- Poruka
- 1.234
Sto ne gledas studio B ko sav cestit svet, sad je bila repriza.
studio b?
jel to moze preko interneta..(u njemackoj sam,fatam samo rts-satelit)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sto ne gledas studio B ko sav cestit svet, sad je bila repriza.
studio b?
studio b?
studio b?
Баш ће свет да види нешто ''ново''. Сад кад десетине хиљада остаје без посла због осушеног буџета, нашла господа жутице да праве лумперајку о туђем трошку, још свесно улазећи у губитак? Лепа реклама за финансијски идиотизам! А тек маскоте(Мики Маус и друзи)
pa internetom svasta kruzi a jedno 90% tih glupih mejlova su dezinformacije totalne,a bar to za vakcine si mogla da proveris licno od nekog....nego jel si ti jedna od onih koji posalju ona carobna pisma o prijateljstvu i ljubavi sa sve porukom na kraju da posaljes na jedno 50 adresa u narednih sat vremena ili ce ti se ruka osusiti nakon cega ces umreti bolnom smrcu![]()
Organizacija univerzijade je dodeljena pre par godina i mora da se ispoštuje.
Tačno je da je bilo problema,trebalo je namaći pare,a sada je i ekonomska kriza a i ostala je afera sa onim G17Jasnićem.
Cisto bacanje para, s obzirom da imamo sve netalentovanije i gore sportistee.
Ono s obzirom kakvih komada tamo ima i ko sve dolazi pre bih je nazvao Guzijadom.
Ево мало корисних линкова ко води агенду новог светског пореткаpa internetom svasta kruzi a jedno 90% tih glupih mejlova su dezinformacije totalne,a bar to za vakcine si mogla da proveris licno od nekog....nego jel si ti jedna od onih koji posalju ona carobna pisma o prijateljstvu i ljubavi sa sve porukom na kraju da posaljes na jedno 50 adresa u narednih sat vremena ili ce ti se ruka osusiti nakon cega ces umreti bolnom smrcu![]()
...де мене баш нађе
Полудим када добијем такве СМС поруке и никада нисам слала даље, а
.. као што видиш није ми се осушила рука,...куцкам
..А, баш тада су нам руже цветале....
Или.....чисто ПРАЊЕ пара
.
U odeljku "Ljudi koji su promenili izgled Srbije", spomenuše razne: Nikolu Teslu, Milutina Milankovića, Emira Kusturici, Zorana Đinđiča... i ko zna koje druge ! A gde je tu čovek, koji je drastično promenio izgled Srbije, a njegovo ime je Slobodan Milošević ! Nepravda, zar ne, što bi rekao "Kalimero" !
Za one koji su propustili svecano otvaranje Univerzijade mozete pogledati na zvanicnoj Youtube Univerzijada 2009 stranici, kao i na Linku..
Hmm mislim da Djindjica nisu spomenuli u kontekstu politicara ili reklamiranja njegove stranke, vec kao skolovanog i cenjenog coveka, kako kod nas tako i u svetu.Ako su spomenuli Djindjica onda su trebali da spomenu i Slobu.