme.

Poslednja izmena:
Vuk uopšte nije Crnogorac... Ajde malo da ubacimo i malo istine u ovu temu....
Вук је јадни бедни покварени Херцеговац,имао је деведесетих своју банду криминалаца која је пљачкала и рекетирала по БГ-у,затим је од ње направио неку ''српску гарду''.Није му било доста пара и некретнина и врхунац јада и беде је показао кад је '97.године освојио власт на неколико општина и опељешио све што му је пало руку.

Вук је јадни бедни покварени Херцеговац,имао је деведесетих своју банду криминалаца која је пљачкала и рекетирала по БГ-у,затим је од ње направио неку ''српску гарду''.Није му било доста пара и некретнина и врхунац јада и беде је показао кад је '97.године освојио власт на неколико општина и опељешио све што му је пало руку.

Hercegovci su inače prepredeni da ne kažem lukavi i pokvareni ali Vuk nije ni tipičan Hercegovac.Boodala.

Човек који је називао кукавицама оне, који су као народне вође узвикивали : "Напријед!!!!" ... , уместо "Замном!!!!!", а потом када је био у сличној ситуацији, командовао с балкона "Јуришшш!!!".

Искоришћен од УДБЕ, обамуно народ који му је веровао, лажни мохархиста, имао шансу да га српска историја по добру упамти, али сада најгори од најгорих.

Човек који је називао кукавицама оне, који су као народне вође узвикивали : "Напријед!!!!" ... , уместо "Замном!!!!!", а потом када је био у сличној ситуацији, командовао с балкона "Јуришшш!!!".

Искоришћен од УДБЕ, обамуно народ који му је веровао, лажни мохархиста, имао шансу да га српска историја по добру упамти, али сада најгори од најгорих.

e t juris mu nikad necu zaboraviti.
sedi na verandi, i izmedju dimova urla juris, otimajte kalasnjikove.

na svim onim mitinzima potpaljivao nacionalizam do maksimuma i kad je dosla mobilizacija i kad su se mnogi dobrovoljci prijavili, koji su bas bili njega slusali dotle, e tad pisar izdfaje proglas da sve pristalice njegove partije dezertiraju.

kakvo je sranje napravio tad a i mnogo kasnije je nesto sto ce se tesko ispraviti.

drugi, slicni njemu, onaj tip iz ekv koju sam toliko postovao, Milan, u sred rata, kad je pomoc braci preko drine bila najpotrebnija, u beogradu kruzi na volovskim kolima i peva "necu da puzim, hocu da guzim".

on umro, beograd em puzi em je guzen.

lepo se covek pokakio na sve sto je pisao i komponovao

e t juris mu nikad necu zaboraviti.
sedi na verandi, i izmedju dimova urla juris, otimajte kalasnjikove.

na svim onim mitinzima potpaljivao nacionalizam do maksimuma i kad je dosla mobilizacija i kad su se mnogi dobrovoljci prijavili, koji su bas bili njega slusali dotle, e tad pisar izdfaje proglas da sve pristalice njegove partije dezertiraju.

kakvo je sranje napravio tad a i mnogo kasnije je nesto sto ce se tesko ispraviti.

drugi, slicni njemu, onaj tip iz ekv koju sam toliko postovao, Milan, u sred rata, kad je pomoc braci preko drine bila najpotrebnija, u beogradu kruzi na volovskim kolima i peva "necu da puzim, hocu da guzim".

on umro, beograd em puzi em je guzen.

lepo se covek pokakio na sve sto je pisao i komponovao

Nemoj tako,takav muzicar se nece pojaviti na ovim prostorima jos 200 godina a mozda ni tada.Kako mozes da poredi njega i Vuka Draskovica?

...nije znao ni da se prosvira kako treba...okrznuo samo ušnu resicu...:roll:

i slepocnicu..bruka i sramota kako se od devet pokusaja i sa razdaljine od osam metar uspeo promasiti....:rtfm::(

da ponovim deo svoje poruke od danas..

Da bi ta svest Srbije, koja obožava zločine i zločince, bila zadovoljna i srećna, zahtevam da se sudi meni, zbog toga što sam preživeo i atentat na Ibarskoj magistrali i atentat u Budvi - zaključuje Drašković.
http://www.danas.rs/vesti/drustvo/dr...news_id=175926

kriv je zato sto je ostao ziv i evo i ja isto zahtevam,da mu se sudi sto je ostao ziv i sto se zamlacuje ova zemlja sa tim tricama i kucinama,tim trivijalnim stvarima,kao sto su pokusaji ubistva Draskovica,ubistvo Curuvije,ubistvo Stambolica,ubistvo Djindjica itd...i jos zahtevam da se dobri deckici iz DB kao sto su Legija,Zveki i ostatak ekipe odmah puste sa robije,koji ce ku.ac tamo,uostalom, siguran sam da bi pola ovog foruma otislo sa cvecem na docek tih predivnih mladica... :mrgreen::mrgreen:

ovo odgovara uz ovu temu..taman pase....:rtfm:http://www.danas.rs/vesti/drustvo/poruka_ostacima_milosevicevog_rezima_.55.html?news_id=176015

NA LICU MESTA - Postavljena nova spomen-ploča na mestu na kojem je ubijen Slavko Ćuruvija
Poruka ostacima Miloševićevog režima

Autor: R. V. B.

Beograd - Nezavisno udruženje novinara Srbije postavilo je juče novu spomen ploču, u znak sećanja na ubistvo Slavka Ćuruvije, 11. aprila 1999. u prolazu zgrade u Svetogorskoj 35 sa kojeg je identična ploča ukradena 5. oktobra. Ispod nje dodato je i podsećanje na uklanjanje obeležja sa mesta gde je ubijen poznati novinar.

Nadežda Gaće, predsednica NUNS-a, ponovila je da je krađa ploče pokušaj ponovnog ubistva Ćuruvije, ali i „bacanje prljavštine u oči građana“.

- Oni koji su ukrali ploču baš 5. oktobra hteli su da nam pošalju poruku da nije moguće ono što 5. oktobar predstavlja. NUNS, ali i svi ljudi koji znaju šta su moral, čestitost i ljudskost, bili su zgroženi tim činom. Sada mi njima šaljemo poruku da su oni ostaci monstruoznog režima Slobodana Miloševića i da njihovi bolesni umovi ne mogu da nas pobede, a ako ploču opet skinu mi ćemo je postaviti ponovo - istakla je Gaće.

Vuk Drašković, lider SPO, naglasio je da jedan dan sećanja na smrt Slavka Ćuruvije, Ivana Stambolića, Milana Pantića i Ibarsku magistralu neće uraditi ništa ako se o tome ne govori stalno, kao što bi bilo urađeno da su se takvi zločini dogodili u nekoj zemlji Zapada. Prema njegovim rečima, nakon jednog dana žalosti nastaje muk, „svi se vraćamo našim jadnim životima, gledajući kako monstrum Slobodana Miloševića prolazi nekažnjeno, kako njegovo veličanje ponovo oživljava, čak i po državnim institucijama“.

Veljović: Da se ne ponovi

- Predmet ubistva novinara Slavka Ćuruvije nalazi se u tužilaštvu, a interes policije, koja radi po nalogu tužilaštva, jeste da se taj slučaj „dovede do kraja“, rekao je juče direktor policije Milorad Veljović. On je kazao da je želja policije da se takvo ubistvo nikada ne ponovi i naglasio da to što spomen-ploča nije pronađena ne znači da policija ne radi na rasvetljavanju tog događaja.

Back